Eling, man pirmas dienas labai sunku buvo, erzino visi maisto kvapai, labai visko norejau, o dabar jau dzin- valgau savo sriubyte ir ausys linksta
Dienos meniu- vienas obuolys, ryziai ir zinoma sriubyyyte
Planavau laikytis tris dienas, bet tesiu toliau nes sunkiausia jau praeity...
O ryt laukia vistos krutine Gal nieko, kad dienas keiciu vietomis, taip man patogiau
Šis rytas jau buvo smagesnis, nes nuo vakar i 900 g., sakyčiau visai ir neblogai tikiuosi ir toliau bent po truputį mažės
Laba ryta, o pas mane siandien tik -100 gr nu bet svarbiausia ne +1kg man ziauriai dingsta motyvacija kai lukesciai didesni nei rezultatai, tai si diena man bus sunki
Visoms saunuolems po
Visoms saunuolems po
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 06, 10:28)
Laba ryta, o pas mane siandien tik -100 gr nu bet svarbiausia ne +1kg man ziauriai dingsta motyvacija kai lukesciai didesni nei rezultatai, tai si diena man bus sunki
Visoms saunuolems po
Visoms saunuolems po
Na tau po nuslydimo su angliavandeniais minus 100 g o man be jokiu nuslydimu -0 gramu.
Man ir motyvacija dingsta, ypac, kai saziningkai laikaisi ir nei vienas grames per diena nepajuda is vietos
Dar laikysiuos siandien- ketvirta diena, bet jau matyt bus paskutine
Sveikutes Skaniu kopustu visoms nuo rytdienos jungiuosi ir as, pasiilgau kopustu
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 06, 12:27)
Na tau po nuslydimo su angliavandeniais minus 100 g o man be jokiu nuslydimu -0 gramu.
Man ir motyvacija dingsta, ypac, kai saziningkai laikaisi ir nei vienas grames per diena nepajuda is vietos
As bandysiu istvert visas 7 d., bet negaliu siandien kokia sunki diena alkio priepuoliai siaubingi, o sriubos nesinori suvalgiau vista, dabar bandau uzsikist ridikeliais ir svogunu laiskais
O as siulau nepasiduot juk jei 4 dienas ejo isgyvent, tai tos likusios 3 bus juoku darbas
Mes savaitgali planuojam svest tetes jubilieju, tai as ir namiskius ispejau, kad man tik puodas sriubos priklausys palauks tortai ir kepsniai geresniu dienu
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 06, 14:41)
As bandysiu istvert visas 7 d., bet negaliu siandien kokia sunki diena alkio priepuoliai siaubingi, o sriubos nesinori suvalgiau vista, dabar bandau uzsikist ridikeliais ir svogunu laiskais
O as siulau nepasiduot juk jei 4 dienas ejo isgyvent, tai tos likusios 3 bus juoku darbas
Mes savaitgali planuojam svest tetes jubilieju, tai as ir namiskius ispejau, kad man tik puodas sriubos priklausys palauks tortai ir kepsniai geresniu dienu
Man dabar labai lengva, ketvirta diena lengvesne uz trecia, trecia lengvesne uz antra. As galeciau laikytis visas 7, bet kad svoris sustojo krites, tai kam save riboti taip grieztai? Galiu ir ivairiau valgyt ir po truputi mest toliau kilogramiukus
Del jubiliejaus as tai nesikopustinciau, jubiliejus ne kiekviena diena buna, o kopustai juk nepabegs
As per delcia vel kazko imsiuos- arba grysiu prie kopustu sriubos arba i delcios tema kraustysiuos
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 06, 19:52)
As per delcia vel kazko imsiuos- arba grysiu prie kopustu sriubos arba i delcios tema kraustysiuos
As viena karta susipainiojau ir delcios laikiaus per priespilni kilai krito kaip per delcia tai matyt ne esme ta menulio faze kai pusbadziu gyveni
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 06, 21:27)
As viena karta susipainiojau ir delcios laikiaus per priespilni kilai krito kaip per delcia tai matyt ne esme ta menulio faze kai pusbadziu gyveni
Bet man delcios dieta patinka, nereikia viena ir ta pati produkta valgyt. Liko dar sriubos, tai ryt vis tiek ja dar valgysiu, bus 5-a diena
Labas rytas, ateinu issisiepus, nes po vakar -1,2 kg, o isviso -3,2kg
Labas rytas,
deja, bet šį rytą vėl nesidžiaugiu, svoris nepakito.. bet laikysiuosi ir toliau
deja, bet šį rytą vėl nesidžiaugiu, svoris nepakito.. bet laikysiuosi ir toliau
Labas rytas :)Jungiuosi ir as Kopustu sriubyte jau verda