Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(keistuole @ 2013 11 04, 23:43)
vien dėl rūbų minkštumo niekad nedžiovinu jau be džiovyklės biggrin.gif

O aš dėl dulkių, nuėmus nuo džiovyklės, balkone prieš saulę pakildavo pilkas debesis dulkių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2013 11 05, 11:26)
Labas.Na ka jau turiu elektroluxs naujo modelio dziovykle,patarkkit koke programa geriausia naudoti zviovinti vaikiskus medvilninius rubus kad nesitrauktu,vakar isdziovinau ant sintetikos mano akim lig biski pasitrauke,patarkit kas jau naudoja,koias programas naudojat kad neprisidirbt nesamoniu.Ant drabuzu beveik visu raso kad negalma dziovint tai kam man ta dziovykle jei vistiek reiks dziovint paprastai,gal yra kokios programos tik as nezinau,instrukcijoje nieko gudro ten neraso smile.gif

Mūsų džiovyklė Electrolux EDH3487RDW. Naudojamės beveik tris savaites. Man tokių problemų su vaikiskais rūbais nėra. Aš renkuosi medvilnės programą, dar režimą kad skalbiniai būtų beveik sausi, ir dar apsaugą nuo suglamžymo. Man rūbai nesusitraukė. Tiesa būna kartais pvz džemperio ar treningiuko guma lieka drėgnoka kartais. O su sintetikos programa džiovinau striukytes ir kombinezonus, irgi nesusitraukė
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 11 05, 22:15)
Mūsų džiovyklė Electrolux EDH3487RDW. Naudojamės beveik tris savaites. Man tokių problemų su vaikiskais rūbais nėra. Aš renkuosi medvilnės programą, dar režimą kad skalbiniai būtų beveik sausi, ir dar apsaugą nuo suglamžymo. Man rūbai nesusitraukė. Tiesa būna kartais pvz džemperio ar treningiuko guma lieka drėgnoka kartais. O su sintetikos programa džiovinau striukytes ir kombinezonus, irgi nesusitraukė

Bet kiek info mazai tose instrukcijose kazi kurioj programoj maziausia karscio ant sintetiniu ar ant medvilnes,pas mane ir ta pati dziovykle g.gif ant mixo raso kad mazesnis karstis,galetu reguliuotis karstis :ax:Dabar paziuriu drabuziu naudojimo instrukcije tai labai daug rubu raso kad negalima dziovinti ka jus darot vistiek dziovinat ar cia apsidraudzia gamintojai kad nedziovin.Dar pagalvojau ant vilnos programos jauciu gerai ir dziovint ten turetu netraukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimuxs: 06 lapkričio 2013 - 13:29
Aš vis tiek džiovinuos rūbus, ant kurių pažymėta nedžiovinti. Kol kas niekas nesusitraukė
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 11 06, 14:13)
Aš vis tiek džiovinuos rūbus, ant kurių pažymėta nedžiovinti. Kol kas niekas nesusitraukė

Siandien dziovinau ant mixo tai lig nieko,kitus reikejo biski papild mai pajungti bet nedaug.O dar man iskilo klausimas karsciau dziovina ant sintetikos programos ar ant medvilnes? g.gif Na noriu apsidraust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2013 11 06, 23:13)
Siandien dziovinau ant mixo tai lig nieko,kitus reikejo biski papild mai pajungti bet nedaug.O dar man iskilo klausimas karsciau dziovina ant sintetikos programos ar ant medvilnes? g.gif Na noriu apsidraust smile.gif

Nežinau, galbūt instrukcijoje parašyta
Atsakyti
Susiruošiau pirkti džiovyklę Siemens WT46W573DN ir prieš paspausdama PIRKTI nuėjau išmatuoti namų kampus.... idėja buvo statyti ant skalbimo mašinos, o jei bus perdidelė džiovyklė kišti į spintą. Pasirodo skalbimo mašinos viršus 50cm ( per plačiausią vietą , dureles, gal 54cm bus)m o spintos gylis 55.5cm. Žodžiu susinervinau nerealiai....
Prašau patarkit ar yra kokios nors normalios firmos, džiovyklės, kurių gylis būtų iki 55cm.
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2013 11 07, 03:24)
Susiruošiau pirkti džiovyklę Siemens WT46W573DN ir prieš paspausdama PIRKTI nuėjau išmatuoti namų kampus.... idėja buvo statyti ant skalbimo mašinos, o jei bus perdidelė džiovyklė kišti į spintą.  Pasirodo skalbimo mašinos viršus 50cm ( per plačiausią vietą , dureles, gal 54cm bus)m o spintos gylis 55.5cm. Žodžiu susinervinau nerealiai.... 
Prašau patarkit ar yra kokios nors normalios firmos, džiovyklės, kurių gylis būtų iki 55cm.

Ar durų plotis į vonios kambarį (turbūt ten stovi skalbyklė) bus 60 cm?
Atsakyti
Tai jei jau dziovykle reikalinga iki 55cm gylio, tai vonios durims irgi 55cm pakanka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 11 07, 10:00)
Tai jei jau dziovykle reikalinga iki 55cm gylio, tai vonios durims irgi 55cm pakanka wink.gif

Jeigu taip galvoti - pakanka. O Jūs žinote A klasės džiovyklių tokio gylio biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, jus atstovai. As tik skaitau ir matau, kad zmogui reikia dziovykles IKI 55cm gylio wink.gif
Atsakyti
[quote=Plaukuota,2013 11 07, 10:26]
Nezinau......
[quote]
čia pagrindinis žodis ...
Atsakyti