Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 17:31)
Max. 5 min laiko, max. 3 kartus per metus, naudojant džiovyklą kasdien.
Totalus, nepakeičiamas ir dominuojantis Bosch-Siemens išsivalančio kondensatoriaus pranašumas (anot nekurių "konsultantų")  lotuliukas.gif
Bet vistiek: "va tik išpilinejant konteinerį reikės praplauti filtriukątopsecret.gif

Na dar didelis klausimas kada pas save paskutinį karta valete kondensatoriu.....????
Ir viskas pasakyta bla....bla...bla....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 01 16, 19:40)
Na dar didelis klausimas kada pas save paskutinį karta valete kondensatoriu.....????
...

DIDELIS ATSAKYMAS: tikslių datų neužsirašinėjame - tai tokia smulkmena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 sausio 2014 - 18:34
QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 18:33)
DIDELIS ATSAKYMAS: tikslių datų neužsirašinėjame - tai tokia smulkmena  lotuliukas.gif

Tai jai jums smukmena kitam ......Laikas-pinigai ir jokiu rupescio del kazkokio valymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 01 16, 18:33)
DIDELIS ATSAKYMAS: tikslių datų neužsirašinėjame - tai tokia smulkmena  lotuliukas.gif

Ok, kolegos.
Diskusija aštri,bet nuoširdi smile.gif
Didelis jums AČIŪ už patarimus.

Iki kito karto

Būsim!
drinks_cheers.gif
Atsakyti
pagaliau išsirinkau džiovykle Electrolux EDH3897SDW. Gal kas turite tokia ir galite pasidalinti pliusais ir minusais. O gal kas parekomenduos panasia, bet geresne, nes niekaip negaliu apsispresti kokia pirkti smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Pagaliau vyras man nupirko džiovyklę, tik viena problema nėra instrukcijos suprantama kalba, norėčiau paklausti gal kas turi lietuvių ar rusų kalba instrukciją džiovyklės BOSCH WTY88890SN ar panašios.
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2014 01 18, 10:04)
pagaliau išsirinkau  džiovykle  Electrolux EDH3897SDW. Gal kas turite tokia ir galite pasidalinti pliusais ir minusais. O gal kas parekomenduos panasia, bet geresne, nes niekaip negaliu apsispresti kokia pirkti smile.gif

Gera džiovyklė.
Atsakyti
QUOTE(Rosato @ 2014 01 20, 20:41)
Labas vakaras,
Pagaliau vyras man nupirko džiovyklę, tik viena problema nėra instrukcijos suprantama kalba, norėčiau paklausti gal kas turi lietuvių ar rusų kalba instrukciją džiovyklės BOSCH WTY88890SN ar panašios.

Bet pardavejas privalejo duoti g.gif na tik beda tame kad vezti is Lenkijos sugeba visi bet va instrukcijomis pasirupinti nelabai gali .......papildomos islaidos ax.gif pardavejas dziaugiasi -pirkejas kencia,lietuviskas biznis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 01 21, 10:24)
Bet pardavejas privalejo duoti g.gif na tik beda tame kad vezti is Lenkijos sugeba visi bet va instrukcijomis pasirupinti nelabai gali .......papildomos islaidos ax.gif pardavejas dziaugiasi -pirkejas kencia,lietuviskas biznis ax.gif

D-E-M-A-G-O-G-I-J-A
Bosch WTY88890SN iš Lenkijos niekas neveža.
Nes tokių ten nėra.
Tamstelė rašinėjate "beleką".

censored2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 21 sausio 2014 - 08:35
QUOTE(speedy @ 2014 01 21, 08:29)
D-E-M-A-G-O-G-I-J-A
Bosch WTY88890SN iš Lenkijos niekas neveža.
Nes tokių ten nėra.
Tamstelė  rašinėjate "beleką".

Asmeniškai apie šį modelį aš nerašiau,aš kalbu apskritai,kaip bebūtų jai ima prekes iš ofisialaus Bosch-Siemens atstovybės Lietuvoje gauna ir instrukcijas.
Atsakyti
Išsisukinėjimai.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 01 21, 10:06)
Asmeniškai apie šį modelį aš nerašiau,aš kalbu apskritai,kaip bebūtų jai ima prekes iš ofisialaus Bosch-Siemens atstovybės Lietuvoje gauna ir instrukcijas.

Pakartosiu visiems pirkėjams.
PIRKDAMI buitinė techniką PRIVALOTE gauti lietuvišką instrukcija.
Tie kurie veža prekes is Lenkijos vertimų lietuviu kalba neduoda turėsite pasirūpinti patys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 21 sausio 2014 - 11:19