Šiaip kopūstų sriuba mano mėgstamiausia iki šiol, o ypač pieniška, bet žiūrėsim kaip čia seksis savaitę atlaikyt
Įdomu kokį vaidmenį atlieka svogūnai. Recepte jų net 6 galvos , o aš jų taaaip nemėgstu Tikriausiai jų nedėjusi labai nepakenksiu sau
QUOTE(Vicia @ 2014 07 28, 20:23)
Pirma diena įveikta-sriuba, sriuba ir ...slyvos!Šiaip šios dietos laikausi(traktuoju ją kaip organizmo valymą) vasarą, kadangi galima mėgautis daržovėmis ir vaisiais....Esu skaičius įvairių sriubos receptų, bet aš dedu vieną kubelį sultinio ir šviežias daržoves(svogūną, pomidorus, kopūstą ir būtinaaaai-saliero šaknį), nededu druskos ir prieskonių.
Mintare, laukiam rezultatų!
Mintare, laukiam rezultatų!
o būtinai saliero šaknį? Nusipirkau šian salierų, bet tai ten stiebai ir lapai, šaknies nėr
Vasara_, sveika prisijungus aš nuo ryt startuosiu.
Trečiadienį uošvio gimtadienis nu tu kurmi ką daryt? Sriubą virsiu ir ryt tikrai valgysiu, bet ką trečiadienį daryt
Labas rytas, startuoju Pasidariau stiprios kavos, saldinau minimaliai. Mano spaudimas labai žemas šiaip tai tam kad akyse netemtų man kava būtina - 1 puodelis per dieną Sriubytė verda, netrukus ragausiu
Zhaliaakee mes kartu startuojam Gaila neturiu kur pasisverti, įdomu koks pokytis bus
Zhaliaakee mes kartu startuojam Gaila neturiu kur pasisverti, įdomu koks pokytis bus
Labas,
na ką, išgėriau arbatos puodelį (šią savaitę bandysiu atsiriboti nuo kavos, nes daug jos išgeriu - mažiau 4 puodelių nebūna), skani, kvapni: žalia maišyta su balta ir dar su džiovintų vaisių gabalėliais: braškės, vynuogės (čia taip apraše parašyta, mandriau skamba negu paprasčiausios razinos ) Kol kas kavos netrūksta.
Verdu sriubą, jau tuoj ragausiu. Gaminu iš pusės normos, pasisvėriau produktus, surašysiu čia, gal kam padės:
3 svogūnai - 217 g. Jie nei dideli, nei maži, naminiai, tai tokie vidutiniokai.
1 žalia paprika - 138 g. Didelė, didesnės Maximoj neradau
3 pomidorai - 523 g. Jau svoris išduoda, kad dideli.
kopūstas - 681 g.
4 saliero stiebai su šiek tiek lapelių - 111 g.
o Daržoves svėriau jau išplautas ir nuvalytas, pomidorus nuluptus.
o Vargais negalais visos supjaustytos daržovės tilpo į 3l puodą, bet taip jau su kaupu geroku, tai teko truputį patroškinti kopūstus, kad vietos salierui atsirastų dabar jau viskas suvirė ir laisvos vietos ~ pirštas nuo puodo kraštų. Vis gi labai tiršta.
o Vandens kiekio nepaskysiu, bet pirmiausiai pyliau ~ litrą, paskui dar kelis puodelius, kai jau kopūstas atsigulė. tai, žodžiu, vandens ~ 2l.
o Iš prieskonių dėjau druskos, penkių rūšių maltų pipirų, maltos paprikos ir maltos aitriosios paprikos.
o Sultinys bus tik nuo daržovių
Sriuba labai kvapni, vis gi saliero kvapas man labiau patinka žalio, o ne virto
Papildyta:
tai gal tada apimtis pasimatuok, vis bus, kokį rezultatą priduoti
na ką, išgėriau arbatos puodelį (šią savaitę bandysiu atsiriboti nuo kavos, nes daug jos išgeriu - mažiau 4 puodelių nebūna), skani, kvapni: žalia maišyta su balta ir dar su džiovintų vaisių gabalėliais: braškės, vynuogės (čia taip apraše parašyta, mandriau skamba negu paprasčiausios razinos ) Kol kas kavos netrūksta.
Verdu sriubą, jau tuoj ragausiu. Gaminu iš pusės normos, pasisvėriau produktus, surašysiu čia, gal kam padės:
3 svogūnai - 217 g. Jie nei dideli, nei maži, naminiai, tai tokie vidutiniokai.
1 žalia paprika - 138 g. Didelė, didesnės Maximoj neradau
3 pomidorai - 523 g. Jau svoris išduoda, kad dideli.
kopūstas - 681 g.
4 saliero stiebai su šiek tiek lapelių - 111 g.
o Daržoves svėriau jau išplautas ir nuvalytas, pomidorus nuluptus.
o Vargais negalais visos supjaustytos daržovės tilpo į 3l puodą, bet taip jau su kaupu geroku, tai teko truputį patroškinti kopūstus, kad vietos salierui atsirastų dabar jau viskas suvirė ir laisvos vietos ~ pirštas nuo puodo kraštų. Vis gi labai tiršta.
o Vandens kiekio nepaskysiu, bet pirmiausiai pyliau ~ litrą, paskui dar kelis puodelius, kai jau kopūstas atsigulė. tai, žodžiu, vandens ~ 2l.
o Iš prieskonių dėjau druskos, penkių rūšių maltų pipirų, maltos paprikos ir maltos aitriosios paprikos.
o Sultinys bus tik nuo daržovių
Sriuba labai kvapni, vis gi saliero kvapas man labiau patinka žalio, o ne virto
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 10:04)
tai gal tada apimtis pasimatuok, vis bus, kokį rezultatą priduoti
O matuoti per skrandį? Pažiūrėsiu susitraukė ar ne Einu susirašysiu duomenis ir dar sriubos užvalgysiu. Valgau po sultinio puodelį, bus trečias šiandien jau Aš viriau maždaug vienos dienos normą iš ketvirtadalio kopūsto. Žiūrėsiu jeigu neužteks ryt didinsiu normą
Sriuba gavosi aštroka, bet tai čia dėl aitriųjų paprikų, ir rūgštoka, gal reikės įdėti mažiau pomidoro į kitą puodą
As tai nesisveriu,kad nesinervinciau kai iveiksiu visas dienas, tada pasisversiu bet pilvas tai atrodo visai nemazeja...
vakar diena sriubos neidejau i saldytuva, tik vakare prisiminiau, tai siandien prarugus buvo tai kolkas tik du bananus suvalgiau... eisiu vel sriubos virti, tik jau saliero maziau desiu, nes atsibodo jo skonis truputi (as ir lapus, ir stiebus, ir sakni dejau).
vakar diena sriubos neidejau i saldytuva, tik vakare prisiminiau, tai siandien prarugus buvo tai kolkas tik du bananus suvalgiau... eisiu vel sriubos virti, tik jau saliero maziau desiu, nes atsibodo jo skonis truputi (as ir lapus, ir stiebus, ir sakni dejau).
QUOTE(Mintare @ 2014 07 29, 15:37)
bet pilvas tai atrodo visai nemazeja...
man pilvas iš viso išsipūtė, atrodo
Aš mėgaujuosi obuoliais, gervuogėm, turiu dar mandarinų vakarui Manau, šią dieną "vaisiai+sriuba" atlaikysiu laisvai
Man kažkaip fe ta sriuba į vakarą, nebesinori jos Paįvairinau avietėm ir žalia arbata, bet nedaug. Laikausi kol kas, laaabai norisi saldumo
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 29, 16:15)
Man kažkaip fe ta sriuba į vakarą, nebesinori jos Paįvairinau avietėm ir žalia arbata, bet nedaug. Laikausi kol kas, laaabai norisi saldumo
į vakarą? man tai čia tik pati diena, dar nedaug jos suvalgiau, bet laiko marios aš tai vandenį geriu, nelenda man arbata, šilta.. Laikykis, nei tau reik tų saldumynų, nei ką
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 07 29, 16:20)
į vakarą? man tai čia tik pati diena, dar nedaug jos suvalgiau, bet laiko marios aš tai vandenį geriu, nelenda man arbata, šilta.. Laikykis, nei tau reik tų saldumynų, nei ką
Aš pratinuosi iki 17-18val pavalgyti ir iki kitos dienos atsisakyti vakarinių valgymų, dėl to man jau į vakarą O man vanduo nelenda, vieną puodelį ryte teišgėriau, o va žalia arbata eina Laikausi dar
aaa, tai tu iš tų, kur po 18 val. nevalgo. Supratau. Aš vienu metu irgi laikiausi šitų principų, bet jokio rezultato man nedavė, tai mečiau viską, o ir gyvenimo ritmas mano toks, kad budrauju iki paryčių vasarom, tai mirčiau iš bado, jei po šeštos nepavalgyčiau (PORĄ KARTŲ)