Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

Del tos ekonomijos as pasiskaiciavau. Uz dziovykle moketa 1200. Skalbiniu ikrova- 7kg. Vakar tycia pasiziurejau skaitliuka pries ir po dziovinimo. Prisuko 3.2kW. 0.2kW nurasau ant kitu prietaisu, kurie per ta 1.5val veike namuose. Dziovinu apie 10 kartu per menesi (nes tiek skalbiu). Reiskia, sunaudoju apie 15Lt/men, mazdaug 180Lt/per metus. Neivertinu to, kad vasara, esant geroms oro salygoms, vistiek dziausiu balkone, nes tuomet skalbiniai isdziusta per 2-3val ir poreikio dziovyklei nera. Per kokius 7-8 metus susidarys suma, kuri skiria dabar mano dziovykle nuo cia siulomu uz 2300-2700Lt. Bet nepamirsti reikia, kad ir A++ dziovykles naudoja energija. Reziume gaunasi, kad (sios dienos elektros kainomis) dziovykliu ir ju sunaudotos elektros kainos susilygins po ne maziau nei 10 metu. Teisingai? Del triuksmingumo nesiginciju, nes nesigilinau, bet tokiam atvejui kaip Nicka1 tiesiog nera kito pasirinkimo (kaip ir man nebuvo, nes vonios duru plotis 57.5cm ir pasirinkimas susitrauke iki keliu modeliu), o as tik noriu, kad zmones labai tos B klases nesibaidytu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 04 lapkričio 2013 - 15:10
QUOTE(Plaukuota @ 2013 11 04, 17:08)
Del tos ekonomijos as pasiskaiciavau. Uz dziovykle moketa 1200. Skalbiniu ikrova- 7kg. Vakar tycia pasiziurejau skaitliuka pries ir po dziovinimo. Prisuko 3.2kW. 0.2kW nurasau ant kitu prietaisu, kurie per ta 1.5val veike namuose. Dziovinu apie 10 kartu per menesi (nes tiek skalbiu). Reiskia, sunaudoju apie 15Lt/men, mazdaug 180Lt/per metus....

Tai Jūsų atvejų.
O jei džiovinu 32-35 kartus per mėnesį, kaip tada g.gif
300 litų skirtumas tarp taupiosios ir B klasės per metus. O kainos skirtumas, su panašiomis funkcijomis apie 500 lt. (taupios Electrolux būna už 1900 lt.).
Atsakyti
Atleiskit, bet man cia- reklama. Musu seimoje- 4zmones. Tikrai nekritikuosiu, tiesiog pasiuliau zmonems patiems pasiskaiciuoti ir nuspresti pagal savo poreikius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 11 04, 15:31)
Atleiskit, bet man cia- reklama. Musu seimoje- 4zmones. Tikrai nekritikuosiu, tiesiog pasiuliau zmonems patiems pasiskaiciuoti ir nuspresti pagal savo poreikius wink.gif

Jai tik artimiausiu laiku nebrangs elektra gali pirkti kad ir C klasės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 11 04, 15:31)

mano šeimoj 6 žmonės, skalbiu mažiausiai kartą per dieną, tai vadinas tiek ir džiovinu, apie 360 kartų per metus.
Vadinas jūsų 180 per metus pas mane patampa 540 Lt per metus.
Tai jau neskaitant, kad mėgstu panaudot atšviežinimo funkciją.
Atsakyti
Nepykit tik tikrai ne reklama pas mane 4 vaikai ir mes ,viso 6 zmones. 5 vyrai ir as.Pas mane tikrai 30 kartu ir daugiau sukasi dziovykle,as suskaiciavau matematika paprasta,man gavos per 1,5 metu atsipirkimas.Be to nezinau ,kaip bus vasara ar prisiversiu dziauti lauke,turbut ne,gaila laiko,be to ,kai mazyli isleisiu i darza,reiks grizt i darba ir savo laisvo laiko aukso minuciu parejus is darbo tikrai jau neaukosiu skudurams,dabar taip kaifuoju nuo dziovykles,kur as seniau buvau.
Aiski kai striuka tai ka darysi,renkies is ko gali,nors as turbut pataupyciau ir tada jau pirkciau,bet taupesne.
Dar syk aciu padejusioms isigyti si technokos stebukla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bite123 @ 2013 11 04, 22:47)
Nepykit tik tikrai ne reklama pas mane 4 vaikai ir mes ,viso 6 zmones. 5 vyrai ir as.Pas mane tikrai 30 kartu ir daugiau sukasi dziovykle,as suskaiciavau matematika paprasta,man gavos per 1,5 metu atsipirkimas.Be to nezinau ,kaip bus vasara ar prisiversiu dziauti lauke,turbut ne,gaila laiko,be to ,kai mazyli isleisiu i darza,reiks grizt i darba ir savo laisvo laiko aukso minuciu parejus is darbo tikrai jau neaukosiu skudurams,dabar taip kaifuoju nuo dziovykles,kur as seniau buvau.
Aiski kai striuka tai ka darysi,renkies is ko gali,nors as turbut pataupyciau ir tada jau pirkciau,bet taupesne.
Dar syk aciu padejusioms isigyti si technokos stebukla. 4u.gif

vien dėl rūbų minkštumo niekad nedžiovinu jau be džiovyklės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plaukuota @ 2013 11 04, 17:31)

Manau, kad daugelis taip ir daro 4u.gif
Atsakyti
Labas.Na ka jau turiu elektroluxs naujo modelio dziovykle,patarkkit koke programa geriausia naudoti zviovinti vaikiskus medvilninius rubus kad nesitrauktu,vakar isdziovinau ant sintetikos mano akim lig biski pasitrauke,patarkit kas jau naudoja,koias programas naudojat kad neprisidirbt nesamoniu.Ant drabuzu beveik visu raso kad negalma dziovint tai kam man ta dziovykle jei vistiek reiks dziovint paprastai,gal yra kokios programos tik as nezinau,instrukcijoje nieko gudro ten neraso smile.gif
Atsakyti
bite, keistuole, as juk nesakau, kad pas visus LT yra 4 asmenu seimos ir visi skalbiasi tiek, kiek as.
Darkart kartojuos, ka norejau visa ta litanija pasakyti- ne visada iseina pirktis tai, ka nori ir renkiesi is to, kas liko ir paminetu Nicka1 atveju geriau pirkti B klases dziovykle, nei jokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plaukuota: 05 lapkričio 2013 - 11:18
Esmė tame, kad nėra kitokios džiovyklės, kuri būtų su skalbykle ir per viršu. Mielu noru pirkčiau brangesne, kad tik gerai išdžiovintų, bet kad nėra jų doh.gif Man svarbiausias klausimas ar ji aplamai išdžiovins skalbinius, kad džiaustyt nebereiktų? Nesu turėjus džiovyklės, o nuomonių visokių girdžiu, būna ir tokių kad stebuklų nesitikėk, vistiek reikės išmėtyt pradžiovint dar ištraukus g.gif Va tokiaskalbyklė - džiovyklė. Žinočiau, kad išdžiovins, tai pirkčiau negalvodama, nes vienintelis man tinkantis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2013 11 05, 13:59)
Esmė tame, kad nėra kitokios džiovyklės, kuri būtų su skalbykle ir per viršu. Mielu noru pirkčiau brangesne, kad tik gerai išdžiovintų, bet kad nėra jų doh.gif Man svarbiausias klausimas ar ji aplamai išdžiovins skalbinius, kad džiaustyt nebereiktų? Nesu turėjus džiovyklės, o nuomonių visokių girdžiu, būna ir tokių kad stebuklų nesitikėk, vistiek reikės išmėtyt pradžiovint dar ištraukus g.gif Va tokiaskalbyklė - džiovyklė. Žinočiau, kad išdžiovins, tai pirkčiau negalvodama, nes vienintelis man tinkantis variantas.

Šis modeliukas BRANDT WTD6284K Skalbyklė-džiovyklė ir skalbs ir džiovins.Jai tikrai yra problemos su vieta tai čia venintėlė išeiti 4u.gif
Atsakyti