QUOTE(egllute @ 2014 04 21, 14:59)
Išgirdau tokią nuomonę, kad Parsono (ilgakojai šuniukai) reikalauja daugiau užsiėmino. Nors lyg ir buvau įsitikinusi, kad jie panašių poreikių
Man viena forumiete, aktyviai besidominti tais visais raseliukais sake, kad ilgakojai kaip tikri medziotojai aktyvesni, didesni pestukai, savarankiskesni...tuo tarpu trumpakojai medzioklei prasciau tikdavo ir likdavo namuose labiau kaip kompanjonai, taigi ramesni, ne tokie konfliktiski su kitais sunimis...gal ne visai taip, kaip as parasiau, nes snekejomes mes senokai, bet esme panasi.
QUOTE(egllute @ 2014 04 21, 17:44)
Ar tik man taip atrodo, a tikrai su Parsonų pasiūla yra prastai? Tuo labiau trumpaplaukių.
Liaudyje populiaresni dzekukiukai, trumpakojai, gal del to ju ir daugiau...arba toks momentas, kad parsoniuku vadu siuo metu nera...
Beje, griztant prie situ padauzu aktyvumo...va kaip tik grizau is zygelio, trukusio 11-18val, nueita apie 20km po tiesumais...mano baltoji ilgu koju kalyte vos namo parejo, o margoji nenuorama (galimai turinti dzeko kraujo) dar pilna jegu...pusiaukeleje valandele ilsejomes, tiksliau baltoji ir as, o margoji visa ta "poilsio" laika nesiojo akmenis is mariu, kuriuos as jai privalejau metyt vel i vandeni