Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

As, as pirkau BEKO. Nesibaidziau, nes turiu 10m be priekaistu tarnaujancia skalbykle ir 6m indaplove.
Savaime besivalancio kondensatoriaus privalumu, vertu papildomu pinigu, nelaikyciau, nes bent pas mane raso, kad ji reikia istustinti kas 30 dziovinimu, o pagal mano skalbiniu mastus tai mazdaug kas 2 menesius. Nebent jus ne tai turejote omeny.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 14 spalio 2013 - 13:16
Tada pagal mano džiovinimo mastus jį reikėtų valyti kartą per mėnesį g.gif
Na taip dažnai jam ši garbė nesuteikiama biggrin.gif
Atsakyti
Renkuosi nauja dziovykle ir jau verkti norisi. Turejau 4metus Siemens WT46W570DN, buvau ja labai patenkinta, bet ji eme ir sugedo. Parduotuvej patare nepirkti vel Siemens kur pats kondensatorius issivalo, atseit cia ju visu liga ir po 3-4metu vel bus tas pats.
Nusipirkome AEG Pro Tex Plus T976891H. Dirba zymiai garsiau uz mano senaja masina, ir dar toks kaip zyzimas atsirasdavo motoro. Parduotuveje stovinti tokia pati masina tyliai tyliai dirba. Siandien man ja pakeite i kita, na ir ka, garsas tai toks pats. Tuoj dziovinsiu, tai idomu kaip su tuo zyzimu bus.
Matyt teks keisti i Siemens arba Bosh.
Ka jus manote apie sias dvi dziovykles:

Bosh Home Professional WTY 88880SN
Siemens WT48Y890DN.

Gal kas tokias turite? Kokia nuomone apie jas butu?

Is anksto dekoju uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2013 10 15, 11:49)
Renkuosi nauja dziovykle ir jau verkti norisi. Turejau 4metus Siemens WT46W570DN, buvau ja labai patenkinta, bet ji eme ir sugedo. Parduotuvej patare nepirkti vel Siemens kur pats kondensatorius issivalo, atseit cia ju visu liga ir po 3-4metu vel bus tas pats.
Nusipirkome AEG Pro Tex Plus T976891H. Dirba zymiai garsiau uz mano senaja masina, ir dar toks kaip zyzimas atsirasdavo motoro. Parduotuveje stovinti tokia pati masina tyliai tyliai dirba. Siandien man ja pakeite i kita, na ir ka, garsas tai toks pats. Tuoj dziovinsiu, tai idomu kaip su tuo zyzimu bus.
Matyt teks keisti i Siemens arba Bosh.

Siemens WT48Y890DN.

Is anksto dekoju uz pagalba  smile.gif

Jūsų žiūrėtoji džiovyklė WTY 88880SN turės EcoSilence kompresorių kuris neturi anglinių šepetukų, todėl trintis yra žymiai mažesnė. Kompresorius dirba greitai, tyliai, saugiai bei taupiai.
AutoDry džiovinimo stebėjimo sistema nustato, kiek išdžiūvę bus jūsų skalbiniai po džiovinimo. Jutikliai tiksliai ir automatiškai matuoja temperatūrą. Naudodamasi temperatūros skirtumu, likusiu drėgnumu bei pasirinktu džiovinimo lygiu, sutaupo laiko ir elektros energijos. thumbup.gif
Išdžiovinsite greičiau dėka inverterinio variklio be anglinių šepetelių. Paspauskite SpeedPerfect mygtuką ir sutrumpinkite plovimo laiką iki 20%. laiko. EcoPerfect funkcija garantuoja didesnį efektyvumą bei iki 20% mažesnes sąnaudos.
Džiovintuvai su ActiveAir technologija turi oro kondensavimo sistemą, kuri leidžia efektyviau džiovinti skalbinius. Oro kondensavimo technologija pakartotinai panaudoja šilumą, todėl džiovyklė yra taupesnė bei saugo aplinką.

Siemens WT48Y890DN
Įprasta šeimyna praleidžia iki 10 dienų per metus vien tik lygindama drabužius. activeSteam technologija išdžiovina jūsų skalbinius su garais, todėl praktiškai jums net nereikia jų lyginti. Marškinėliai po džiovinimo būna be raukšlių, tad galite juos iškart nešti tiesiai į kabyklą. Džiovintuvas su activeSteam technologija turi dvi funkcijas su garais: džiovinimą be raukšlių bei sausų drabužių sudrėkinimą. Garai gali būti ir sausi, ir drėgni. Su garais galite atsikratyti blogų kvapų bei smulkių purvo dalelyčių.
autoDry džiovinimo stebėjimo sistema nustato, kiek išdžiūvę bus jūsų skalbiniai po džiovinimo. Jutikliai tiksliai ir automatiškai matuoja temperatūrą. Naudodamasi temperatūros skirtumu, likusiu drėgnumu bei pasirinktu džiovinimo lygiu, sutaupo laiko ir elektros energijos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 10 15, 10:08)
Jūsų žiūrėtoji džiovyklė WTY 88880SN turės EcoSilence kompresorių kuris  neturi anglinių šepetukų, todėl trintis yra žymiai mažesnė. Kompresorius dirba greitai, tyliai, saugiai bei taupiai.

Labai jums aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ast1 @ 2013 10 15, 13:49)
....

Siemens WT48Y890DN.

Is anksto dekoju uz pagalba  smile.gif

Bosh WTY 88880SN - be garų funkcijos
Bosh WTY 88890SN - su garu funkcija
Siemens WT48Y890DN - su garu funkcija
Kokybine prasme vienodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 15 spalio 2013 - 15:15
O kaip ši džiovyklė:
Bosch-WTW84100SN
ir kokie pagrindinai jaučiami skirtumai nuo
Bosch-WTW86583SN

p.s. ar reikalinga pūkinių drabužių programa? ar galima ir su paprasta?
ir kaip Boscham su tuo savaime išsivalančiu kondensatoriumi, nesuges po 3-4 metų? g.gif gal čia tik Siemens kai kurių bėda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 15 spalio 2013 - 20:05
QUOTE(speedy @ 2013 10 15, 13:14)
Bosh WTY 88880SN - be garų funkcijos
Bosh WTY 88890SN - su garu funkcija
Siemens WT48Y890DN - su garu funkcija
Kokybine prasme vienodos.

Dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 15, 22:03)
O kaip ši džiovyklė:
Bosch-WTW84100SN
ir kokie pagrindinai jaučiami skirtumai nuo
Bosch-WTW86583SN

p.s. ar reikalinga pūkinių drabužių programa? ar galima ir su paprasta?
ir kaip Boscham su tuo savaime išsivalančiu kondensatoriumi, nesuges po 3-4 metų? g.gif  gal čia tik Siemens kai kurių bėda...

Pagrindiniai skirtumai:
-valdymas
-mažiau programų
-nėra krepšio sportbačiams/vilnai
-nesimato kaip sukasi viduje drabužiai.
Jei norite nusipirkti gerą daiktą už mažiau "perkančiųjų" verta žiūrėti T75470IH1 arba EDH3386PDW.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 10 16, 09:05)
Pagrindiniai skirtumai:
-valdymas
-mažiau programų
-nėra krepšio sportbačiams/vilnai
-nesimato kaip sukasi viduje drabužiai.
Jei norite nusipirkti gerą daiktą už mažiau "perkančiųjų" verta žiūrėti T75470IH1 arba EDH3386PDW.

Tai jei teisngai supratau jūs patariat vietoj Bosch-WTW84100SN, geriau rinktis tarp T75470IH1 arba EDH3386PDW?
jom būsiu labiau patenkinta ax.gif
Atsakyti
Manyčiau kad taip.
Pas mane namie ant Bosch skalbyklės Electrolux džiovykla stovi - ir nesipyksta jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2013 10 16, 08:19)
Tai jei teisngai supratau jūs patariat vietoj Bosch-WTW84100SN, geriau rinktis tarp T75470IH1 arba EDH3386PDW?
jom būsiu labiau patenkinta ax.gif

Manau kad tikrai geriausias varijantas yra http://www.bosch-hom...WTW86583SN.html
Atsakyti