QUOTE(ViARi @ 2013 12 12, 13:29)
o koks fainas mažylis. Koks vardas? mūsiškė visai neseniai tokia buvo. kaip puiku, kad narvą nuo pirmų dienų turėjot. geras šuniukas koks, matosi protingas bus. o dėl tualeto susitvarkys, gi mažas dar labai... reik tik kantrybės.
mūsiškė tai narvo nelabai mėgsta. būna ten ramiai per naktį arba dieną, kai reik išeit man, kai liepiu pati nueina ten, bet šiaip savo malonumui ten neina. jos lova - sofa gal ir gerai, bent turiu ką glostyt. šiuo metu ji ant tos sofos siaučia
mūsiškė tai narvo nelabai mėgsta. būna ten ramiai per naktį arba dieną, kai reik išeit man, kai liepiu pati nueina ten, bet šiaip savo malonumui ten neina. jos lova - sofa gal ir gerai, bent turiu ką glostyt. šiuo metu ji ant tos sofos siaučia
Varda pasilikom toki pat kaip dokumentuose, kazkaip tiko jam Otello
Na su narvu pas mus viskas ok Jei bandai atimt zaisla, tai lekia i narva, ten mes nelendam Musiskis dar neuzsoka ant baldu Sakem leisim ant baldu tik tada, jei patys pakviesim
Dar labai megsta su dukra zaist, jos tapkes kazkas tokio (dukrai virs 5m.) Tai ju zaidimas buna toks, dukra apsmauna tapkes (jos is vilnos) bega nuo jo, tas vejasi, dukra soka ant sofos, suo loja. Tada kai nustoja lot, tas pats kartojasi i kita kambari
Be to, arba man atrodo, arba jis nelabai valgo sausa maista Veiseja dar sake sert 3 kartus, ryte vakare sausu, diena duodam vistos nugareles. Tai jos kaip isganymo laukia Net nerydamas susveicia.. Gal man jos nepjaustyt? Bet baisu kad visa gabala praris Galvojam pereit prie RAW serimo Tik galvoju, kaip cia su juo gaunasi, kai pvz kur i gamta isvaziuoji keliom dienom, gi saldytuvo kartu tai nesivesim