Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(vilmusius @ 2013 11 26, 15:30)
Labukas,

Viari, jei tai butu mano suo, kai sveciai ateitu, uzdaryciau ji i kita kambari, ar narva ir tik ileisciau kai visi ramiai susestu ar panasiai. Grieztai jokio kontakto su suniu pirmas 10 minuciu.

Reiks bandyti šitaip. Nors esu jau uždarius į narvą, ir išleidus vėliau, svečias dar nebuvo prie jos pasisukiojęs ir ramiai sėdęs, tai nepadėjo. reikės ilgėliau narve palaikyt, kad ir kaip ji jame nerimtų.
Atsakyti
kokie jus cia grizti visi savo ciuciam smile.gif mano bokso gyvenime nemates, miega lovoj su mumis po kaldra ir yra totalus lepunelis smile.gif bet problemu su juo jokiu nera. labai geras ir isdykes suo smile.gif kiekviena sestadieni vazinejam i agility treniruotes o sekmadieni i flyball smile.gif zmones pamate mano suni buna apsale smile.gif sake tokio fainuolio ir laimingo sunio dar nera mate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2013 11 29, 16:41)
kokie jus cia grizti visi savo ciuciam smile.gif mano bokso gyvenime nemates, miega lovoj su mumis po kaldra ir yra totalus lepunelis smile.gif bet problemu su juo jokiu nera. labai geras ir isdykes suo smile.gif kiekviena sestadieni vazinejam i agility treniruotes o sekmadieni i flyball smile.gif zmones pamate mano suni buna apsale smile.gif sake tokio fainuolio ir laimingo sunio dar nera mate smile.gif

Mano šunę irgi fainuole vadina. ir laiminga ji tikrai ohoho kokia. bet vat nesinori, kad išdykus tokia būtų. tegu sau gražiai žaidžia, lauke laksto kaip pasiutus, bet prie žmonių kad lystų, tai jau negerai. nu ne visiem gi mano šuo turi patikti.
Atsakyti
QUOTE(Wejuske @ 2013 11 29, 16:41)

Na, su tais totaliais lepuneliais...gerai, kol viskas gyvenime gerai..o per 15 metu gali ir nelabai geru akimirku pakliuti..ir tada islepintiem padareliam, tiek zmogiukam tiek suniukam buna labai nesaldu...tarkim neduokdie toks lovinis suniukas apsirgtu ir i stacionaro narveli pakliutu...nugi stresas baisulinis...o kai narvelinis suo, tai puse bedos...
Atsakyti
Sveikos mergaites..
Visai neseniai VA temoje rasiau kad labai ieskom juodo VA, taciau mano puikusis draugas/vyras padare man nedidele staigmena, isigydamas PRT, kuris pas mus atkeliaus 12.13 (13d. penktadienis lotuliukas.gif doh.gif ). Kaip tai ivyko? Tai yra jo svajoniu veisle, ir patinkancio veisejo bei suniuko ieskojo virs 2 metu, kai netiketai ziuredama skelbimus as aptikau jo paiesku objekta. doh.gif Zinoma, nusprendem vaziuoti "tik paziureti", nes laukiam VA vados, ir kaip zinia, visada tas "tik paziureti" isauga i "nusipirkti". Apsitare priejom isvada, kad galetume laikyti du sunis, taciau ar sugebetume unsure.gif
Ar is Jusu kas nors augina VA ir PRT (ar JRT)? Apskritai, ka manot apie siu dveju veisliu sugyvenima, nes jie skiriasi kaip diena ir naktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrus: 05 gruodžio 2013 - 13:38
Mūsų vienas šuniukas gyvena kartu su VA - geriausi draugai! Manau, kad viskas priklauso nuo šeimininkų - kaip elgiesi su šunimis, kaip auklėji, kaip ir kiek žaidi, užsiimi su jais wink.gif Iš principo JRT (negaliu kalbėt apie PRT, nes neturiu patirties) yra linksmi ir kompaneiski šuniukai wink.gif aišku, paauglystės laikotarpiu gali daugiau dėmesio reikėt.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 05, 14:37)
Apsitare priejom isvada, kad galetume laikyti du sunis, taciau ar sugebetume  unsure.gif
Apskritai, ka manot apie siu dveju veisliu sugyvenima, nes jie skiriasi kaip diena ir naktis?

Jeigu pasidalinsit suniukais ir esat nusiteike su jais atskirai kaip reikiant padirbet, tai manau jokiu problemu...siaip sios veisles tikrai tokios ganetinai suderinamos ir net papildancios viena kita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AmilkA @ 2013 12 05, 15:14)
Mūsų vienas šuniukas gyvena kartu su VA - geriausi draugai! Manau, kad viskas priklauso nuo šeimininkų - kaip elgiesi su šunimis, kaip auklėji, kaip ir kiek žaidi, užsiimi su jais wink.gif Iš principo JRT (negaliu kalbėt apie PRT, nes neturiu patirties) yra linksmi ir kompaneiski šuniukai wink.gif aišku, paauglystės laikotarpiu gali daugiau dėmesio reikėt.

PRT charakterio bruozai praktiskai 98% tie patys kaip ir JRT 4u.gif Zinoma, kiekvienas suniukas individualus, bet smagu girdet, kad tai imanoma thumbup.gif

QUOTE(cile @ 2013 12 05, 15:26)
Jeigu pasidalinsit suniukais ir esat nusiteike su jais atskirai kaip reikiant padirbet, tai manau jokiu problemu...siaip sios veisles tikrai tokios ganetinai suderinamos ir net papildancios viena kita  bigsmile.gif

Tai mes del to ir norim dvieju sunu, kad galetume dalintis lotuliukas.gif B labai zavisi PRT/JRT veisle, as VA, kai snekejom, toks ir buvo planas, kad jis su PRT uzsiims, as su VA ax.gif Tik klausimas buvo, ar jie sugyvens, buvo idomu isgirsti nuomones zmoniu, kurie galbut augina sias veisles kartu bigsmile.gif Visgi ne daiktus perkam mirksiukas.gif

Vienu zodziu, pasirodysim kai busim namie 4u.gif Prasom priimti jau i buri sita blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ka. sveikos 4u.gif

Nuo vakar turim nauja seimos nari wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 10, 13:48)
Na ka. sveikos  4u.gif

Nuo vakar turim nauja seimos nari  wub.gif

Sveikinimai!!! Kaip jis laikosi?
Atsakyti
QUOTE(ViARi @ 2013 12 12, 07:44)
Sveikinimai!!! Kaip jis laikosi?

Na jei atvirai tai tikejomes kad bus blogiau ax.gif Kol vezem namo, masinoj pramiegojo, atvaziavom, drasiai viska apsiuoste, pazaide, tada supazindinom su narvu (turim nemaza narva, likusi nuo triusio lotuliukas.gif ), biski uzkando, padare bala namie doh.gif , ir nuejo miegot i narva 4u.gif
Kolkas narva naktim laikom atidaryta ir prie lovos ax.gif Pirmas naktis pora kart painkste, tai paglostai ir toliau miega, o sia nakti visa ramiai ismiegojo thumbup.gif
Siaip jau supranta, kad narvas - gerai thumbup.gif Miegot eina ten. Kadangi nuo pirmos minutes namie neleidom ant baldu lipt, tai siandien jau net ir nesipraso thumbup.gif
Supranta komanda "ne" thumbup.gif
Tik vis nepataikom su lauko reikalais doh.gif Ryte kai atsikelia nesuspejam arba nepamatom kada atsikelia doh.gif Arba jau matau kad tuoj darys, paimu, einam i lauka, ir nieko, griztam namo, po 5min bala doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2013 12 12, 14:14)
Na jei atvirai tai tikejomes kad bus blogiau  ax.gif Kol vezem namo, masinoj pramiegojo, atvaziavom, drasiai viska apsiuoste, pazaide, tada supazindinom su narvu (turim nemaza narva, likusi nuo triusio  lotuliukas.gif ), biski uzkando, padare bala namie  doh.gif ,  ir nuejo miegot i narva  4u.gif
Kolkas narva naktim laikom atidaryta ir prie lovos  ax.gif Pirmas naktis pora kart painkste, tai paglostai ir toliau miega, o sia nakti visa ramiai ismiegojo  thumbup.gif
Siaip jau supranta, kad narvas - gerai  thumbup.gif Miegot eina ten. Kadangi nuo pirmos minutes namie neleidom ant baldu lipt, tai siandien jau net ir nesipraso  thumbup.gif
Supranta komanda "ne"  thumbup.gif
Tik vis nepataikom su lauko reikalais  doh.gif Ryte kai atsikelia nesuspejam arba nepamatom kada atsikelia  doh.gif Arba jau matau kad tuoj darys, paimu, einam i lauka, ir nieko, griztam namo, po 5min bala  doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

o koks fainas mažylis. Koks vardas? mūsiškė visai neseniai tokia buvo. kaip puiku, kad narvą nuo pirmų dienų turėjot. geras šuniukas koks, matosi protingas bus. o dėl tualeto susitvarkys, gi mažas dar labai... reik tik kantrybės.
mūsiškė tai narvo nelabai mėgsta. būna ten ramiai per naktį arba dieną, kai reik išeit man, kai liepiu pati nueina ten, bet šiaip savo malonumui ten neina. jos lova - sofa doh.gif gal ir gerai, bent turiu ką glostyt. šiuo metu ji ant tos sofos siaučia biggrin.gif
Atsakyti