Įkraunama...
Įkraunama...

Kopūstų sriubos dieta

Eling, man pirmas dienas labai sunku buvo, erzino visi maisto kvapai, labai visko norejau, o dabar jau dzin- valgau savo sriubyte ir ausys linksta smile.gif
Dienos meniu- vienas obuolys, ryziai ir zinoma sriubyyyte thumbup.gif
Planavau laikytis tris dienas, bet tesiu toliau bigsmile.gif nes sunkiausia jau praeity...
O ryt laukia vistos krutine smile.gif Gal nieko, kad dienas keiciu vietomis, taip man patogiau blush2.gif
Atsakyti
Šis rytas jau buvo smagesnis, nes nuo vakar i 900 g., sakyčiau visai ir neblogai smile.gif tikiuosi ir toliau bent po truputį mažės smile.gif
Atsakyti
Laba ryta, o pas mane siandien tik -100 gr g.gif nu bet svarbiausia ne +1kg biggrin.gif man ziauriai dingsta motyvacija kai lukesciai didesni nei rezultatai, tai si diena man bus sunki doh.gif

Visoms saunuolems po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 06, 10:28)
Laba ryta, o pas mane siandien tik -100 gr g.gif  nu bet svarbiausia ne +1kg biggrin.gif  man ziauriai dingsta motyvacija kai lukesciai didesni nei rezultatai, tai si diena man bus sunki doh.gif

Visoms saunuolems po 4u.gif

Na tau po nuslydimo su angliavandeniais minus 100 g o man be jokiu nuslydimu -0 gramu.
Man ir motyvacija dingsta, ypac, kai saziningkai laikaisi ir nei vienas grames per diena nepajuda is vietos schmoll.gif
Dar laikysiuos siandien- ketvirta diena, bet jau matyt bus paskutine g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Skaniu kopustu visoms smile.gif nuo rytdienos jungiuosi ir as, pasiilgau kopustu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 06, 12:27)
Na tau po nuslydimo su angliavandeniais minus 100 g o man be jokiu nuslydimu -0 gramu.
Man ir motyvacija dingsta, ypac, kai saziningkai laikaisi ir nei vienas grames per diena nepajuda is vietos  schmoll.gif
Dar laikysiuos siandien- ketvirta diena, bet jau matyt bus paskutine  g.gif

As bandysiu istvert visas 7 d., bet negaliu siandien kokia sunki diena doh.gif alkio priepuoliai siaubingi, o sriubos nesinori schmoll.gif blush2.gif suvalgiau vista, dabar bandau uzsikist ridikeliais ir svogunu laiskais doh.gif
O as siulau nepasiduot juk jei 4 dienas ejo isgyvent, tai tos likusios 3 bus juoku darbas mirksiukas.gif
Mes savaitgali planuojam svest tetes jubilieju, tai as ir namiskius ispejau, kad man tik puodas sriubos priklausys biggrin.gif palauks tortai ir kepsniai geresniu dienu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 06, 14:41)
As bandysiu istvert visas 7 d., bet negaliu siandien kokia sunki diena doh.gif  alkio priepuoliai siaubingi, o sriubos nesinori schmoll.gif  blush2.gif  suvalgiau vista, dabar bandau uzsikist ridikeliais ir svogunu laiskais doh.gif
O as siulau nepasiduot juk jei 4 dienas ejo isgyvent, tai tos likusios 3 bus juoku darbas mirksiukas.gif
Mes savaitgali planuojam svest tetes jubilieju, tai as ir namiskius ispejau, kad man tik puodas sriubos priklausys biggrin.gif palauks tortai ir kepsniai geresniu dienu tongue.gif

Man dabar labai lengva, ketvirta diena lengvesne uz trecia, trecia lengvesne uz antra. As galeciau laikytis visas 7, bet kad svoris sustojo krites, tai kam save riboti taip grieztai? Galiu ir ivairiau valgyt ir po truputi mest toliau kilogramiukus biggrin.gif
Del jubiliejaus as tai nesikopustinciau, jubiliejus ne kiekviena diena buna, o kopustai juk nepabegs 4u.gif
As per delcia vel kazko imsiuos- arba grysiu prie kopustu sriubos arba i delcios tema kraustysiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 03 06, 19:52)

As per delcia vel kazko imsiuos- arba grysiu prie kopustu sriubos arba i delcios tema kraustysiuos  g.gif

As viena karta susipainiojau ir delcios laikiaus per priespilni lotuliukas.gif kilai krito kaip per delcia thumbup.gif tai matyt ne esme ta menulio faze kai pusbadziu gyveni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2014 03 06, 21:27)
As viena karta susipainiojau ir delcios laikiaus per priespilni lotuliukas.gif  kilai krito kaip per delcia thumbup.gif  tai matyt ne esme ta menulio faze kai pusbadziu gyveni lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Bet man delcios dieta patinka, nereikia viena ir ta pati produkta valgyt. Liko dar sriubos, tai ryt vis tiek ja dar valgysiu, bus 5-a diena bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ateinu issisiepus, nes po vakar -1,2 kg, o isviso -3,2kg thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

deja, bet šį rytą vėl nesidžiaugiu, svoris nepakito.. bet laikysiuosi ir toliau smile.gif
Atsakyti
Labas rytas :)Jungiuosi ir as smile.gif Kopustu sriubyte jau verda
Atsakyti