Na mano gyvenimo būdas dabar pasyvesnis, aktyvaus nedaug ką teveikiu, bet miegot nueinu apie vidurnaktį, bet vis tiek pratinuosi atsisakyti vakarinių pavalgymų, ne į naudą jie Man galva sukasi, čia taip turi būti? Skrandis pilnas, ką tik sukirtau puodelį sriubos
Man galva nesisuka Tau gal abstinencija nuo saldumynų pasireiškė, jei sakai, kad saldžiai mėgsti, tai gal kasdien valgei
Įtariu kad taip ir bus Pasijaučiau silpna ir apgailėtina.
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 29, 20:19)
Man galva nesisuka Tau gal abstinencija nuo saldumynų pasireiškė, jei sakai, kad saldžiai mėgsti, tai gal kasdien valgei
,sveikos mergaitės!Grįžau po darbo...Sriubytė pusryčiams, obuolys+nektarinas pietums, pomidorai, sriubytė vakarienei.
Po pirmos dienos -600 gramų!
norėjau paklausti ką reiškia tą saldumynų abstinencija?šiaip esu .....didelė smaližė,,,
Kaip smagu, kad mūsų tiek daug! Mes jėga!
QUOTE(Vicia @ 2014 07 29, 18:53)
,sveikos mergaitės!Grįžau po darbo...Sriubytė pusryčiams, obuolys+nektarinas pietums, pomidorai, sriubytė vakarienei.
norėjau paklausti ką reiškia tą saldumynų abstinencija?šiaip esu .....didelė smaližė,,,
kaip faina na organizmas reikalauja saldumynų (cukraus), o jų visą dieną negavau, tai silpna darosi. Čia kaip narkomanams ar alkoholikams negavus po kurio laiko "lomkės" prasideda. Dar kartą įsitikinai kad panašios dietos man seniai reikėjo, matyt pati net nejaučiu kiek per dieną cukraus gaunu
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 18:37)
Įtariu kad taip ir bus Pasijaučiau silpna ir apgailėtina.
Nesąmonė! Nesi tu apgailėtina ir juo labiau silpna, reikia daug ryžto, valios ir pastangų nuspręsti ir imtis permainų pvz. kibti į dietą. Galvokime pozityviai, jau ši diena beveik praėjo, liko šešios. TIK šešios dienos, dar vasaros, kiek turėsim!
QUOTE(Vicia @ 2014 07 29, 18:53)
O kiek tos sriubos suvalgai? Aš jau daugiau negu pusę puodo suraičiau, manau, kad visai neblogai, turint omeny, kad mano sriuba labiau troškinį primena ir į dubenėlį dar papildoami virinto vandens vis pilu
Čia tau po pirmos dienos -600g, šiandien jau antroji diena, teisingai?
aš nesu kokia medikė, bet manau, kad nuo saldumynų, kaip ir nuo kavos (sunkiais atvejais alkoholio) atsiranda organizmo priklausomybė. Tai va, jei org. nuolat gauna didelį kiekį cukraus - pripranta, o čia staiga šast! ir jokio saldėsio, tai ir trūksta, reikalauja organizmas atkurti įprastą situaciją
Aš irgi esu smaližė, bet kasdien nesldžiavalgiauju, mano tėtė, pavyzdžiui, net sapnuodavo saldumynus, kaip jam jų norėjosi ir reikėjo aš moku nukreipti mintis kita linkme, man norisi ko nors saldaus, kai matau skanumėlius, nieko neveikiu. Pvz. šian prie kasos labai užsimaniau Rafaello, nes ten jie gulėjo!!! Nenupirkau ir kol grįžau iki namų (5 min.) jau nebenorėjau visai jų
Einu vakarinio pasivaikščiojimo - fizinio krūvio reikia
Ačiū už palaikymą Tiesiog nesu turėjusi tokių problemų, visada nusprendusi nevalgyti po 18val. taip ir padarydavau, nusprendusi nevalgyti saldumynų ir nevalgydavau ir net nesusimąstydavau apie tai! O dabar mintys nuolat sukasi apie maistą, atrodo sušveisčiau visus pasaulio saldumynus. Ir tai ne tik mintys, mano organizmas aiškiai rodo kad turiu tam priklausomybę. Bent jau kopūstai akis atvėrė
http://www.alfa.lt/s...008-12-12_09-00
Įmečiau nuorodą apie salierų naudingumą-tarpkitko perskaičiau, kad "gydo nutukimą".
man tai tikrai būna saldumynų abstinencija..visą laiką turiu kažką "užslėpus" kritiniams atvejams... nesusimąstydavau, kad tai priklausomybė...
Aš pradėjau nuo pirmadienio...ir man jau antra diena!
Labai svarbu palaikymas, todėl džiaugiuosi, kad mes kartu!
Įmečiau nuorodą apie salierų naudingumą-tarpkitko perskaičiau, kad "gydo nutukimą".
man tai tikrai būna saldumynų abstinencija..visą laiką turiu kažką "užslėpus" kritiniams atvejams... nesusimąstydavau, kad tai priklausomybė...
Aš pradėjau nuo pirmadienio...ir man jau antra diena!
Džiaugiuosi ir aš, kad temukė gyva, su palaikymu daug lengviau ištverti
Aš pasiskaičiau apie chromą "Chromas yra svarbus angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitai organizme. Svarbiausia chromo funkcija organizme yra palaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje. Kai organizme trūksta chromo, žmogus jaučia padidėjusį potraukį saldumynams, tačiau vartojant daugiau saldumynų, greičiau išsemiamos organizmo chromo atsargos, nes chromas dalyvauja angliavandenių apykaitoje. Taigi ir vėl jaučiamas noras valgyti saldėsius. Taip patenkama į užburtą ratą ir iškyla nutukimo grėsmė. Vartojant chromo preparatus, nutraukiama ši ydinga grandinė, mažiau vartojama saldumynų, tampa lengviau išlaikyti normalų kūno svorį bei atsikratyti antsvorio. " Jeigu draugė neparveš kitą savaitę iš Lt ieškosiu pirkti čia. Manau tai atsakymas į mano liguistą potraukį cukrui
Aš pasiskaičiau apie chromą "Chromas yra svarbus angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitai organizme. Svarbiausia chromo funkcija organizme yra palaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje. Kai organizme trūksta chromo, žmogus jaučia padidėjusį potraukį saldumynams, tačiau vartojant daugiau saldumynų, greičiau išsemiamos organizmo chromo atsargos, nes chromas dalyvauja angliavandenių apykaitoje. Taigi ir vėl jaučiamas noras valgyti saldėsius. Taip patenkama į užburtą ratą ir iškyla nutukimo grėsmė. Vartojant chromo preparatus, nutraukiama ši ydinga grandinė, mažiau vartojama saldumynų, tampa lengviau išlaikyti normalų kūno svorį bei atsikratyti antsvorio. " Jeigu draugė neparveš kitą savaitę iš Lt ieškosiu pirkti čia. Manau tai atsakymas į mano liguistą potraukį cukrui
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 19:16)
Ačiū už palaikymą
Ir tai ne tik mintys, mano organizmas aiškiai rodo kad turiu tam priklausomybę. Bent jau kopūstai akis atvėrė
Ir tai ne tik mintys, mano organizmas aiškiai rodo kad turiu tam priklausomybę. Bent jau kopūstai akis atvėrė
Bet juk tu savo priklausomybę gali nugalėti. Tu esi kūno/organizmo šeimininkė, o ne kūnas/organizmas tavo valdovas
QUOTE(Vicia @ 2014 07 29, 19:47)
aha, esu girdėjus, kad kopūstas, ananasas ir salieras labai naudingi metant svorį, nes jiems suvirškinti reikia labai daug energijos. Bet tai, kad nutukimą išgydytų, nežinau nors, jei valgyt vien tik salierus
Ir aš džiaugiuosi , kad ne viena kopūstienę valgau
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 19:52)
Aš pasiskaičiau apie chromą "Chromas yra svarbus angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitai organizme. <...> Vartojant chromo preparatus, nutraukiama ši ydinga grandinė, mažiau vartojama saldumynų, tampa lengviau išlaikyti normalų kūno svorį bei atsikratyti antsvorio. "
Žinai, pabandyti aišku gali, bet aš būdama paauglė labai mėgau visokius čiudo preparatus, kur tabletytę išgėrei ir problemos neliko. Tai ant chromo to informacinio lapelio net parašyta buvo, kad rezultatų pasieksi sureguliavusi mitybą, sumažinusi cukraus kiekį racione... ir, žinoma, sportas. Taip kad bandyk, bet stebuklo didelio nelauk
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 29, 21:34)
Bet juk tu savo priklausomybę gali nugalėti. Tu esi kūno/organizmo šeimininkė, o ne kūnas/organizmas tavo valdovas
Ir aš džiaugiuosi , kad ne viena kopūstienę valgau
Žinai, pabandyti aišku gali, bet aš būdama paauglė labai mėgau visokius čiudo preparatus, kur tabletytę išgėrei ir problemos neliko. Tai ant chromo to informacinio lapelio net parašyta buvo, kad rezultatų pasieksi sureguliavusi mitybą, sumažinusi cukraus kiekį racione... ir, žinoma, sportas. Taip kad bandyk, bet stebuklo didelio nelauk
Tu man patinki nesitikiu, kad išgėrus tabletytę svoris nukris ir aš nebevalgysiu ko nereikia, tiesiog manau, jog jis padėtų sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje ko pasekoje bus lengviau atsilaikyti prieš visą saldų blogį ir dar šis tas: kitą savaitę gausiu l karnitiną, todėl esu pasiryžusi ištverti šią dietą, kad švariu skrandžiu galėčiau užsiimti reguliariu sportu ir tinkama mityba (tą visąlaik ir dariau, tik jau keli mėnesiai atleidau stipriai vadžias). L karnitiną ir chromą pavadinčiau labiau psichologiniais pagalbininkais, nes matau kad vienai nebeišeina su savim susitvarkyti
Diena atlaikyta, laukiam rytojaus
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 22:11)
Tu man patinki
L karnitiną ir chromą pavadinčiau labiau psichologiniais pagalbininkais, nes matau kad vienai nebeišeina su savim susitvarkyti
L karnitiną ir chromą pavadinčiau labiau psichologiniais pagalbininkais, nes matau kad vienai nebeišeina su savim susitvarkyti
tada tik pirmyn, jei psichologiškai geriau jautiesi, viskas prasideda nuo smegenų
Greičiau praeitu naktis, noriu ant svarstyklių užlipti