Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(InDovi @ 2013 12 18, 21:29)
Sveikos,

visą temą perskaičiau, tai dabar niekaip negaliu nuspręst, kuri geriausia būtų  g.gif
BOSCH WTW86583SN
Electrolux EDH3487RDW
AEG T76480IH1
ar su garais Electrolux EDH3897SDW?

ir dėl tų garų įdomu, ar yra naudojančių tokias džiovykles? ar verta papildomai mokėti ir pirkti su garais? (alergiškų namie nėra)

Ačiū  4u.gif

Visgi is Jusu isvardintu varijantu visgi pasilikciau tik siuos
BOSCH WTW86583SN(+/-2400Lt)
EDH3897SDW (+/-2900)
Tai manau svarus argumentas apsvarstyti ar reikia garu ar ne 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 19, 07:13)
Visgi is Jusu isvardintu varijantu visgi pasilikciau tik siuos
BOSCH WTW86583SN(+/-2400Lt)
EDH3897SDW (+/-2900)
Tai manau svarus argumentas apsvarstyti ar reikia garu ar ne 4u.gif

Ačiū, o kuom boch pranašesnė už electrolux? kad savaime išsivalo kondensatorius? Bet pvz Electrolux turi ir Woolmark sertifikatą, ir energijos klasė A++
dėl tų garų tai vat aš ir nežinau, ar verta investicija papildomų 600Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 12 19, 10:06)
Ačiū, o kuom boch pranašesnė už electrolux?  kad savaime išsivalo kondensatorius? Bet pvz Electrolux turi ir Woolmark sertifikatą, ir energijos klasė A++
dėl tų garų tai vat aš ir nežinau, ar verta investicija papildomų 600Lt  g.gif

Pasiūliau pasirinkti du varijantus vienas A+,kita A++,viena su garais kita ne ,viena turi savaime apsivalantį kondensatoriu kita,ne,viena turi Woolmark sertifikatą ,kita ne.
Todėl tik Jums spręsti ar investuoti papildomai sakyčiau g.gif 500 Lt
Ir kad Jūsų džiovyklė visgi išlaikytu elektros sąnaudas A+ arba A++ tūrėtumete turėti skalbyklę 1600 aps.min:jai bus mažiau sąnaudos veitoj A++ gali virsti B klase:)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 19, 10:35)
Pasiūliau pasirinkti du varijantus vienas A+,kita A++,viena su garais kita ne ,viena turi savaime apsivalantį kondensatoriu kita,ne,viena turi Woolmark sertifikatą ,kita ne.
Todėl tik Jums spręsti ar investuoti papildomai sakyčiau  g.gif 500 Lt
Ir kad Jūsų džiovyklė visgi išlaikytu elektros sąnaudas A+ arba A++ tūrėtumete turėti skalbyklę 1600 aps.min:jai bus mažiau sąnaudos veitoj A++ gali virsti B klase:)

tai aš supratau viską, tik man įdomu kuom skiriasi bosch ir electrolux be garų, na kodėl rekomenduojate rinktis bosch? smile.gif ne, mano skalbyklė neturi tiek apsukų, max 1000.
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 12 19, 10:41)
tai aš supratau viską, tik man įdomu kuom skiriasi bosch ir electrolux be garų, na kodėl rekomenduojate rinktis bosch? smile.gif ne, mano skalbyklė neturi tiek apsukų, max 1000.

Electrolux EDH3487RDW
Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: A++
Atsargiausias vilnos džiovinimas – užtikrina kokybės sertifikatas „Woolmark Gold Certificate“
Kondensato nutekėjimo žarna
o Bosch WTW86583SN
Skalbinių įkrova (kg): 7
Energijos sąnaudų klasė: A+
Energijos sąnaudos per metus: 236 kWh
Džiovinimo tipas: Kondensacinė
Savaime išsivalantis kondensatorius

Jūsų atveju jai turite skalbyklę 1000 aps/min tai suvartos 1,6 kWh džiovins 131min.Nesunku paskaičiuoti kokios bus išlaidos
Atsakyti
Man tas woolmark sertifikatas tai keistas dalykas, neaišku už ką mūsų Electrolux jį gavo. Vilnonius rūbus turiu džiovinti du kartus, ir kai kurie vis tiek būna drėgnoki
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 12 19, 22:44)
Man tas woolmark sertifikatas tai keistas dalykas, neaišku už ką mūsų Electrolux jį gavo.  Vilnonius rūbus turiu džiovinti du kartus, ir kai kurie vis tiek būna drėgnoki

o jūs patenkinta savo džiovykle? skaičiau, kad guma atšokinėjo. o dabar kaip?

mes užsakėm su garais. Kadangi čia Kalėdų senelio dovana man, tai liepė geresnę imt. žiūrėsim, ar pasiteisins ts "geresnė" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2013 12 20, 10:00)
o jūs patenkinta savo džiovykle? skaičiau, kad guma atšokinėjo. o dabar kaip?

mes užsakėm su garais. Kadangi čia Kalėdų senelio dovana man, tai liepė geresnę imt. žiūrėsim, ar pasiteisins ts "geresnė" smile.gif

Su guma viskas gerai, ir džiovykle esu patenkinta, išskyrus vilnos džiovinimą
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 12 19, 12:35)
.....
....

DEMAGOGIJA.
"Klasės" niekuo virsti negali ... jos yra tokios, kokios yra.
Džiovinimo sąnaudos nurodomos esant 1400 aps/min. (pagal EN61121)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 21 gruodžio 2013 - 08:50
QUOTE(speedy @ 2013 12 21, 08:50)
DEMAGOGIJA.
"Klasės" niekuo virsti negali ... jos yra tokios, kokios yra.
Džiovinimo sąnaudos nurodomos esant 1400 aps/min. (pagal EN61121)

Turint skalbyklė 1400 aps.min sunaudoja 1,36kWh ir džiovina 112 min
turint skalbyklė 800 aps.min sunaudoja 1,86 kWh ir džiovina 150 min ,čia DEMAGOGIJA????
Atsakyti
Aišku, kad demagogija.
O kaip nuo Jūsų turimos skalbyklės gręžimo apsukų, priklauso kito prietaiso - džiovyklės energetinis efektyvumas (liaudiškai - klasės)
umn.gif
Galvoti reikia prieš rašant.
ban.gif
Atsakyti
Sveiki,

Aš čia vis svarstau ar pirkti 2-in-1 aparatą ar atskirus.

Kiek perskaičiau tai atrodo vienintelis 2-in-1 rekomenduojamas yra Bosch WVH28540SN dėl mažų vandens sąnaudų.

jų tinklapyje WVH28540SN rekomenduojama kaina 3829Lt bet jei pažiūrėti per kainos.lt galima rasti ir visu tūkstančiu litų pigiau. už tokią kainą manau tikrai pirkčiau ir statyčiau.

bet visgi tas 2in1 baido dar biški pasiskaičius blogų atsiliepimų apie liekančius blogus kvapus ar besiveliančius drabužius. Vietos teoriškai turim ir atskiriems įrenginiams (nors žinoma papildoma vieta atsirandanti iš du-viename nemaišo). bet jei tas bosch du-viename kainuoja 2800lt ar įmanoma už panašią kainą nusipirkti gerus atskirus įrenginius?

Šiek tiek esu pasimetęs/sunerimęs dėl du-viename kokybės atsiliepimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gendalfas: 29 gruodžio 2013 - 13:42