Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(ViARi @ 2013 12 12, 13:29)
o koks fainas mažylis. Koks vardas? mūsiškė visai neseniai tokia buvo. kaip puiku, kad narvą nuo pirmų dienų turėjot. geras šuniukas koks, matosi protingas bus. o dėl tualeto susitvarkys, gi mažas dar labai... reik tik kantrybės.
mūsiškė tai narvo nelabai mėgsta. būna ten ramiai per naktį arba dieną, kai reik išeit man, kai liepiu pati nueina ten, bet šiaip savo malonumui ten neina. jos lova - sofa  doh.gif  gal ir gerai, bent turiu ką glostyt. šiuo metu ji ant tos sofos siaučia  biggrin.gif

Varda pasilikom toki pat kaip dokumentuose, kazkaip tiko jam lotuliukas.gif Otello 4u.gif
Na su narvu pas mus viskas ok thumbup.gif Jei bandai atimt zaisla, tai lekia i narva, ten mes nelendam cool.gif Musiskis dar neuzsoka ant baldu lotuliukas.gif Sakem leisim ant baldu tik tada, jei patys pakviesim cool.gif
Dar labai megsta su dukra zaist, jos tapkes kazkas tokio doh.gif lotuliukas.gif (dukrai virs 5m.) Tai ju zaidimas buna toks, dukra apsmauna tapkes (jos is vilnos) bega nuo jo, tas vejasi, dukra soka ant sofos, suo loja. Tada kai nustoja lot, tas pats kartojasi i kita kambari lotuliukas.gif

Be to, arba man atrodo, arba jis nelabai valgo sausa maista schmoll.gif Veiseja dar sake sert 3 kartus, ryte vakare sausu, diena duodam vistos nugareles. Tai jos kaip isganymo laukia doh.gif Net nerydamas susveicia.. g.gif Gal man jos nepjaustyt? Bet baisu kad visa gabala praris doh.gif Galvojam pereit prie RAW serimo g.gif Tik galvoju, kaip cia su juo gaunasi, kai pvz kur i gamta isvaziuoji keliom dienom, gi saldytuvo kartu tai nesivesim g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 12, 14:14)
Na jei atvirai tai tikejomes kad bus blogiau  ax.gif

Na va, kap saunu kai zmones zino ko tiketis is mazo suniuko ir pasirodo realybej viskas gana paprasta thumbup.gif
O sunytis labai mielas, toks mazumele "velniukstis avies kailiuky" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 12, 14:51)
Varda pasilikom toki pat kaip dokumentuose, kazkaip tiko jam  lotuliukas.gif Otello  4u.gif
Na su narvu pas mus viskas ok  thumbup.gif Jei bandai atimt zaisla, tai lekia i narva, ten mes nelendam  cool.gif Musiskis dar neuzsoka ant baldu  lotuliukas.gif Sakem leisim ant baldu tik tada, jei patys pakviesim  cool.gif
Dar labai megsta su dukra zaist, jos tapkes kazkas tokio  doh.gif  lotuliukas.gif (dukrai virs 5m.) Tai ju zaidimas buna toks, dukra apsmauna tapkes (jos is vilnos) bega nuo jo, tas vejasi, dukra soka ant sofos, suo loja. Tada kai  nustoja lot, tas pats kartojasi i kita kambari  lotuliukas.gif

Be to, arba man atrodo, arba jis nelabai valgo sausa maista  schmoll.gif Veiseja dar sake sert 3 kartus, ryte vakare sausu, diena duodam vistos nugareles. Tai jos kaip isganymo laukia  doh.gif Net nerydamas susveicia..  g.gif Gal man jos nepjaustyt? Bet baisu kad visa gabala praris  doh.gif Galvojam pereit prie RAW serimo  g.gif Tik galvoju, kaip cia su juo gaunasi, kai pvz kur i gamta isvaziuoji keliom dienom, gi saldytuvo kartu tai nesivesim  g.gif

gal kol mažiukas kieto maisto nenori. mes nuo pirmų dienų tik sausu šeriam, veterinaras taip paliepė. bet irgi ryja labai. geriau gal kad pasmulkinta būtų, nes ims taip visą ir surys iškart... nors nžn kaip čia geriau
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 12, 14:51)
Be to, arba man atrodo, arba jis nelabai valgo sausa maista  schmoll.gif Veiseja dar sake sert 3 kartus, ryte vakare sausu, diena duodam vistos nugareles. Tai jos kaip isganymo laukia  doh.gif Net nerydamas susveicia..  g.gif Gal man jos nepjaustyt? Bet baisu kad visa gabala praris  doh.gif Galvojam pereit prie RAW serimo  g.gif Tik galvoju, kaip cia su juo gaunasi, kai pvz kur i gamta isvaziuoji keliom dienom, gi saldytuvo kartu tai nesivesim  g.gif

Taip, dauguma sunu net dreba del mesytes, ypac kurie nuo mazens priprate. Tiesa, kai mano dzekisko sudejimo misrune keite dantukus, tai kaulu visai nekramte ir tiesiog rydavo viska...pora syk is gerkles traukiau vistos koja...
Del RAW ir kelioniu, tai jusu suo gi maziukas, bet kur ir bet kada nupirksit vistos slauni is bedos...kad ir gamtoj gi netoliese buna koks kaimo "prekybcentris" biggrin.gif
Tiesa, tik dabar atidziau paziurejau, kad ir sausa ir mesyte ta pacia diena duodant...ner gerai taip...didzioji dauguma suniniku ir veterinaru nerekomenduoja maisyt sauso su mesom, bent jau ta pacia diena (suaugusiems tiesiog daro viena kita "mesiadieni" per savaite)
Del kaulingos mesos nekramtymo, tai galima kokiom replem prilaikyt ta gabala, kol suo po truputi sudoros...man taip tekpo daryt, nes kaip sakiau kvailiukei dantis skaudejo ir ji juos labai tausojo kol pati neislupau tu kabanciu pieninuku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 12 gruodžio 2013 - 14:04
QUOTE(cile @ 2013 12 12, 13:53)
Na va, kap saunu kai zmones zino ko tiketis is mazo suniuko ir pasirodo realybej viskas gana paprasta  thumbup.gif
O sunytis labai mielas, toks mazumele "velniukstis avies kailiuky"  bigsmile.gif

Na kolkas avinelis, palyginus su suniuko mama lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(cile @ 2013 12 12, 13:59)
Taip, dauguma sunu net dreba del mesytes, ypac kurie nuo mazens priprate. Tiesa, kai mano dzekisko sudejimo misrune keite dantukus, tai kaulu visai nekramte ir tiesiog rydavo viska...pora syk is gerkles traukiau vistos koja...
Del RAW ir kelioniu, tai jusu suo gi maziukas, bet kur ir bet kada nupirksit vistos slauni is bedos...kad ir gamtoj gi netoliese buna koks kaimo "prekybcentris"  biggrin.gif
Tiesa, tik dabar atidziau paziurejau, kad ir sausa ir mesyte ta pacia diena duodant...ner gerai taip...didzioji dauguma suniniku ir veterinaru nerekomenduoja maisyt sauso su mesom, bent jau ta pacia diena (suaugusiems tiesiog daro viena kita "mesiadieni" per savaite)
Del kaulingos mesos nekramtymo, tai galima kokiom replem prilaikyt ta gabala, kol suo po truputi sudoros...man taip tekpo daryt, nes kaip sakiau kvailiukei dantis skaudejo ir ji juos labai tausojo  kol pati neislupau tu kabanciu pieninuku  doh.gif

Na jis dar mamos piena gerdavo pries pasiimant, gal del to nelabai valgo, nors sausiaka uzpilu kad suminkstetu pries duodant g.gif O mesa duodam kas 2 diena, taip patare veiseja, o ja visiskai pasitikiu 4u.gif Sake po truputi pereikti iki 2 maitinimu, po to iki 1 kai suaugs (cia jei sausu maitinsim). Bet kuo toliau, tuo labiau as prie RAW linkstu blush2.gif Juo labiau, mano tetis ir B tetis medziotojai lotuliukas.gif
Ir siaip manau finansiskai nelabai skirsis ar RAW ar sausiakas.. Bet man smagiau i suniuka ziuret kaip jis su pasitenkinimu valgo..

Kad negerai ta pacia diena duot ir ta ir ta nezinojau g.gif Zinojau tik kad kartu negalima duot
Atsakyti
Cile, kada šuniukui dantys keičiasi?
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 12, 14:19)
Cile, kada šuniukui dantys keičiasi?

mum sake nuo 3men kazkur 4u.gif
Papildyta:
Ei, mergaites, as dar su tokiu klausimu lotuliukas.gif
O jus kokius meetus darot? blush2.gif
Is kokiu Jus miestu? Mes Vilnieciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 12, 15:24)
mum sake nuo 3men kazkur  4u.gif
Papildyta:
Ei, mergaites, as dar su tokiu klausimu  lotuliukas.gif
O jus kokius meetus darot?  blush2.gif
Is kokiu Jus miestu? Mes Vilnieciai  4u.gif

Nu va, tai mūsų mažei jau turėtų dantukai keistis. ji paskutiniu metu labai kandžiotis ir graužt pradėjo... pirmadienį bus lygiai keturi mėnesiai.

mes irgi Vilniuj
Atsakyti
Tai eisim draugauti tada 4u.gif O jus jau visus skiepus turit? blush2.gif Mum dar sausio 5d. bus ir tada sausio 15d. (3men nuo pasiutliges). Gal galima sausio 15d. vest kad abu skiepus iskart gautu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 12, 15:48)
Tai eisim draugauti tada  4u.gif O jus jau visus skiepus turit?  blush2.gif Mum dar sausio 5d. bus ir tada sausio 15d. (3men nuo pasiutliges). Gal galima sausio 15d. vest kad abu skiepus iskart gautu?  g.gif

kaip čia taip gavos, kad tarp skiepų toks mažas laiko tarpas? skiepai daromi šuniukams šešių savaičių, dviejų mėnesių ir trijų mėnesių (nuo pasiutligės) amžiaus...
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 12, 14:53)
kaip čia taip gavos, kad tarp skiepų toks mažas laiko tarpas? skiepai daromi šuniukams šešių savaičių, dviejų mėnesių ir trijų mėnesių (nuo pasiutligės) amžiaus...

I sita klausima as neatsakysiu g.gif Galiu tik papasakot kokie lipdukai knygelej lotuliukas.gif Musu suniukas gime spalio 15d., buvo darytas CP, tai vadinas jam skiepas 7sav buvo darytas g.gif Na bet kiek su veiseja snekejom tai ir nuo pacios vakcinos priklauso, kada kita karta reikes skiepa daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 12, 14:19)
o labiau, mano tetis ir B tetis medziotojai  lotuliukas.gif
Ir siaip manau finansiskai nelabai skirsis ar RAW ar sausiakas..

Mano vyras medziotojas, tai mums sunys kol kas praktiskai nekainuoja( kas liecia maitinima). Perkam tik vistos kakliukus, va ir visos islaidos. Valgo pagrinde stirnos, elnio skrandzius.Kartais atraizu gauna, sirdi, insktus, gerklas labai megsta kramtyti, kumpine mesa tai jau patys valgom smile.gif Ne sezono metu perku is skerdyklos skrandzius, tai ten kapeikos visiskos. Tik dabar jau teks jums prasyti, kad viso to gerio neismestu, nes kvapas skrandziu toks ka as zinau, as jau pripratus, man nieko biggrin.gif Buna su visu turiniu atveza, iskratau, suporcijuoju ir i saldikli. Suniui vienam metai, tai pirkau tik pora kartu is skerdyklos. Su sausu sitaip neprasisuktumet ax.gif
QUOTE(ViARi @ 2013 12 12, 14:19)
, kada šuniukui dantys keičiasi?

Maniskiam nepilnai 4 menesiu pradejo keistis, jei jau 4 menesiai yra, kaip kad ViARi rase, paziurekit, jau turetu pradeti keistis, pirmiausiai priekiniai iskrenta, gal neuzmatet, jie labai greitai pasikeicia, nepasiziuri, o jau nauji kyso biggrin.gif
Atsakyti