Sveiki,
Ka gi noriu kreiptis į jus pagalbos dėl džiovyklės Šiaip tai dar galvoju ką čia pirkti ar atskirai skalbyklę ir džiovyklę ar 2in1 Kadangi mano vonios kambarys nėra didelis or nežinau ar pavyktų sutalpinti abudu įrenginius, klausiu jūsų patarimo. Gal būt ka pasiūlytumėt Laukiu įvairių variantų.
QUOTE(rassske @ 2013 10 28, 17:17)
Sveiki,
Ka gi noriu kreiptis į jus pagalbos dėl džiovyklės Šiaip tai dar galvoju ką čia pirkti ar atskirai skalbyklę ir džiovyklę ar 2in1 Kadangi mano vonios kambarys nėra didelis or nežinau ar pavyktų sutalpinti abudu įrenginius, klausiu jūsų patarimo. Gal būt ka pasiūlytumėt Laukiu įvairių variantų.
Visada geresnių džiovinimo rezultatų pasieksite turėdami atskirai džiovyklę.Dar yra galimybė ant skalbyklės statyti džiovyklę isigijus atskirai rėmą
pvz
WAS28465SN+WTW86583SN
http://www.bosch-hom...l?source=search
http://www.bosch-hom...l?source=search
bet visgi jai nėra galimybės statyti vienas ant kitos tada siūlau pirkti skalbyklė su džiovinimu kuri džiovinimui nenaudoja vandens tai yra turi ''Kondensuojamo oro technologija''
Bosch WVH28540SN
http://www.bosch-hom...WVH28540SN.html
Tai va būtent, kad nėra galimybės statyti vieną ant kitos aš irgi norėčiau atskirų mašinų. Na gal dar begu pasimatuosiu koks cia mano ilgis butų, gal kaip nors kokias mažesnes sutalpinčiau
Papildyta:
Taigi pasižiūrėjau vonios kambario planą ir turiu ilgi 1165 cm., o plotis manau butų iki 60 cm maximum. Tai gal ką ir galėčiau sutilpdyti
Papildyta:
Taigi pasižiūrėjau vonios kambario planą ir turiu ilgi 1165 cm., o plotis manau butų iki 60 cm maximum. Tai gal ką ir galėčiau sutilpdyti
QUOTE(rassske @ 2013 10 28, 18:01)
Skalbyklės išmatavimai (A x P x G), mm 842 x 600 x 590
Džiovyklės išmatavimai (A x P x G), mm 842 x 598 x 639
Nelabai gaunasi
QUOTE(iloiva26 @ 2013 10 28, 16:54)
Sveiki,
O kiek paploneja pinigine isigijus dziovykle?
Kiek isivertinti Lt papildomai per menesi uz elektros energija?
O kiek paploneja pinigine isigijus dziovykle?
Kiek isivertinti Lt papildomai per menesi uz elektros energija?
Man jokio skirtumo nepasijautė dėl džiovyklės, gal net kiek mažiau keliomis kilovatvalandėmis jos sunaudojame, nes prieš tai daug lygindavau, o lygintuvas elektros valgo tikrai nemažai, nebepamenu kada buvau išsitraukusi lygintuvą
Ieškojau pigesnio džiovyklės varianto, bet kad būtų A klasė elektros, tai nusipirkau Beko, už 1500 lt. tai jau metus labai džiaugiuosi, dulkių namuose sumažėjo daugiau nei dvigubai
Papildyta:
QUOTE(rassske @ 2013 10 28, 17:17)
Sveiki,
Mes džiovyklę pasistatėme kambaryje, nes kitur vietos nebuvo, tai nei drėgmės, nei garų nėra
Mes džiovyklę pasistatėme kambaryje, nes kitur vietos nebuvo, tai nei drėgmės, nei garų nėra
Esu turejusi keleta pirkeju kurie dziovykle dejo i sienine spinta state net i istiklita balkona Dziovyklei reikalinga tik elektra todel jai vietos manau daug kur galima rasti
Ehhh tai jau man nieko nebelieka tik 2in1. Nu as niekaip kitur neturėsiu vietos kur padeti juk salione nedesiu dziovykles
QUOTE(rassske @ 2013 10 28, 21:33)
Ehhh tai jau man nieko nebelieka tik 2in1. Nu as niekaip kitur neturėsiu vietos kur padeti juk salione nedesiu dziovykles
Salione nedekite aisku, salione TV reikia statyti
QUOTE(rassske @ 2013 10 28, 21:33)
Nu o jei kokia neužsandarintą spintutę tarkim džiovinant atidaromą pasigaminti pas baldininkus, tai ko ne
pas mane tai stovi kampe už durų užkišta, dar dekiuką užmetu ir nekrenta į akis labai
[quote=speedy,2013 10 29, 08:31]
Su įstiklintais balkonais siūlyčiau atsargiai ... nebent jis taip įstiklintas, kad ten pliusinė temperatūra visus metus
[/quote
Žinoma turi būti pliusine dauguma prietaisams reikalinga pliusinė
Su įstiklintais balkonais siūlyčiau atsargiai ... nebent jis taip įstiklintas, kad ten pliusinė temperatūra visus metus
[/quote
Žinoma turi būti pliusine dauguma prietaisams reikalinga pliusinė