Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(pupa999 @ 2013 11 07, 01:24)
Susiruošiau pirkti džiovyklę Siemens WT46W573DN ir prieš paspausdama PIRKTI nuėjau išmatuoti namų kampus.... idėja buvo statyti ant skalbimo mašinos, o jei bus perdidelė džiovyklė kišti į spintą.  Pasirodo skalbimo mašinos viršus 50cm ( per plačiausią vietą , dureles, gal 54cm bus)m o spintos gylis 55.5cm. Žodžiu susinervinau nerealiai.... 
Prašau patarkit ar yra kokios nors normalios firmos, džiovyklės, kurių gylis būtų iki 55cm.

Dėja siūlyti nėra labai ką tik šią BEKO DC7130 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 07, 02:43)
Dėja siūlyti nėra labai ką tik šią BEKO DC7130  verysad.gif

Ačiū už atsakymą. Aš per google tik šitą BEKO radau. Nenoriu schmoll.gif Susibiesinau, kad džiovyklės normalios negaliu turėti tai buto pirkimui pradėjau ieškoti lotuliukas.gif Ir kaip bebūtų keista visai neblogą variantą radau. Iki ko priveda noras džiovyklę turėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2013 11 07, 10:52)
Ačiū už atsakymą. Aš per google tik šitą BEKO radau. Nenoriu  schmoll.gif  Susibiesinau, kad džiovyklės normalios negaliu turėti tai buto pirkimui pradėjau ieškoti  lotuliukas.gif  Ir kaip bebūtų keista visai neblogą variantą radau. Iki ko priveda noras džiovyklę turėti  lotuliukas.gif

thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2013 11 07, 12:52)
Ačiū už atsakymą. Aš per google tik šitą BEKO radau. Nenoriu  schmoll.gif   Susibiesinau, kad džiovyklės normalios negaliu turėti tai buto pirkimui pradėjau ieškoti  lotuliukas.gif  Ir kaip bebūtų keista visai neblogą variantą radau. Iki ko priveda noras džiovyklę turėti  lotuliukas.gif

Patitikrinkite ar ten pro duris tilps normali džiovyklė g.gif
Kitaip teks namo ieškoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 07 lapkričio 2013 - 15:35
na jau kelios dienos naudojuos AEG lavatherm, ir kur aš seniau buvau thumbup.gif nesiskundžiu niekuom, gal mėn. gale ir skųsiuos, kai elektr. pamatysiu, bet dabar tai idealu.
Atsakyti
Sveiki,

As ir vėl su savo klasimais ax.gif jau kaip ir buvau issirinkus skalbykle-dziovykle, bet kadangi man dar taip greitai nereikia tai vis ziurejau ziurinejau ir turiu tris variantus :
WDYN 11746PG
WVH28540SN
AEG L87695WD

Kazkaip ir ties Bosh buvau apsistojus, bet dabar nezinau, kaina tai visu kaip ir beveik vienoda +- na bet gal jus žinot kuri būtu super g.gif
Atsakyti
QUOTE(rassske @ 2013 11 10, 21:14)
Sveiki,

As ir vėl su savo klasimais  ax.gif  jau kaip ir buvau issirinkus skalbykle-dziovykle, bet kadangi man dar taip greitai nereikia tai vis ziurejau ziurinejau ir turiu tris variantus :
WDYN 11746PG
WVH28540SN
AEG L87695WD

Kazkaip ir ties Bosh buvau apsistojus, bet dabar nezinau, kaina tai visu kaip ir beveik vienoda +- na bet gal jus žinot kuri būtu super  g.gif

Pasikartosiu dar karta Bosch skalbykle su dziovykle dziovinimui nenaudoja vandens todel sanaudos bus tik 57 litrai vandens kitos dziovinimui naudoja vandeni todel vandens sanaudos isauga iki 120 litru tai manau daugiau diskutuoti kuom jos skiriasi nera tikslo g.gif
Atsakyti
Ieskau skalbykles-dziovykles.
Kiek skaiciau tema, yra kompetentingu zmoniu cia thumbup.gif
Reikalavimai- kad taupytu elektros energija ir vandeni (vadinas, kondensacines g.gif turbut A klases ir auksciau g.gif ). Kokybe butu gerai vokiska, bet... na, siulykit.
Atidaroma per sona. Dydis lyg ir ne toks svarbus, kad tilptu per standartines duris. Skalbiam nemazai, savaitgaliais tik, tai butu gerai kad ir kg nebutu mazai biggrin.gif
Kaina- kuo aukstesne kokybe uz mazesne kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2013 11 11, 14:47)
Ieskau skalbykles-dziovykles.
Kiek skaiciau tema, yra kompetentingu zmoniu cia thumbup.gif
Reikalavimai- kad taupytu elektros energija ir vandeni (vadinas, kondensacines g.gif turbut A klases ir auksciau g.gif ). Kokybe butu gerai vokiska, bet... na, siulykit.
Atidaroma per sona. Dydis lyg ir ne toks svarbus, kad tilptu per standartines duris. Skalbiam nemazai, savaitgaliais tik, tai butu gerai kad ir kg nebutu mazai biggrin.gif
Kaina- kuo aukstesne kokybe uz mazesne kaina 4u.gif

Na skalbyklės su džiovykle nebuna kondensacinės .Kondensacinės būna tik džiovyklės.
Siulau jums BOSCH WVH28540SN kuri turi kondensuojamo oro technologija: džiovinimo metu nenaudojamas vanduo. Visos kitos skalbyklės-džiovyklės džiovinimui naudoja vandenį todėl labai didelės vandens sąnaudos.
Kaip bebūtų visada siūlome pirkti atskirai skalbyklę ant jos statytis džiovyklę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 11, 15:58)
Na skalbyklės su džiovykle nebuna kondensacinės .Kondensacinės būna tik džiovyklės.
Siulau jums BOSCH WVH28540SN kuri turi kondensuojamo oro technologija: džiovinimo metu nenaudojamas vanduo. Visos kitos skalbyklės-džiovyklės džiovinimui naudoja vandenį todėl labai didelės vandens sąnaudos.
Kaip bebūtų visada siūlome pirkti atskirai skalbyklę ant jos statytis džiovyklę. 4u.gif

matyt ne visai teisingai issireiskiau del tu kondensavimu drinks_cheers.gif
deja, neiseina statyt viena ant kitos, yra veidrodis per visa siena virs dabartines skalbykles. O ir vonia ne tokia didele, kol ne duso kabina.
sita ir ziurejau, o kokia jos kaina yra "gera"? Lyg ir pigesnio varianto noretusi.
Cia ziuriu raso grezimo klase- B. Koks tas skirtumas nuo A? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 11 lapkričio 2013 - 15:12
QUOTE(natina @ 2013 11 11, 15:10)
matyt ne visai teisingai issireiskiau del tu kondensavimu drinks_cheers.gif
deja, neiseina statyt viena ant kitos, yra veidrodis per visa siena virs dabartines skalbykles. O ir vonia ne tokia didele, kol ne duso kabina.
sita ir ziurejau, o kokia jos kaina yra "gera"? Lyg ir pigesnio varianto noretusi.
Cia ziuriu raso grezimo klase- B. Koks tas skirtumas nuo A? g.gif

Maksimalus gręžimo apsukų skaičius: 1400 aps./min todėl yra B klasė jai reikia A tada bus 1600 aps./min
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2013 11 11, 16:43)
Maksimalus gręžimo apsukų skaičius: 1400 aps./min todėl yra B klasė jai reikia A tada bus 1600 aps./min

Gal zinot, ar ji isdziovina tiek, kad nebereiktu papildomai dziovint, dziaustyt, del ko mane neramina truputi ta 2 in 1 funkcija (skalbykle-dziovykle).

O koks kitas variantas butu pigesnes? g.gif
Atsakyti