Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2013 11 25, 10:21)
blush2.gif o ką manot apie samsung?

Aš neturiu komentarų apie jas kadangi manau kad visgi yra daug geresnių gamintoju nei Samsung g.gif Samsung gamina manau geriau TV nei džiovyklę g.gif
Atsakyti
Musu dziovykle Electrolux yra A klases, per mėnesį naudojimo elektros sąnaudos išaugo 50 Lt. Aišku pradžioje puolėm viską džiovinti, kažkur 1 karta per dieną mažiausiai, ir skalbėm biski daugiau. O jei butu B ar C klase, tai metines sąnaudos varytu i bankrota .

Gal kas nors vis dėlto galėtų atsakyti dėl megztinių džiovinimo?
Atsakyti
Sveiki,

Isigijom dziovykle Elektrolux EDH3487RDW, bet po keletos naudojimo , nepabaigus dziovinimo pradejo rodyt klaidą E20, ką tai gali reikšt?
Filtrai svarus, vanduo ispiltas...

Iš anksto ačiū
Atsakyti
QUOTE(iloiva26 @ 2013 11 25, 15:08)
Sveiki,

Isigijom dziovykle Elektrolux EDH3487RDW, bet po keletos naudojimo , nepabaigus dziovinimo pradejo rodyt klaidą E20, ką tai gali reikšt?

Iš anksto ačiū

Manau skalbinkite tiesiai į servisą bus kompetatingi meistrai kurie atsakys Jums į šį klausimą
Vilniuje 85278060 868654853
Kaune 880077577 837330187

http://www.electrolu...ervice-Centers/
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 25, 16:24)
Manau skalbinkite tiesiai į servisą bus kompetatingi meistrai kurie atsakys Jums į šį klausimą
Vilniuje 85278060 868654853
Kaune 880077577 837330187

ACIU
Atsakyti
QUOTE(iloiva26 @ 2013 11 25, 17:08)
Sveiki,

Iš anksto ačiū

Apie klaidos kodą E20
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif

Perskaiciusi sia tema (prisipazinsiu - kitu neskaiciau blush2.gif ), nusprendziau pirkti BOSCH WTW86583SN. Pas mus jau yra BOSCH skalbykle, tai labai noriu to paties zenklo ir dziovykles. Nesiziuri man kitaip biggrin.gif

Tai klausimas butu - ar turi si dziovykle lyginimo funkcija? Nes susidariau ispudi, kad ne. O mano pagrindinis reikalavimas dziovyklei, kad rubai butu islyginti ir kad gerai dziovintu pukines striukes (nors visos jos dziovina, manau g.gif ). Aciu atsakiusiems cia besilankantiems buitines technikos profesionalams 4u.gif

Taip pat gal yra ir kazkas, kas naudojasi buten sia dziovykle? Buciau labai dekinga uz atsiliepimus ir pastebejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2013 11 29, 14:48)
Sveiki visi  4u.gif

Perskaiciusi sia tema (prisipazinsiu - kitu neskaiciau  blush2.gif ), nusprendziau pirkti BOSCH WTW86583SN. Pas mus jau yra BOSCH skalbykle, tai labai noriu to paties zenklo ir dziovykles. Nesiziuri man kitaip  biggrin.gif

Tai klausimas butu - ar turi si dziovykle lyginimo funkcija? Nes susidariau ispudi, kad ne. O mano pagrindinis reikalavimas dziovyklei, kad rubai butu islyginti ir kad gerai dziovintu pukines striukes (nors visos jos dziovina, manau  g.gif ). Aciu atsakiusiems cia besilankantiems buitines technikos profesionalams  4u.gif

Taip pat gal yra ir kazkas, kas naudojasi buten sia dziovykle? Buciau labai dekinga uz atsiliepimus ir pastebejimus  4u.gif

Sveiki,
Jai norite su tokia funkcija siūlau žiūrėti BOSCH WTS86584SN
Skalbinių įkrova (kg): 8
Energijos klasė: C
Energijos sąnaudos per metus: 581 kWh
Džiovinimo tipas: Kondensacinė
SensitiveDry džiovinimo sistema
4 garų programos

Jai visgi norėsite A++ Tada rekomenduoju Electrolux EDH3897SDW
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 29 lapkričio 2013 - 16:06
QUOTE(Mazati @ 2013 11 29, 16:48)
Sveiki visi  4u.gif

Perskaiciusi sia tema (prisipazinsiu - kitu neskaiciau  blush2.gif ), nusprendziau pirkti BOSCH WTW86583SN. Pas mus jau yra BOSCH skalbykle, tai labai noriu to paties zenklo ir dziovykles. Nesiziuri man kitaip  biggrin.gif

Tai klausimas butu - ar turi si dziovykle lyginimo funkcija? Nes susidariau ispudi, kad ne. O mano pagrindinis reikalavimas dziovyklei, kad rubai butu islyginti ir kad gerai dziovintu pukines striukes (nors visos jos dziovina, manau  g.gif ).....

Lyginimo funkcijos neturi.
Atsakyti
Kikker, speedy, aciu jums 4u.gif

Tame ir esme, kad turi buti:

1. BOSCH'as;
2. A klases, dar geriau su pliusais;
3. Turetu lyginimo f-ja arba, jei ir neturetu, tai rubus isimtum tokius, kad nereiktu lygint;
4. Butu atsviezinimo f-ja;
5. Ir kad kaina butu gera biggrin.gif butu gerai iki kokiu 3000 Lt.

Imanoma toki BOSCH'a rasti biggrin.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mazati @ 2013 11 29, 20:00)
Kikker, speedy, aciu jums  4u.gif

Tame ir esme, kad turi buti:

1. BOSCH'as;
2. A klases, dar geriau su pliusais;
3. Turetu lyginimo f-ja arba, jei ir neturetu, tai rubus isimtum tokius, kad nereiktu lygint;
4. Butu atsviezinimo f-ja;
5. Ir kad kaina butu gera  biggrin.gif butu gerai iki kokiu 3000 Lt.

Imanoma toki BOSCH'a rasti  biggrin.gif  g.gif ?

Tada štai ši BOSCH WTY88890SN thumbup.gif
http://www.bosch-hom...l?source=browse
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 30, 12:08)

Kaina doh.gif biggrin.gif O nera kazko iki 3000 Lt? Jus man pasakykit - dziovykles, kurios neturi garu funkcijos, nelygina drabuziu? Ar yra skirtumas tarp drabuziu lygumo, istraukus is garu ( lyginimo) junkcija turincios ir jos neturincios dziovykles? Labai bijau, kad gailesimes, kad pataupem ir vel reiks nuolat lyginti.
O kazkas is kitu gamintoju butu su A++ ir lyginimu? Vis tiek prietaisai stoves katilinej, tai gal tada apsimesiu,kad nematau skirtingu gamintoju biggrin.gif
Atsakyti