Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

QUOTE(agnelaM @ 2014 03 07, 08:58)
Labas rytas, ateinu issisiepus, nes po vakar -1,2 kg, o isviso -3,2kg thumbup.gif

Oho, super thumbup.gif Po keliu dienu cia virs 3 kg?

Man po ketvirtos dienos minus 200 g, tai viso per 4 dienas nukrito 1,7 kg.
Siandien dar laikausi, bet darysiu jau isejimo is dietos diena- sriuba jau valgau su duonyte, vakare valgysiu plova su vistos krutinele.

Grysiu cia ir ateity, tik kita karta laikysiuos ne ilgiau nei 2-3 dienas (del to, kad tik pirmom dienom man svoris krenta).

Galbut mano atevu geriausia daryti- pirmadienis ir antradienis stiubintis, tada 5 dienu pertrauka ir kita pirmadieni ir antradieni vel dietintis. Man atrodo taip butu geriau, nei vienu kartu 7 dienas sedet, o kam? Jei man tik pirmas dvi dienas rezultatas buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 07, 14:04)
Oho, super  thumbup.gif Po keliu dienu cia virs 3 kg?

as nuo pirmadienio laikiaus, taciau vakar mano kopustadieniai pasibaige, o meniu buvo mesytes, darzoviu, pora obuoliu ir kiviu, o vakare net ir raudono vyno, bet be jokiu uzkandziu ir siandien svarstykles vel parode - 800 gr, tai isviso -4kg bigsmile.gif tai ziuresiu gal pirmadieni vel grisiu prie kopustu, o savaitgali vengsiu bet kokiu angliavandeniu (na nebent is vaisiu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 08, 12:09)
as nuo pirmadienio laikiaus, taciau vakar mano kopustadieniai pasibaige, o meniu buvo mesytes, darzoviu, pora obuoliu ir kiviu, o vakare net ir raudono vyno, bet be jokiu uzkandziu ir siandien svarstykles vel parode - 800 gr, tai isviso -4kg bigsmile.gif tai ziuresiu gal pirmadieni vel grisiu prie kopustu, o savaitgali vengsiu bet kokiu angliavandeniu (na nebent is vaisiu) ax.gif

Labai puikus rezultatas bigsmile.gif
As ir laikiaus nuo pirmadienio, pirmas tris dienas be jokiu nukrypimu nuo dietos, ketvirtadieni suvalgiau viena desrele su morku salotom, o penktadieni ir plovo ragavau ir sriubyte valgiau jau su duona, tai po vakar dar minus 200 g nukrito. Bendroj sumoj per 5 dienas -1,9 kg. Gal mazoka, bet vis i minusa ax.gif
Siandieninis meniu- ryte vaniline varsyte, pietus- virstienos kotletukas su morku salotom ir riekele duonos. Dar sriubos turiu, nezinau ar dar valgysiu ja, bet kad virsiu dar siandien kitokia sriuba, tai faktas- burokeliu su triusiena. Tarp valgymu taip pat neuzkandziauju thumbup.gif
Manau rytoj irgi minusas bus blush2.gif
Grysiu prie sios dietos ir vel- padariusi pertrauka.
Na o jusu rezultatas tiesiog nuostabus!
Atsakyti
Na ka, ateinu labai nusivylus verysad.gif
Po vakar dienos turiu +600 g.
Pursryciai buvo- 100g varskytes, pietus- vienas vistienos kotletukas su morku salotom ir maza riekele juodos duonos, pavakariai- ta pati kopustu sriuba, vakariene- burokeliu sriuba. Ir kadangi vakar buvo kovo 8, tai suvalgiau viena refaelo saldaini prie arbatos. Tikejausi dar minus nors 200g, o cia plius 600 g doh.gif
Zodziu liko tik vienas kilogramiukas numestas po penkiu dienu sios dietos, o tiek dienu saziningai tos laikiausi be jokiu nukrypimu verysad.gif
Nusivyliau...
Atsakyti
labas rytas smile.gif sesta diena valgau kopustus, minus 2 kg nukrito nedaug, bet jauciasi toks lengvumas... savijauta thumbup.gif
Atsakyti
Turiu prisipažinti, kad ilgasis savaitgalis neišėjo į naudą, vėl grįžo tie keli šimtai gramų, kurie buvo numesti. Aišku, pati ir kalta, nes nepavyko ir vis dar nepavyksta griežtai laikytis, pietums tik sriubą valgau, bet vakare vis kam nors neatsilaikau ir dėl to neturiu gero rezultato..stengsiuos ir toliau, bet jei rimtai nesusiimsiu nieko gero iš to nebus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dajnuze @ 2014 03 13, 08:55)
Turiu prisipažinti, kad ilgasis savaitgalis neišėjo į naudą, vėl grįžo tie keli šimtai gramų, kurie buvo numesti. Aišku, pati ir kalta, nes nepavyko ir vis dar nepavyksta griežtai laikytis, pietums tik sriubą valgau, bet vakare vis kam nors neatsilaikau ir dėl to neturiu gero rezultato..stengsiuos ir toliau, bet jei rimtai nesusiimsiu nieko gero iš to nebus...  blush2.gif

Taip reikia valios atsilaikyti smile.gif bet savaitgaliais tai ir man visada sunkiau issilaikyti g.gif
siandien mano svoris vietoje smile.gif kazko nekrinta rolleyes.gif . Valgau toliau smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mazdaug pries metus laikiausi sitos dietos, buvo visai neblogai, atrodo apie 5kg numeciau, tiksliai jau nebepamenu. Tiesa bandziau jos dar karta laikytis, bet sugriuvo planai visi del vieno savaitgalio... Tai va pradedu nuo siandien vel laikytis. Sekmes man ir kitoms bekopustaujanciom!!! smile.gif
Atsakyti
Pasidžiaugti noriu, atsikėlus trečios dienos rytą svarstyklės rodo -1,5kg, dar pridedam pirmos dienos rezultatus, tai iš viso -3kg per dvi dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AlisaBu @ 2014 03 19, 12:35)
Pasidžiaugti noriu, atsikėlus trečios dienos rytą svarstyklės rodo -1,5kg, dar pridedam pirmos dienos rezultatus, tai iš viso -3kg per dvi dienas smile.gif

Labai sauniai krenta thumbup.gif Man po 5 dienu maziau nukrito unsure.gif
Nuo penktadienio as vel gryztu cia ir vel toliau laikausi (jau po beveik dvieju savaiciu pertraukos). Kaip tik delcia bus, palankus laikas thumbup.gif
Kas labiausiai patiko, tai po sios dietos neataugo nei vienas numestas gramas, nors valgiau ir tortus ir sokaladus beveik kasdien blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms besilaikančioms ir besidominčioms 4u.gif
Man jau ketvirta diena prasidėjo su šia sriubytę,žinoma didelio noro jau šį ryta jos valgyti nebuvo,bet valgai ir tiek.Valgau tik sriuba keturis kartus per diena,jokiu vaisiu ir daržovių,taip tikiuosi pasiekti geresniu rezultatų ax.gif
prieš dieta dar pasidariau iškrovos diena su vandeniu ir arbata.
rezultatai tokie:
iškrovos diena-1 Kg
po pirmos dienos valgant tik sriuba -0,4 kg
po antros dienos valgant tik sriuba -1 kg
po trečios dienos valgant tik sriuba-0,6 kg
Manau visai neblogas rezultatas lotuliukas.gif
Tikiuosi sėkmingai užbaigti visas 7 dienas:)

Atsakyti
Griztu ir as i sia tema mirksiukas.gif

Pries pora menesiu jau bandziau laikytis dietos sitos, bet taip isejo, kad tik pora dienu pavyko, nes bedos uzgriuvo, laidotuves ir t. t. , taip, kad nebebuvo galimybes testi ja... verysad.gif

Tada per pora dienu nukrito sekmingai 1,3 kg, nors dabar jie taip pat sekmingai jau ir atauge doh.gif lotuliukas.gif

Per ta laika dar pora kartu bandziau gryzti prie dietos, bet nesekmingai doh.gif Kopusteliu kazkaip nelabai norejosi lotuliukas.gif schmoll.gif

O va dabar ziuriu orai geryn, drabuziai plonyn, tuoj nebebus po kuo lasinuku slepti, taigi kimbu ryztingai, labai tikiuosi, kad kas nors prisijungs ax.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti