Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 4

QUOTE(speedy @ 2013 10 31, 10:42)
Miele savo skalbyklėms ir tai tik priekį emaliuoja  biggrin.gif
g.gif  kuri čia sau leidžia "prietaisus dengti aukštos kokybės emaliu"  g.gif
Ir kaip tai keičia kondensato susidarymą ne tik po prietaisu, bet ir viduje. Juk nuo to kondensato rūdys iš vidaus.

Manau kad kursus kur kas gamina ,kas ką dengia reikėtų apsilankyti pardavėjų kursuose 4u.gif
Atsakyti
Smagumėlis, džiovyklei tik savaitė, bet guma apačioje prie filtro jau išlenda kaskart atidarius dureles doh.gif Sakiau vyrui kad geriau reikėjo Bosch rinktis . pirmadienį kviesim meistrą, pažiūrėsim ko vertas originali garantija
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 10 31, 14:09)
Smagumėlis, džiovyklei tik savaitė, bet guma apačioje prie filtro jau išlenda kaskart atidarius dureles  doh.gif  Sakiau vyrui kad geriau reikėjo  Bosch rinktis . pirmadienį kviesim meistrą, pažiūrėsim ko vertas originali garantija

Gal ir reikėjo.......bet jau vėlu mirksiukas.gif todėl belieka kviestis meistriuką reik tikėtis tai nebus jau didelis gedimas ,sutvarkys džiovyklę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 31 spalio 2013 - 15:13
QUOTE(Kikker @ 2013 10 30, 16:04)
Yra  porą  firmų kurios prietaisus dengia aukštos kokybės emaliu kuris atsparus įbėžimams , korozijai ,rūgštims ir šarmams.
Ir beabėjo įstiklintas balkonas turėtų būti šiek tiek apšildintas  4u.gif

Apšiltintam bolkone daros taspats. Bala pastovi. Kaip ir minejo, jei apcioj neistiklinta, tai ir susidarys kondensatas. Pas mus bolkona ir saule sildo, bet ziema budavo beda, pastoviai bala. Pastacius kammbaryje visos bedos dingo.
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 10 31, 15:09)
Smagumėlis, džiovyklei tik savaitė, bet guma apačioje prie filtro jau išlenda kaskart atidarius dureles  doh.gif  Sakiau vyrui kad geriau reikėjo  Bosch rinktis . pirmadienį kviesim meistrą, pažiūrėsim ko vertas originali garantija

Šlapiu skudurėliu prieš džiovinimą sudrėkinau būgno apačią iš vidaus ir tą gumą, tai po džiovinimo ta guma liko savo vietoje, neatsikabino. Bet nejau taip kaskart reik daryt doh.gif
Atsakyti
sveiki,

planuoju renkuos džiovyklę.klausimų milijonai... dar parduotuvėj nebuvau, rimtai nežiūrėjau, bet kai permečiau internetinę pasiūlą tai man kilo toks klausimas, kodėl kondencacinės dauguma ar vos ne visos turi energijos klasę B ir mažiau g.gif nes taip jau galvoju kad reikia A ir A+ vien dėl elektros kiekio sunaudojimo, bet žinau, kad noriu kondencacinės, nes su ta oro šlanga nėra man kur išvesti, tai nesuprantu kodėl jos visos žemos klasės g.gif jos mažiau naudoja apksritai, ar reiškia prastesnės? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 11 02, 00:36)
sveiki,

planuoju renkuos džiovyklę.klausimų milijonai...  dar parduotuvėj nebuvau, rimtai nežiūrėjau, bet kai permečiau internetinę pasiūlą tai man kilo toks klausimas, kodėl kondencacinės dauguma ar vos ne visos turi energijos klasę B ir mažiau  g.gif  nes taip jau galvoju kad reikia A ir A+ vien dėl elektros kiekio sunaudojimo, bet žinau, kad noriu kondencacinės, nes su ta oro šlanga nėra man kur išvesti, tai nesuprantu kodėl jos visos žemos klasės  g.gif  jos mažiau naudoja apksritai, ar reiškia prastesnės?  g.gif  g.gif

turiu b klases elektroliuksa. nereikia jokiu slangu. jungi rozete ir viskas. nepastebejau, kad atsiradus dziovyklei sunaudotum daugiau elektros. gal, kad maziau jungiamas lygintuvas.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 11 01, 22:36)
sveiki,

planuoju renkuos džiovyklę.klausimų milijonai...  dar parduotuvėj nebuvau, rimtai nežiūrėjau, bet kai permečiau internetinę pasiūlą tai man kilo toks klausimas, kodėl kondencacinės dauguma ar vos ne visos turi energijos klasę B ir mažiau  g.gif  nes taip jau galvoju kad reikia A ir A+ vien dėl elektros kiekio sunaudojimo, bet žinau, kad noriu kondencacinės, nes su ta oro šlanga nėra man kur išvesti, tai nesuprantu kodėl jos visos žemos klasės  g.gif  jos mažiau naudoja apksritai, ar reiškia prastesnės?  g.gif  g.gif

Sveiki siai dienai jau visos dziovykles kondensatines neturincios jokiu oru slangu 4u.gif
Turiu itarima kad pasiule B klases kadangi kaina buvo zemesne.
Siai dienai jau yra net A+++ tai firmos BOSCH ir Eletrolux todel visada jas rekomenduojame 4u.gif
Jai visgi pasirodys kadA+++ dziovykles per brangu ar tiesiog bus per siauras asortimentas tada ziurekite A++ 4u.gif
Atsakyti
Pasiūlysiu jums keleta varijantų su A+++

AEG T97689IH
BOSCH WTY88890SN

A++

Electrolux EDH3897SDW -Rekomenduoju.Naujiena
BOSCH WTY88880SN
AEG T86580IH
BOSCH WTW84362SN -Rekomenduoju
Atsakyti
nea, ne taip supratot. smile.gif

Žinau, kad kondencacinės neturi šlangos.

aš kaip žiūriu pasiūlymą (aš ne lt beje) yra trijų rūšių: kondencacinės, su oro šlanga ir dar kažkokios vadinamos su šilumos pompa.

tai dėl to sakau, kad noriu kondencacinės, nes kambariuke, kur bus nėra lango ar dar kokios angos kur galėčiau pajungti išėjimą.
dar be to skaičiau, kad tos su išleidimu šilumos į orą gerai kur garažuose ar sklepe, kur daugiau vietos ir oras gali eiti. tai man taip ir netinka.

aš dar nebuvau parduotuvėj, nesiūlė nieko, bet kai piūrėjau online pasirinkimą,tai nesuprantu tada ar čia kažkas su sistema http://www.vandenbor...gkast/droogkast tik nežinau ar rodys taip jum, bet visos kondencacinės, nesvarbu kokia kaina, visos tik B klasės. tik su warmtepomp (na verstus šilumos pompa) yra A ir A++ klasės. blink.gif už tat ir pradėjau galvot kaip čia yr, kad turi būt ir kondencacinės su A.
nu važiuosiu šiandien į kitą parduotuvę pažiūrėt realiai, kažkas čia ni to.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2013 11 02, 09:41)
Pasiūlysiu jums keleta varijantų su A+++

AEG T97689IH
BOSCH WTY88890SN

turbūt čia pas mus kitaip vadina dar, nes paieškojus šitas, prie tipo ir rašo tą patį warmtepomp, nesuprantu nieko doh.gif verysad.gif eisiu aiškintis tikrai.

bent turėsiu šituos kaip pvz. ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif skubiai reikia pagalbos,gal kuri turit ir naudojat tokia dziovykle http://www.siemens-h...WT46W573DN.html,tik truputeli senesni modeli (A klases be +), neturiu naudojimo instrukcijos,maigiau nygtukus visus is eiles ir svieslenteje isijunge raktelio zenkliukas ,nei pirmyn,nei atgal blush2.gif gal galit kas padet ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 02 lapkričio 2013 - 15:28
doh.gif pagaliau issiaiskinau,atjungiau uzrakta ax.gif bet su programom nieko nesuprantu,kai neturiu naudojimo instrukcijos,valdymo rankenele su vokiskais uzrasais (bandziau verstis,niekas neaiskiau)jokiu simboliu,rubai susiglamze (nors ir naudoju apsauga nuo rauksliu nygtuka) doh.gif pradedu nusivilt verysad.gif
Atsakyti