Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

Na mano gyvenimo būdas dabar pasyvesnis, aktyvaus nedaug ką teveikiu, bet miegot nueinu apie vidurnaktį, bet vis tiek pratinuosi atsisakyti vakarinių pavalgymų, ne į naudą jie schmoll.gif Man galva sukasi, čia taip turi būti? Skrandis pilnas, ką tik sukirtau puodelį sriubos g.gif
Atsakyti
Man galva nesisuka schmoll.gif Tau gal abstinencija nuo saldumynų pasireiškė, jei sakai, kad saldžiai mėgsti, tai gal kasdien valgei g.gif
Atsakyti
Įtariu kad taip ir bus blink.gif Pasijaučiau silpna ir apgailėtina.
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 29, 20:19)
Man galva nesisuka schmoll.gif Tau gal abstinencija nuo saldumynų pasireiškė, jei sakai, kad saldžiai mėgsti, tai gal kasdien valgei g.gif

ax.gif ,sveikos mergaitės!Grįžau po darbo...Sriubytė pusryčiams, obuolys+nektarinas pietums, pomidorai, sriubytė vakarienei. 4u.gif
Po pirmos dienos -600 gramų! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
blush2.gif norėjau paklausti ką reiškia tą saldumynų abstinencija?šiaip esu .....didelė smaližė,,, blush2.gif
Kaip smagu, kad mūsų tiek daug! tongue.gif Mes jėga! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2014 07 29, 18:53)
ax.gif ,sveikos mergaitės!Grįžau po darbo...Sriubytė pusryčiams, obuolys+nektarinas pietums, pomidorai, sriubytė vakarienei. 4u.gif
Po pirmos dienos -600 gramų! 4u.gif  4u.gif  4u.gif
blush2.gif norėjau paklausti ką reiškia tą saldumynų abstinencija?šiaip esu .....didelė smaližė,,, blush2.gif

kaip faina 4u.gif bigsmile.gif na organizmas reikalauja saldumynų (cukraus), o jų visą dieną negavau, tai silpna darosi. Čia kaip narkomanams ar alkoholikams negavus po kurio laiko "lomkės" prasideda. Dar kartą įsitikinai kad panašios dietos man seniai reikėjo, matyt pati net nejaučiu kiek per dieną cukraus gaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 18:37)
Įtariu kad taip ir bus blink.gif Pasijaučiau silpna ir apgailėtina.

Nesąmonė! Nesi tu apgailėtina ir juo labiau silpna, reikia daug ryžto, valios ir pastangų nuspręsti ir imtis permainų pvz. kibti į dietą. 4u.gif Galvokime pozityviai, jau ši diena beveik praėjo, liko šešios. TIK šešios dienos, dar vasaros, kiek turėsim!

QUOTE(Vicia @ 2014 07 29, 18:53)
Po pirmos dienos -600 gramų! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kiek tos sriubos suvalgai? Aš jau daugiau negu pusę puodo suraičiau, manau, kad visai neblogai, turint omeny, kad mano sriuba labiau troškinį primena ir į dubenėlį dar papildoami virinto vandens vis pilu ax.gif
Čia tau po pirmos dienos -600g, šiandien jau antroji diena, teisingai? ax.gif

aš nesu kokia medikė, bet manau, kad nuo saldumynų, kaip ir nuo kavos (sunkiais atvejais alkoholio) atsiranda organizmo priklausomybė. Tai va, jei org. nuolat gauna didelį kiekį cukraus - pripranta, o čia staiga šast! ir jokio saldėsio, tai ir trūksta, reikalauja organizmas atkurti įprastą situaciją unsure.gif

Aš irgi esu smaližė, bet kasdien nesldžiavalgiauju, mano tėtė, pavyzdžiui, net sapnuodavo saldumynus, kaip jam jų norėjosi ir reikėjo unsure.gif aš moku nukreipti mintis kita linkme, man norisi ko nors saldaus, kai matau skanumėlius, nieko neveikiu. Pvz. šian prie kasos labai užsimaniau Rafaello, nes ten jie gulėjo!!! Nenupirkau ir kol grįžau iki namų (5 min.) jau nebenorėjau visai jų laugh.gif

Einu vakarinio pasivaikščiojimo - fizinio krūvio reikia laugh.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą 4u.gif blush2.gif Tiesiog nesu turėjusi tokių problemų, visada nusprendusi nevalgyti po 18val. taip ir padarydavau, nusprendusi nevalgyti saldumynų ir nevalgydavau ir net nesusimąstydavau apie tai! O dabar mintys nuolat sukasi apie maistą, atrodo sušveisčiau visus pasaulio saldumynus. Ir tai ne tik mintys, mano organizmas aiškiai rodo kad turiu tam priklausomybę. Bent jau kopūstai akis atvėrė biggrin.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...008-12-12_09-00
Įmečiau nuorodą apie salierų naudingumą-tarpkitko perskaičiau, kad "gydo nutukimą". biggrin.gif
verysad.gif man tai tikrai būna saldumynų abstinencija..visą laiką turiu kažką "užslėpus" kritiniams atvejams... blush2.gif nesusimąstydavau, kad tai priklausomybė...
tongue.gif Aš pradėjau nuo pirmadienio...ir man jau antra diena! bigsmile.gif
Labai svarbu palaikymas, todėl džiaugiuosi, kad mes kartu! biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi ir aš, kad temukė gyva, su palaikymu daug lengviau ištverti ax.gif 4u.gif

Aš pasiskaičiau apie chromą "Chromas yra svarbus angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitai organizme. Svarbiausia chromo funkcija organizme yra palaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje. Kai organizme trūksta chromo, žmogus jaučia padidėjusį potraukį saldumynams, tačiau vartojant daugiau saldumynų, greičiau išsemiamos organizmo chromo atsargos, nes chromas dalyvauja angliavandenių apykaitoje. Taigi ir vėl jaučiamas noras valgyti saldėsius. Taip patenkama į užburtą ratą ir iškyla nutukimo grėsmė. Vartojant chromo preparatus, nutraukiama ši ydinga grandinė, mažiau vartojama saldumynų, tampa lengviau išlaikyti normalų kūno svorį bei atsikratyti antsvorio. " Jeigu draugė neparveš kitą savaitę iš Lt ieškosiu pirkti čia. Manau tai atsakymas į mano liguistą potraukį cukrui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 19:16)
Ačiū už palaikymą 4u.gif 
Ir tai ne tik mintys, mano organizmas aiškiai rodo kad turiu tam priklausomybę. Bent jau kopūstai akis atvėrė biggrin.gif

friends.gif
Bet juk tu savo priklausomybę gali nugalėti. Tu esi kūno/organizmo šeimininkė, o ne kūnas/organizmas tavo valdovas 4u.gif

QUOTE(Vicia @ 2014 07 29, 19:47)
Įmečiau nuorodą apie salierų naudingumą-tarpkitko perskaičiau, kad "gydo nutukimą". biggrin.gif 
Labai svarbu palaikymas, todėl džiaugiuosi, kad mes kartu! biggrin.gif

aha, esu girdėjus, kad kopūstas, ananasas ir salieras labai naudingi metant svorį, nes jiems suvirškinti reikia labai daug energijos. Bet tai, kad nutukimą išgydytų, nežinau g.gif nors, jei valgyt vien tik salierus lotuliukas.gif

Ir aš džiaugiuosi , kad ne viena kopūstienę valgau drinks_cheers.gif

QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 19:52)
Aš pasiskaičiau apie chromą "Chromas yra svarbus angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitai organizme. <...> Vartojant chromo preparatus, nutraukiama ši ydinga grandinė, mažiau vartojama saldumynų, tampa lengviau išlaikyti normalų kūno svorį bei atsikratyti antsvorio. "

Žinai, pabandyti aišku gali, bet aš būdama paauglė labai mėgau visokius čiudo preparatus, kur tabletytę išgėrei ir problemos neliko. Tai ant chromo to informacinio lapelio net parašyta buvo, kad rezultatų pasieksi sureguliavusi mitybą, sumažinusi cukraus kiekį racione... ir, žinoma, sportas. Taip kad bandyk, bet stebuklo didelio nelauk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 29 liepos 2014 - 21:35
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 29, 21:34)
friends.gif
Bet juk tu savo priklausomybę gali nugalėti. Tu esi kūno/organizmo šeimininkė, o ne kūnas/organizmas tavo valdovas 4u.gif

Ir aš džiaugiuosi , kad ne viena kopūstienę valgau drinks_cheers.gif
Žinai, pabandyti aišku gali, bet aš būdama paauglė labai mėgau visokius čiudo preparatus, kur tabletytę išgėrei ir problemos neliko. Tai ant chromo to informacinio lapelio net parašyta buvo, kad rezultatų pasieksi sureguliavusi mitybą, sumažinusi cukraus kiekį racione... ir, žinoma, sportas. Taip kad bandyk, bet stebuklo didelio nelauk 4u.gif

Tu man patinki thumbup.gif drinks_cheers.gif nesitikiu, kad išgėrus tabletytę svoris nukris ir aš nebevalgysiu ko nereikia, tiesiog manau, jog jis padėtų sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje ko pasekoje bus lengviau atsilaikyti prieš visą saldų blogį ax.gif ir dar šis tas: kitą savaitę gausiu l karnitiną, todėl esu pasiryžusi ištverti šią dietą, kad švariu skrandžiu galėčiau užsiimti reguliariu sportu ir tinkama mityba (tą visąlaik ir dariau, tik jau keli mėnesiai atleidau stipriai vadžias). L karnitiną ir chromą pavadinčiau labiau psichologiniais pagalbininkais, nes matau kad vienai nebeišeina su savim susitvarkyti ax.gif
Diena atlaikyta, laukiam rytojaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 22:11)
Tu man patinki thumbup.gif  drinks_cheers.gif
L karnitiną ir chromą pavadinčiau labiau psichologiniais pagalbininkais, nes matau kad vienai nebeišeina su savim susitvarkyti  ax.gif
Diena atlaikyta, laukiam rytojaus  thumbup.gif

dirol.gif
tada tik pirmyn, jei psichologiškai geriau jautiesi, viskas prasideda nuo smegenų drinks_cheers.gif
Greičiau praeitu naktis, noriu ant svarstyklių užlipti biggrin.gif
Atsakyti