QUOTE(Kremis @ 2014 01 14, 21:41)
Sveiki, esu taip pat pasinerusi i dziovykles paieskas, kolkas apsistojau ties ir Electrolux EDH3897SDW, tik pastaroji gerokai brangesne turbut del garu funkcijos?
Taip pat ziuriu WTW 84362 SN gal galit pasakyti kuo ji skiriasi nuo pirmosios mano minetos Bosh dziovykles?
Man labai svarbu pukiniu striukiu dziovinimas (kadangi beveik kasdien turiu skalbt vaiku striukes
) , todel norejau paklausti ar su tuo automatiniu dregmes atpazinimu nera taip, kad pvz dziovinant pukines striukes, kai ju virsus apdziusta, dziovykle galvoja, kad ji sausa, nors vidus buna gerokai slapias ir kaip kazkuri forumiete minejo, toliau nebedziovina. Drauge turi AEG lavatherm 88840, tai ji gali kartot programa kiek nori, kol buna patenkinta isdziuvimo lygiu.
Sveiki,
Jusu atveju ieskociau dziovykles kuri turi specialias programas kaip pvz: pūkinė patalynė( dziovykle AEG T96699IH )arba pukiniai drabuziai (BOSCH WTW84362SN )
Jusu ziuretoji WTW86583SN
Skalbinių įkrova (kg): 7
Energijos sąnaudų klasė: A+
Krepšys vilnai ir sporto bateliams džiovinti
Specialios programos: Mišrūs, Sporto drabužių, Vilnos džiovinamos krepšyje, Itin greita 40', Marškiniai/Verslo drabužiai
WTW84362SN
Skalbinių įkrova (kg): 7
Energijos sąnaudų klasė: A++
Specialios programos: Vilna, Sporto drabužiai, Pūkiniai drabužiai, Itin greita 40'
Netures krepšio vilnai ir sporto bateliams džiovinti