Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 197 tema

QUOTE(Duti @ 2013 10 15, 06:21)
Kol mano Kaledu Senis neišsidūrė su dovanom - cia ne Furbis, cia kazkasss?



cia paprastas furbis kaip suprantu, galtiesiog judinantis burna ir akis, ir snekantis, bet ne interaktyvus, ne tas kur maitinamas per telefona, atsakinejantis ir t.t.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=63013732 doh.gif
Atsakyti
o, ziur mano botai, aisku ne lorenzo smile.gif

http://www.danija.lt...akhh0ik2i6odsg1

http://www.clothinga...womens-footwear


p.s. o apie ta tarpininke tai jau skaiciau, nereikejo po 2lt sudniekiauti, nes darbas neitins magus sakyciau, kiek aiskinimosi, problemu. o uzsirbi gi kapeikas, 10 uzsakymu 20lt. o kai pinigai vis plaukia i saskaita lengva jais susigundyti, nei tais 20lt.
Atsakyti
gal galite atsakyti, per kiek laiko Sportsdirect siuntinys pasieks Lietuva, jei dabar Taline? tikejaus siandien gauti, nes vakar jau Vilniuje buvo, o siandien nuoroda atsidarau ir - Talinas vietoj Kauno doh.gif g.gif
Atsakyti
Mergaitės, gavau pranešimą į el.paštą, kad atėjo siunta į post24, bet va kodėl parašė, kad reik sumokėti ne 3LT, o net 6LT doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 10 15, 08:50)
Mergaitės, gavau pranešimą į el.paštą, kad atėjo siunta į post24, bet va kodėl parašė, kad reik sumokėti ne 3LT, o net 6LT  doh.gif  g.gif



tai gal uzregistravo koduka ne pas mama spintoje? o per plius.lt? nes is ten 6lt tik g.gif as pati vakar gavau is spintos, ir raso 3lt.
Atsakyti
kas is Siauliu? siandien dovanos http://www.eurokos.l...ssirink-dovana/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 10 15, 09:52)
tai gal uzregistravo koduka ne pas mama spintoje? o per plius.lt? nes is ten 6lt tik  g.gif  as pati vakar gavau is spintos, ir raso 3lt.

Turbūt - kažkaip nepaderinom to, maniau, kad visos žino apie tą 3LT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2013 10 15, 08:49)
gal galite atsakyti, per kiek laiko Sportsdirect siuntinys pasieks Lietuva, jei dabar Taline? tikejaus siandien gauti, nes vakar jau Vilniuje buvo, o siandien nuoroda atsidarau ir - Talinas vietoj Kauno doh.gif  g.gif



gal ne ten iskeliavo netycia g.gif turetu pargrizti atgal.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 10 15, 10:02)
gal ne ten iskeliavo netycia  g.gif turetu pargrizti atgal.

as irgi tikiuosi kad jau rytoj vel bus LT ( viena mamyte is patirties atsake kad vel persiuncia i Vilniu mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 10 14, 21:58)
Kadangi as i pasta keliauju daznai ir siunciu nuolat siuntinukus, kurie netelpa i pasto dezutes, tad ir ateity mano siuntimai nenutruks del to, mano gerietes pastininkes paaiskino ir patare padaryti toki dalyka (tad jus, mergaites, irgi pasidomekit savo pastuose wink.gif )

centriniame paste reikia sudaryti sutarti su pastu (gali tai padaryti ir juridinis asmuo, ir fizinis), kad galiotu ankstesnis siuntimo budas wink.gif vuolia smile.gif  thumbup.gif 
pati tikrai zingsniuosiu i centrini, tad butinai pasidalinsiu, jeigu pavyks greitai tai padaryti smile.gif

g.gif kažkaip abejoju tuo.
jei keisis pašte galiojančios sąvokos, ty sutartis nepadės. Mūsų įmonė turi sutartį. anksčiau PVm nei už nieką nepriskaitydavo, po naujų pasikeitė tarifai tai automatiškai pasikeitė ir mums, nepaisant kad turim sutartį.
Atsakyti
ka tik skambinau i pasta, tai pasake, kad sutartiniams klientams galioja sena tvarka, ir seni ikainiai, paprasiau, kad dar man pardavimu konsultante paskambintu ir papasakotu apie sutartinius klientus, bunant fiziniu asmeniu.
Atsakyti