QUOTE(Arvika @ 2014 04 03, 22:17)
"Čia tas iš filmo "Kaukė", tik toks peraugęs".
Joa, mano baltoji irgi "is kaukes" (cia dazno praeivio pastebejimas...beje josios natura absoliuciai ne terjeriska, veikiau kurtiska))
QUOTE(dynka @ 2014 04 06, 13:02)
paskaiciau jusu nuomone apie tuos uz 700 lt, tai nusiminiau truputi, bet tiek to,
ne i parodas vezioti perkam suniuka, o draugo norim dukrytei.
Mane siaip vyras is namu isvarytu, jei as suni uz 2000 nusipirkciau, jau ir taip kiek pastangu reikejo, kad sutiktu suniuka isigyti.
Na ne del parodu tie 2000, del suns kilmes patvirtinimo ir siokiu tokiu garantiju, kad bent tam tikru genetiniu ligu nebus....
O kodel butent dzekiukas? jie gana madingi ir dalinai del to brangoka veisle. Labai panasu foksa ir su dokumentais nupirktumet uz 700Lt
Nezinau, gal jau ir rasiau...kaiminystej gyvena dzekas uz 700Lt...nu ne kazkas...nors seimininke tvirtina, kad cia pats tikriausias dzekas, su visu jiems budingu charakteriu...nors as asmeniskai nematau didelio skirtumo tarp jos suns, ir mano
margosios, kuria gavau dykai ir merga velniu priedus kaip tikras terjeras, kamuolio ar pagalio is dantu nepaleidzia..nu tik tos netaisyklingai kabancios ausys ir ilgelesnis kailis krenta i akis...tiesa, ja imdama visai nepretendavau i dzeka, nu bet uzaugo gana panasi, bent jau charakteriu.
O siaip kas per kilme jusu busimo sunelio, kas tevai ? Gal skelbimas kur yra?