kas kopustauja? as nuo siandien!
Sveikos norinčios sulieknėti ir pasiryžusios srėbti kopūstienę!Pradedu nuo rytojaus...gal kas prisijungs?
QUOTE(Vicia @ 2014 07 27, 15:24)
Sveikos norinčios sulieknėti ir pasiryžusios srėbti kopūstienę!Pradedu nuo rytojaus...gal kas prisijungs?
Labas kaip smagu! Aš planuoju, tik ne nuo ryt, o nuo poryt, nes rytojui jau susisplanavau vakarą mieste su drauge, tai, manau, neverta pradėt, nes 100 proc. sugriešysiu
Ta proga, kad dar turiu 2 nepilnas dieneles, noriu išsiaiškinti kai kuriuos dalykus (nors maža tikimybė, kad moterys, kurios pasidalino ir teikė info perskaitys mano post'a):
1. Ar į sriubą galima dėti druską, pipirus, jei ketinu ją virti natūraliame mėsos sultinyje? (Vicia, kaip tu ketini virti?)
2. Gerti galima ir juodą arbatą, kiek suprantu, nebūtinai tik žaliąją?
3. Tos keptos bulvės, bananai, ryžiai, duona - ar negalima jų pakeisti kuo nors? Arba apsieiti iš viso be jų? (Aš prieš metus laiko pakeičiau maitinimosi įpročius, kurie man padėjo numesti virš 20 kg, tai nenorėčiau visko sugadinti produktais, kurių visiškai atsisakiau )
4. Ar tikrai nėra gramais nurodyta, kiek ko galima privalgyti prie sriubos? nes man tie pvz. 6 pomidorai, tai.. na pomidoras juk pomidorui nelygus
Tikiuosi sulaukti atsakymų ir iš anksto dėkoju už bet kokią nuomonę ir pasisakymus. Antradienį prisijungsiu jau su startuojančią informacija
Bet ir žiopla aš Kol nusirašinėjau receptą, kad žinočiau, ko riekės nusipirkti, pamačiau atsakymus į savo klausimus ir apie druską, ir apie arbatą
QUOTE(alaizy @ 2014 07 26, 18:04)
kaip sekasi laikytis dietos tokiomis karštomis dienomis?nesiplna, juk į wc kopūstas dažniau varo, o gal pakankankamai skysčių geriat?
tai kad nepastebejau, kad dazniau i WC reiktu eiti... o skysciu tai nemazai geriu. kai taip karsta, tai ir valgyt nelabai norisi, tik vandens salto
Na, Vicia, kaip startas?
Minatre, kiek pametei jau? Tau 4-ta d. juk šiandien!
Merginos, o kokio ta sriuba skonio? Aš mėgstu labai troškintus kopūstus, balandėlius, tai, manau, sriuba turėtų būti kažkas panašaus Virsiu iš pusės normos rytoj, nes yra tikimybė, kad puodą per dieną pavarysiu
Minatre, kiek pametei jau? Tau 4-ta d. juk šiandien!
Merginos, o kokio ta sriuba skonio? Aš mėgstu labai troškintus kopūstus, balandėlius, tai, manau, sriuba turėtų būti kažkas panašaus Virsiu iš pusės normos rytoj, nes yra tikimybė, kad puodą per dieną pavarysiu
Sveikos, jungiuosi ir aš. Nusipirkau kopūstą, daržoves, ryt virsiu ir bandysiu apsivalyti Ši dieta pirma mano gyvenime, esu prieš jas, tai pavadinkim ją organizmo valymu Svarstyklių neturiu, bet tikiuosi akivaizdžiai "sumažėti", nes turiu viršsvorio
Klausimas kiek tos sriubos galima valgyti? Per 5-7 dienas tą vieną kopūstą? Ar kiek?
Klausimas kiek tos sriubos galima valgyti? Per 5-7 dienas tą vieną kopūstą? Ar kiek?
Pirma diena įveikta-sriuba, sriuba ir ...slyvos!Šiaip šios dietos laikausi(traktuoju ją kaip organizmo valymą) vasarą, kadangi galima mėgautis daržovėmis ir vaisiais....Esu skaičius įvairių sriubos receptų, bet aš dedu vieną kubelį sultinio ir šviežias daržoves(svogūną, pomidorus, kopūstą ir būtinaaaai-saliero šaknį), nededu druskos ir prieskonių.
Zhaliaakee, sriubos būtina valgyti kuo daugiau.Visa paslaptis tame, kad minėtos sriubos suvirškinimui suvartojama daugiau kalorijų negu .sriubos kaloringumas. Būtina gerti kuo daugiau skysčių. Aš geriu vandenį, arbatas(ir žalią, vaisinę ir juodą-ji kalorijų neturi, svarbiausia nedėti cukraus), iš ryto -puodelį kavos. Manau,kad kiekvieną dietą turime kažkiek priderinti pagal save. Iš patirties teigiu, kad dieta veiksminga, nors man asmeniškai akivaizdus rezultatas laikantis dvi savaites iš eilės....Džiaugiuosi, kad mūsų tiek daug.
Vasara_, srėbk sriubytės nors po puodą kiekvieną dieną...Svarbiausia nepamiršt skysčių!
Mintare, laukiam rezultatų!
Zhaliaakee, sriubos būtina valgyti kuo daugiau.Visa paslaptis tame, kad minėtos sriubos suvirškinimui suvartojama daugiau kalorijų negu .sriubos kaloringumas. Būtina gerti kuo daugiau skysčių. Aš geriu vandenį, arbatas(ir žalią, vaisinę ir juodą-ji kalorijų neturi, svarbiausia nedėti cukraus), iš ryto -puodelį kavos. Manau,kad kiekvieną dietą turime kažkiek priderinti pagal save. Iš patirties teigiu, kad dieta veiksminga, nors man asmeniškai akivaizdus rezultatas laikantis dvi savaites iš eilės....Džiaugiuosi, kad mūsų tiek daug.
Vasara_, srėbk sriubytės nors po puodą kiekvieną dieną...Svarbiausia nepamiršt skysčių!
Mintare, laukiam rezultatų!