Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(Mazati @ 2013 11 30, 11:44)
Kaina  doh.gif  biggrin.gif O nera kazko iki 3000 Lt? Jus man pasakykit - dziovykles, kurios neturi garu funkcijos, nelygina drabuziu? Ar yra skirtumas tarp drabuziu lygumo, istraukus is garu ( lyginimo) junkcija turincios ir jos neturincios dziovykles? Labai bijau, kad gailesimes, kad pataupem ir vel reiks nuolat lyginti.
O kazkas is kitu gamintoju butu su A++ ir lyginimu? Vis tiek prietaisai stoves katilinej, tai gal tada apsimesiu,kad nematau skirtingu gamintoju  biggrin.gif

Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Garų funkcija turi nemažai privalum, kurių įprastinėje džiovyklėje be šios funkcijos nebūtų įmanoma padaryti. Visų pirma garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Pats svarbiausias privalumas naudojant garo funkciją yra tas kad audiniai ne taip susilamdo ir jų nereikia lyginti. Tiesa, reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiek, audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių. Nereikia pamiršti ir alergiją skalbimo priemonėms turinčių žmonių kuriems garų funkcija yra kaip išsigelbėjimas kadangi dėka šios funkcijos audinius reikės ženkliai rečiau skalbti. Garas nužudo visas erkutes ir bakterijas audiniuose.
Jau jums buvau parašiusi štai vieną iš topų wub.gif
Electrolux EDH3897SDW (3150 Lt)
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 30, 13:59)
Garų  funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Garų funkcija turi nemažai privalum, kurių įprastinėje džiovyklėje be šios funkcijos nebūtų įmanoma padaryti. Visų pirma garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Pats svarbiausias privalumas naudojant garo funkciją yra tas kad audiniai ne taip susilamdo ir jų nereikia lyginti. Tiesa, reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiek, audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių. Nereikia pamiršti ir alergiją skalbimo priemonėms turinčių žmonių kuriems garų funkcija yra kaip išsigelbėjimas kadangi dėka šios funkcijos audinius reikės ženkliai rečiau skalbti. Garas nužudo visas erkutes ir bakterijas audiniuose. 
Jau jums buvau parašiusi štai vieną iš topų  wub.gif
Electrolux EDH3897SDW (3150 Lt)

Kikker, labai dekinga uz issamu atsayma 4u.gif Viena nedidele problema - Electrolux nenoriu unsure.gif Bute buvo visa Electrolux technika, nu nekokybiska nors tu ka schmoll.gif Labai nusivylem, nes kai kuriuos prietaisus reikejo taisyti po keleta kartu. Tai dabar labai dziaugiames Siemens, tik, deja, dziovyklei biudzetas apie 3000 Lt, tai apie geraji Siemens'a tik pasvajoti rolleyes.gif

Tai, kaip suprantu, belieka tik C klases BOSCH'as arba... kas dar 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2013 11 30, 13:54)
Kikker, labai dekinga uz issamu atsayma  4u.gif Viena nedidele problema - Electrolux nenoriu  unsure.gif Bute buvo visa Electrolux technika, nu nekokybiska nors tu ka  schmoll.gif Labai nusivylem, nes kai kuriuos prietaisus reikejo taisyti po keleta kartu. Tai dabar labai dziaugiames Siemens, tik, deja, dziovyklei biudzetas apie 3000 Lt, tai apie geraji Siemens'a tik pasvajoti  rolleyes.gif

Tai, kaip suprantu, belieka tik C klases BOSCH'as arba... kas dar  4u.gif ?

Kelkite biudžetą,pirkite išmokėjimui nes nelabai norisi Jums siūlyti tos C klasės nes elektros suvartoja doh.gif 581 kWh
o ši wub.gif
SIEMENS WT48Y890DN
Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: A++
Energijos sąnaudos per metus: 213kWh
Džiovinimo tipas: Kondensacinė
Savaime išsivalantis kondensatorius
Šilumos siurblio technologija activeAir
4 garų programos
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 30, 15:35)
Kelkite biudžetą,pirkite išmokėjimui nes nelabai norisi Jums siūlyti tos C klasės nes elektros suvartoja  doh.gif 581 kWh
o ši  wub.gif
SIEMENS WT48Y890DN
Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: A++
Energijos sąnaudos per metus: 213kWh
Šilumos siurblio technologija activeAir
4 garų programos

Mane irgi gasdina C klase, lyg ir nelogiska pirkti C klases, kai rinkoje pilna A ir ekonomiskesniu variantu. Nors, kita vertus, jei C klases BOSCH'as kainuoja +-2000 Lt, o Siemens'as A++ +-3200 Lt, kada atspirks brangesnis prietaisas g.gif ? As cia lyginu dvi dziovykes, turincias man reikalingas funkcijas
Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2013 11 30, 15:27)
Mane irgi gasdina C klase, lyg ir nelogiska pirkti C klases, kai rinkoje pilna A ir ekonomiskesniu variantu. Nors, kita vertus, jei C klases BOSCH'as kainuoja +-2000 Lt, o Siemens'as A++ +-3200 Lt, kada atspirks brangesnis prietaisas  g.gif ? As cia lyginu dvi dziovykes, turincias man reikalingas funkcijas

Dar labai svarbu kiek apsuku turi Jusu skalbimo masinanes
SIEMENS WT48Y890DN stai kokias naudoja elektros sanaudas
Jai jususkalbimo masina turi 1400 aps./min - sunaudos 1.27 kWh - 146 min; 1000 aps./min - 1.54 kWh - 170 min
Tai reiketu isivaizduoti kad BOSCH sunaudos elektors jai Jusu skalbimo masina bus 1000 aps/min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 30, 18:47)
Dar labai svarbu kiek apsuku turi Jusu skalbimo masinanes
SIEMENS WT48Y890DN stai kokias naudoja elektros sanaudas
Jai jususkalbimo masina turi  1400 aps./min - sunaudos 1.27 kWh - 146 min; 1000 aps./min - 1.54 kWh - 170 min
Tai reiketu isivaizduoti kad BOSCH sunaudos elektors jai Jusu skalbimo masina bus 1000 aps/min doh.gif

Skalbimo masina? g.gif O ji itakoja dziovykles sanaudas? Svarbu, kiek isgreztus drabuzius desiu i dziovykle?
Atsakyti
o gal kokią MIELE džiovykle galėtumėt rekomenduot...kažkaip ištikima šiam gamintojui ax.gif

galvoju apie T 8861 WP
Atsakyti
Sveiki, perskaičius apie skalbinių džiovykles užsimaniau ir aš šio stebuklo. Domina AGE džiovyklė, turiu AGE skalbimo mašina esu labai patenkinta. Ką manote apie šį pasirinkimą:

http://www.edoro.lt/...le-aeg-t97689ih
dar domina:
http://www.buitis.lt...was28465sn.html
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2013 12 01, 10:47)
Sveiki, perskaičius  apie skalbinių džiovykles užsimaniau ir aš šio stebuklo. Domina AGE džiovyklė, turiu AGE skalbimo mašina esu labai patenkinta. Ką manote apie šį pasirinkimą:

http://www.edoro.lt/...le-aeg-t97689ih
dar domina:
http://www.buitis.lt...was28465sn.html

AEG T97689IH saunus varijantas bet man ji brangoka todel dar siulau pasiziureti Electrolux EDH3897SDW wub.gif
BOSCH WAS28465SN yra skalbykle o dziovykle BOSCH WTW86583SN
Skalbinių įkrova (kg): 7
Energijos sąnaudų klasė: A+
Energijos sąnaudos per metus: 236 kWh
Šilumos siurblio technologija ActiveAir
Atsakyti
Del dideles kainos AGE tai perziurejau internete kainos panasios: AEG T97689H ir Electrolux EDH3897SDW.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wauuu: 01 gruodžio 2013 - 22:01
Gal galit pakonsultuoti - kai kurios dziovykles turi tiesioginio kondensato nutekejimo zarna, kai kurios - neturi. Ar galima, nusipirkus ta, kuri neturi tos zarnos, atskirai ja pajungti? Ar reikes tik rankiniu budu ta kondensata ispylineti?
Atsakyti
Kaip sita 4u.gif ? Pradejau ziurineti ir neturincios garu f-jos.

http://www.buitis.lt/aeg-t96699ih.html
Atsakyti