Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(Felu @ 2013 12 08, 21:23)
Ir šioje temelėje prašysiu patarimo  4u.gif  Ieškome skalbykles ir džiovykles, statomų viena ant kitos. Skalbyklėje svarbu, kad būtų patikima, skalbinių svoris - nuo 8 kg, kad matytųsi, kiek laiko lieka iki skalbimo pabaigos. Džiovyklės norėtųsi A++,kad būtų tikrai gera ir tausotų skalbinius, nes jokios kitos vietos drabužių džiovinimui bute nenumatyta. Gal galėtumėt ką nors patarti?

Electrolux 9 kg. EWF1497HDW
Electrolux 9 kg EDH3498RDL.
thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

antra diena skaitau apie skalbykles ir džiovykles. Bet... Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių unsure.gif
Kaip ir apsirinkau Siemens:
skalbyklė WM16S890EU;
džiovyklė WT48Y890DN
Kaži ar čia protingas tas mano pasirinkimas? pagal kainą ir turimas funkcijas?

man svarbiausia, kad elektros daug nerytų, vieną ant kitos būtų galima sustayti, kad džiovyklė turėtų lyginimo ir atšviežinimo garais f-ją. Kad džiovinti galima būtų vilną, sportbačius, pūkus.
Kaip ir viskas...
O gal visai ką kitą pasiūlytumėt, išmanančios? Būčiau dėkinga už patarimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2013 12 09, 14:34)
Sveiki,

antra diena skaitau apie skalbykles ir džiovykles. Bet... Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  unsure.gif
skalbyklė WM16S890EU;
džiovyklė WT48Y890DN

man svarbiausia, kad elektros daug nerytų, vieną ant kitos būtų galima sustayti, kad džiovyklė turėtų lyginimo ir atšviežinimo garais f-ją. Kad džiovinti galima būtų vilną, sportbačius, pūkus.
Kaip ir viskas...
O gal visai ką kitą pasiūlytumėt, išmanančios? Būčiau dėkinga už patarimą. 4u.gif

Rimtas komplektas.
Jums dar reikes tarpines WZ20400.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 gruodžio 2013 - 12:46
QUOTE(speedy @ 2013 12 09, 13:44)
Rimtas komplektas.
Jums dar reikes tarpines WZ20400.

Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2013 12 09, 12:34)
Sveiki,

antra diena skaitau apie skalbykles ir džiovykles. Bet... Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių  unsure.gif
skalbyklė WM16S890EU;
džiovyklė WT48Y890DN

Kaip ir viskas...

Sveiki
Labai šaunus pasirinkimas thumbup.gif

Atsakyti
dar klausimelis - uzmaciau, kad ismatavimai mano pasirinktu agregatu truputi skiriasi - skalbykles plotis 60 cm. o dziovykles - 63,4. Ar tikrai jusu minetas remelis sujungimo tiks?
Ar pastatysiu as jas viena ant kitos?
Nes radau toki sakini apie jusu mineta remeli: Tinka visoms Bosch ir Siemens „Home Professional“ serijos skalbyklėms WAY... ir džiovyklėms WTY... .

http://www.tortuga.l...emelis-wz-20400

o maniske skalbykle WM serijos... Susibalamutinau...
Atsakyti
Iš kokios internetinės parduotuvės patartumėt pirkti džiovyklę? Kuri patikimesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2013 12 09, 15:16)
dar klausimelis - uzmaciau, kad ismatavimai mano pasirinktu agregatu truputi skiriasi - skalbykles plotis 60 cm. o dziovykles - 63,4. Ar tikrai jusu minetas remelis sujungimo tiks?
Ar pastatysiu as jas viena ant kitos?
Nes radau toki sakini apie jusu mineta remeli: Tinka visoms Bosch ir Siemens „Home Professional“ serijos skalbyklėms WAY... ir džiovyklėms WTY... .

http://www.tortuga.l...emelis-wz-20400

o maniske skalbykle WM serijos... Susibalamutinau...

Tokiu atveju rėmelį reikėtų žiūrėti pagal džiovyklę, juk jos kojelės turi "į vietas" susistatyti.
Džiovyklės ne plotis 63,4 cm, o gylis. Plotis 60 cm. (kaip ir skalbyklės).
Rėmelis prisisuks prie skalbyklės viršaus varžteliais.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 09, 14:40)
Tokiu atveju rėmelį reikėtų žiūrėti pagal džiovyklę, juk jos kojelės turi "į vietas" susistatyti.
Džiovyklės ne plotis 63,4 cm, o gylis. Plotis 60 cm. (kaip ir skalbyklės).
Rėmelis prisisuks prie skalbyklės viršaus varžteliais.

aaaa.... Tokiu atveju as nerandu tinkamo remelio..... verysad.gif
Atsakyti
Taigi tinkamas ir bus WZ20400 biggrin.gif
Skalbyklės matmenys (AxPxG): 842 x 600 x 630 mm
Džiovyklės matmenys (AxPxG): 842 x 597 x 634 mm
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 12 09, 15:09)
Taigi tinkamas ir bus WZ20400  biggrin.gif
Skalbyklės matmenys (AxPxG): 842 x 600 x 630 mm
Džiovyklės matmenys (AxPxG): 842 x 597 x 634 mm

nu va, kaip tom el. parduotuvem negali tiketi.... blink.gif
https://www.tausa.lt...M-16S890EU.html

O jus kazkur rintesniam saltinyje matmenis ziurejot???
Atsakyti
Sumaišė plotį ir gylį biggrin.gif
Žiūrėjau čia
Atsakyti