QUOTE(cile @ 2013 11 03, 21:08)
O ko jus patys tikites is suns, kiek mazdaug laiko kasdien ir savaitgaliais zadate skirt? Ir kodel butent parsonas - del isvaizdos ar charakterio?
Siaip labai padorus suo, tik labai energingas, gudrus...tinkamas laikyt bute, o kad masinoj nesiautetu sunis geriausia vezti plastikinam bokse, nesvarbu kokia jo veisle..taip saugiau, ramiau, svariau
Siaip labai padorus suo, tik labai energingas, gudrus...tinkamas laikyt bute, o kad masinoj nesiautetu sunis geriausia vezti plastikinam bokse, nesvarbu kokia jo veisle..taip saugiau, ramiau, svariau
Kol nedirbu, galiu kad ir visa laika skirti suniui, bet suo ne vieneriems metams, todel jei atsiras darbas ar kita veikla, nesinori, kad suo liudetu ir kankintus budamas vienas, todel ir domiuosi ar Parsonas pabuna vienas, ar butinai reikia to narvelio jam. As visa laik auginau tik kates, o suo bus pirmas man, todel kolkas Parsona ziuriu tik del isvaizdos, bet charakteris labai labai svarbus - todel ir klausiu cia, nes yra kas turi ir tikrai gali man patarti As ne is tokiu zmoniu, kad patiko - perku, man suniuko rinkimasis laaaabai ilgas procesas