Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

Yra ir dar geresnių variantų:
WTY88890SN
TKG 450 WP
Tik kad brangios rupūžės lotuliukas.gif
Atsakyti
Pilnai pakanka KOKYBIŠKOS WTW86583SN thumbup.gif
http://www.bosch-hom...WTW86583SN.html

Atsakyti
drinks_cheers.gif
Kiekvienas gali sau nuspręsti ko jam pakanka...
mirksiukas.gif
Atsakyti
Todėl ir rekomenduoju BOSCH WTW86583SN
http://www.bosch-hom...WTW86583SN.html
Atsakyti
O ka manote apie Electrolux EDH3487RDW ir ElectroluxEDH3497RDW?
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2013 10 16, 16:48)

Gal zinote ar yra laiko taupymo mygtukas?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2013 10 16, 18:48)

Na yra toks Electrolux EDH3498RDL
Skalbinių įkrova (kg): 9
Energijos klasė: A
Energijos sąnaudos: 2.5 kWh
Džiovinimo tipas: Kondensacinė
Heat pump technologija

Electrolux EDH3487RDW
Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: A
Energijos sąnaudos: 1,92 kWh
Džiovinimo tipas: Kondensacinė
Heat pump technologija (Šilumos siurblys)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2013 10 16, 22:03)
Gal zinote ar yra laiko taupymo mygtukas?
Aciu  smile.gif

Ką tai turėtų reikšti anot Jūsų? Ūkiškai.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 17, 05:55)
Ką tai turėtų reikšti anot Jūsų? Ūkiškai.

Dabar turiu dziovykle AEG ProTex Plus T97689IH. Joje yra mygtukas Time Save. Tai pavyzdziui, jei pasirinkus medvilnes programa, rodo laika 2.10val-2.20val. O dar paspaudus Time Save mygtuka, rodo laika tik 1.40val. Bet buna, kad ir per 50 min isdziusta viskas ir ji sustoja tada. Parduotuvej aiskino, kad kai ji dziovina 2val 10min, tai jos energijos klase A+++. O pasirinkus Time Save, jos energijos klase lieka tik A+. Tai yra daugiau elektros vartoja.
Todel man jau geriau greiciau, negu taip ilgai laukti. Ypac kai seima didele ir mazi vaikai.
Tikiuosi suprantamai paaiskinau smile.gif
Atsakyti
Tokio mygtuko neturi.
Yra programa, kai džiovinimo laiką nusistatote Jūs. Bet tai ne tas pats.
Atsakyti
Laba.
Pagaliau pribrendau ir as dziovyklej,seima didele 5 vyrai ir as :)nebespeju tu skuduru visur karstyti,daede ,kai nieks nedziuna,su pundais pirmyn atgal,apsisprendziau smile.gif
Speedy patarkit ka galiu iki 2000 nusipirkti.Aisku taupumas butu pirmoje vietoje.Prijaucianti esu elektroliux,nes visa technika turiu tos markes ir patenkinta esu.Skalbykle jau 16 metus zygiuoja smile.gif
Labai laukiu atsakymuko,esu zemam starte,pasiruosus smile.gif
Beje man visu pribambasu ir nereik,tik dar labai domina,kas per lentyna batams buna,negi batus galim dziovint ir kiek telpa :)nes as vienu metu turiu 6 poras:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite123: 21 spalio 2013 - 22:24
QUOTE(Bite123 @ 2013 10 22, 00:22)
Laba.
Pagaliau pribrendau ir as dziovyklej,seima didele 5 vyrai ir as :)nebespeju tu skuduru visur karstyti,daede ,kai nieks nedziuna,su pundais pirmyn atgal,apsisprendziau smile.gif
Speedy patarkit ka galiu iki 2000 nusipirkti.Aisku taupumas butu pirmoje vietoje.Prijaucianti esu elektroliux,nes visa technika  turiu tos markes ir patenkinta esu.Skalbykle jau 16 metus zygiuoja smile.gif
Labai laukiu atsakymuko,esu zemam starte,pasiruosus smile.gif
Beje man visu pribambasu ir nereik,tik dar labai domina,kas per lentyna batams buna,negi batus galim dziovint ir kiek telpa :)nes as vienu metu turiu 6 poras:)

Iki 2000 lt. labai geras pasirinkimas Electrolux EDH3386PDW.
Batams (tiksliau sportbačiams) džiovinti būna toks įdedamas krepšys. Tada jie guli krepšyje ir nesitabaluoja. Odinių batų kažkaip per 5 metus neteko džiovinti džiovyklėje - batų gaila.
Atsakyti