Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(dynka @ 2014 05 11, 08:57)
user posted image
http://images116.fot...P_001294-vi.jpg
labas rytas,

mes ne iš veislyno pirkom, iš žmonių. Čia tas visų išpeiktasis už 700 litų  biggrin.gif

ir kaip jam sekesi nakti?
Atsakyti
mes ne iš veislyno pirkom, iš žmonių. Čia tas visų išpeiktasis už 700 litų  biggrin.gif

Simpatiskas margiukas smile.gif Na, ne sunelis ispeiktas, bet tokio verslo remimas..nu bet jau isigijot, belieka palinket, kad sveikas augtu ir seima dziugintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 05 11, 09:28)
ir kaip jam sekesi nakti?

QUOTE(cile @ 2014 05 11, 10:55)
Simpatiskas margiukas  smile.gif Na, ne sunelis ispeiktas, bet tokio verslo remimas..nu bet jau isigijot, belieka palinket, kad sveikas augtu ir seima dziugintu  4u.gif

Naktį tai nei cypt nebuvo, išmiegojo savo guolyje, tik prieš rytą jau pradėjo siautėti, žaisti, lindo prie mūsų miegančių, tipo kelkitės man nuobodu biggrin.gif
Šiaip labai esu patenkinta tfu tfu tfu, labai protingas šuniukas tikrai, daro tik ant palutės, jokių cypavimų, bereikalingų inkštimų. Žaismingas, siunta, duodasi, rodos jau seniai pas mus gyventų.
O dukra tai išvis apkerėta, tiesiog liguistai jau tą šuniuką visur sekioja, bučiuoja į nosytę, nori, kad su ja žaistų, bendrautų. Aš jau net drausti pradėjau, kad neįkyrėtų mažyliui smile.gif
Rytoj skiepyti važiuosim ir tada jau pradėsim pratintis lauke reikalus atlikti.
Atsakyti
Jau nemazai laiko praejo. Kaip laikotes? smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras raselu myletojos 4u.gif

sia veisle susidomejau jau senai, jauciu silpnybe sitiems zaviem aktyviem suniukams smile.gif tik vis kirba vienas klausimas, ar serias labai? negaliu pakesti kai ateinu pas kokia drauge kuri laiko kate ar suni ir iseinu visa plaukuota blush2.gif tai dabar kai aktyviau pradejau mastyti apie nauja seimos nari labai noriu kad seimos narys kuo maziau plauku paliktu blush2.gif is anksto dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2014 05 26, 22:45)
Labas vakaras raselu myletojos  4u.gif
sia veisle susidomejau jau senai, jauciu silpnybe sitiems zaviem aktyviem suniukams smile.gif tik vis kirba vienas klausimas, ar serias labai?

Trumpakailiai seriasi kaip ir visi kiti..jei nenorit plauku, tektu rinktis siurksciaplauki-jie triminguojami ir patys plaukuciu turetu nebarstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 05 26, 22:53)
Trumpakailiai seriasi kaip ir visi kiti..jei nenorit plauku, tektu rinktis siurksciaplauki-jie triminguojami ir patys plaukuciu turetu nebarstyti  smile.gif

Apie siurksciaplauki ir svajoju smile.gif aciu uz atsakyma! Idomu butu isgirst atsiliepimu tu kurie laiko siurksciaplaukius smile.gif tiesa,gal parekomenduotumet koki veislyna?
Atsakyti
ir įdomu kas kiek laiko triminguojate, kad tikrai plaukų nemėtytų?

Atsakyti
user posted image
http://images116.fot...P_001294-vi.jpg
labas rytas,

Labai grąžus šunelis, tik gaila, kad remiate daugintojų verslą verysad.gif , belieka tik palinkėti jam augti sveikam.
Atsakyti
o man negaila, juk nieko nenutiko, gal gailėtis reikėtų jei bent kažkas negerai būtų. Nemanau, kad rizika tokia jau didelė perkant be dokumentų, jei žmogus neblogai pasidomės, akivaizdžiai matys matomus dalykus ir jau iš to nenusipirks beveislio "raselo". Ne visi veislynai tyrimus papildomus daro, o parodose irgi tyrimų neatlikinėja. Jei teisėjai nustato vien pažiūrėję, tai pasistengęs paprastas žmogus galėtų tai padaryti. Tikrai ne visiems lengva susitaupyti 2600 Lt, o štai pasidomėti galimybių yra labai daug. Na aišku nebent nori iškėlęs galvą vaikščioti ir pasakoti koks aš turtingas, kad tiek galėjau sau leisti perkant šuniuką, snobiškumu kvepia, labai nemėgstutokių brrrr... . Man baisu kai "veislyne" pardavinėja 5 metų kalytes, nu nesuprantu. Ar veislynai tik pinigam užkalinėti. Aišku visokių yra, bet taip pat ir už 700 Lt visokių yra.

Tik norėjau pasakyti, kad žiauriai norėčiau šuniuko su dokumentais, bet ... Kol kas nenusipirkau ir be jų, bet tokios galimybės 100 proc. neatmetu. Man labai labai nepatinka kai užgaulioja naujus augintojus vien dėl dokumentų, jam laimė ir t.t., o čia šast ir vėl.

Beje kur Lietuvoje buvo rastas daugintojas? Toks, kuris laikė narvuose ir gyvenime nebuvo išleidęs į lauką gyvūnų, neprausė jų, laikė badaujančius ir leisgyvius?

Aš matau reikalą pirkti šuniuką su dokumentais ir dėl to, kad galėčiau daug pigiau parduoti savo šuniuko atsivestus šuniukus jų norintiems žmonėms. Kaip jau kažkas minėjo neaišku iš kur ta kaina, na nebent taip tiesiog yra uždirbami pinigai šeimai išlaikyti. O kas kiek moka už sukergimą ir parodas tai jau kiekvienas kur norime pinigus ten ir padedame, svarbu, kad jū būtų. Man skaudžiai skamba kai rašo, kad važiuoja už jūrų marių sukerginėti, na tai tada aišku, kad šuniukai auksiniai gaunasi, o kur tie už vidutinę kainą (tarkim 1400 Lt), kurių tėveliai tik dviejose parodose sudalyvavę, nėra kažkodėl. O kodėl?

Va išsiliejau, pykstu ant sistemos, nėra vietos meilei ir gėriui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 05 27, 15:52)
o man negaila, juk nieko nenutiko, gal gailėtis reikėtų jei bent kažkas negerai būtų. Nemanau, kad rizika tokia jau didelė perkant be dokumentų, jei žmogus neblogai pasidomės, akivaizdžiai matys matomus dalykus ir jau iš to nenusipirks beveislio "raselo". Ne visi veislynai tyrimus papildomus daro, o parodose irgi tyrimų neatlikinėja. Jei teisėjai nustato vien pažiūrėję, tai pasistengęs paprastas žmogus galėtų tai padaryti. Tikrai ne visiems lengva susitaupyti 2600 Lt, o štai pasidomėti galimybių yra labai daug. Na aišku nebent nori iškėlęs galvą vaikščioti ir pasakoti koks aš turtingas, kad tiek galėjau sau leisti perkant šuniuką, snobiškumu kvepia, labai nemėgstutokių  brrrr... . Man baisu kai "veislyne" pardavinėja 5 metų kalytes, nu nesuprantu. Ar veislynai tik pinigam užkalinėti. Aišku visokių yra, bet taip pat ir už 700 Lt visokių yra.
Va išsiliejau, pykstu ant sistemos, nėra vietos meilei ir gėriui  doh.gif  biggrin.gif

O kuo ta sistema jum uzkliuvo unsure.gif
Jei jum nereik dokumentu, yra gi mixu...netgi panasiu i tuos pacius dzekus..jei cia reikia meiles...As irgi neturejau atitinkamos atliekamos sumos, bet suns norejau, tai pasiemiau mixa, kuris pasirodo dar ir koki terjeriska charakteri turi...
Kad atsiranda vezanciu uz juru mariu, tai ir aciu Dievui - suneliai turi ivairesniu krauju, kas pirmiausia salygoja potencialiai geresne sveikata, nei kergiant nedidele populiacija tarpusavy...
Tie dzekai ir parsonai ir siaip problemu nestokoja, o jei dar imt be dokumentu, neaisku ka su kuo kergta, tikrai rizika gaut suneli su genetinem bedom padideja...paskui ta sutaupyta puse sumos gali per gerkle islyst schmoll.gif
Dauguma kreipia demesi tik i mazesne sunelio kaina ir veislei budinga isvaizda, o apie genetika nelabai pagalvoja doh.gif
Beje, jau ne karta esu sakius - jei kas neiperka dokumentinio JRT ar PRT, uz puse ar net trecdali kainos galite nusipirkti labai panasu dokumentini foksterjera bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 27 gegužės 2014 - 17:17
Man patinka foksterjerai, bet daug labiau dzekuciai. O jei palyginti abieju charakteri? Kurie labiau pasiute?
Atsakyti