Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(cile @ 2014 04 14, 16:24)
Aha, gerai kai suo didelis, bet kaip maziu ismokint eit greta..nu man cia misija neimanoma  lotuliukas.gif  doh.gif

Nežinau. Mano mažoji kažkiek moka, nors jos nemokėm, o ir nereikalauju.
Šiaip jau tai buvo tik pavyzdys. Galima ir kitą veiklą imt kaip pavyzdį - kad triukų mokymąsi. Tai irgi išsunkia protiškai šunį.
Dabar pas mus gyvena 2 mėnesių kalytė. Geriausia "iškrovimo" veikla, kurią radau per dvi savaites, kiek ji pas mus - naujos vietos ir nauji potyriai. Pora valandų Šiaulių arenoj besiruošiant varžyboms - ir šuo miega dvi dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 04 14, 16:38)
Nežinau. Mano mažoji kažkiek moka, nors jos nemokėm, o ir nereikalauju.

Matai, tavo "mazoji" tokia pat kaip mano "didzioji", tai maniske irgi visai eina ir su ja bedos maziau...bet kai reik prisilenkt (kad kasni ar zaisla duot) prie tu "dzekisku" 30 cm, o as pati 182 lotuliukas.gif
Siaip tai ismokina zmones ir tuos mazgius prilipusius prie kojos eit..tas pats klipukas apie borderjera, idealiai einanti prie kojos ir sulaikanti nusikalteli thumbup.gif
Atsakyti
Veislyne Ultra prieš kelias dienas gimė džekiukai. thumbup.gif
https://www.facebook...6176370?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 04 14, 15:57)
Siaip tai ismokina zmones ir tuos mazgius prilipusius prie kojos eit..tas pats klipukas apie borderjera, idealiai einanti prie kojos ir sulaikanti nusikalteli  thumbup.gif

Mes kaip tik dabar to mokomes dresuroj mirksiukas.gif Su didesniu suniu butu lengviau aisku, bet ir maziukai kuo puikiausiai eina, kai pagauna, ko norima is jo thumbup.gif
Atsakyti

Искали девочку для разведения и выставок гладкошерстную в Калининград Писать на absolutclub@bk.ru
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 04 14, 12:21)
Reikes, tik apie tai dar nepasidomejau, nelabai ir isivaizduoju kaip tai daryti

Fiziniam krūviui laiko lyr ir užtektų, tačiau ne ramaus pasivaikščiojimo, o krūvio - kad raumenukai neatrofuotųsi, augti, kad palaikyti gerą vidaus organų veiklą ir t.t., ir pan.
O va krūvio smegenims tikrai reikės smile.gif Dresūra, žaidimai kontaktiniai, galima paieškos mokintis (maisto ar daikto), tada vėl dresūra, galima dresūros sportus pabandyti, pvz. agility, obedience, flyball gal netgi?

QUOTE(cile @ 2014 04 14, 15:24)
Aha, gerai kai suo didelis, bet kaip maziu ismokint eit greta..nu man cia misija neimanoma  lotuliukas.gif  doh.gif

Fizižkai sunkiau tikrai biggrin.gif bet įmanoma
Atsakyti
Išgirdau tokią nuomonę, kad Parsono (ilgakojai šuniukai) reikalauja daugiau užsiėmino. Nors lyg ir buvau įsitikinusi, kad jie panašių poreikių g.gif
Atsakyti
Ar tik man taip atrodo, a tikrai su Parsonų pasiūla yra prastai? Tuo labiau trumpaplaukių.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 04 21, 14:59)
Išgirdau tokią nuomonę, kad Parsono (ilgakojai šuniukai) reikalauja daugiau užsiėmino. Nors lyg ir buvau įsitikinusi, kad jie panašių poreikių g.gif

Man viena forumiete, aktyviai besidominti tais visais raseliukais sake, kad ilgakojai kaip tikri medziotojai aktyvesni, didesni pestukai, savarankiskesni...tuo tarpu trumpakojai medzioklei prasciau tikdavo ir likdavo namuose labiau kaip kompanjonai, taigi ramesni, ne tokie konfliktiski su kitais sunimis...gal ne visai taip, kaip as parasiau, nes snekejomes mes senokai, bet esme panasi.

QUOTE(egllute @ 2014 04 21, 17:44)
Ar tik man taip atrodo, a tikrai su Parsonų pasiūla yra prastai? Tuo labiau trumpaplaukių.

Liaudyje populiaresni dzekukiukai, trumpakojai, gal del to ju ir daugiau...arba toks momentas, kad parsoniuku vadu siuo metu nera... g.gif
Beje, griztant prie situ padauzu aktyvumo...va kaip tik grizau is zygelio, trukusio 11-18val, nueita apie 20km po tiesumais...mano baltoji ilgu koju kalyte vos namo parejo, o margoji nenuorama (galimai turinti dzeko kraujo) dar pilna jegu...pusiaukeleje valandele ilsejomes, tiksliau baltoji ir as, o margoji visa ta "poilsio" laika nesiojo akmenis is mariu, kuriuos as jai privalejau metyt vel i vandeni doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 21 balandžio 2014 - 17:52
QUOTE(dynka @ 2014 04 06, 18:13)
Skambinaus tik i viena, kur arciau, bet kai pasake kaina, tai daugiau nepanorau nei i viena veislyna skambintis.
Ai, as nebesuku galvos, koks jau bus toks, tas ciucis, svarbiausia, kad mylesim toki, koks bus  smile.gif

aš čia jau gal paveluotai ir jau gal kažkas minėjo, bet galit pasidomėti ir dėl bendrasavininkystės sutarties, šuniuko kaina bus mažesnė nei pilna ir turėsit grynakraujį su aiškiu charakteriu draugą.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 04 21, 13:59)

Parsonai yra labiau aktyvesni ir jiem reik daugiau fizines ir ypac protines veiklos smile.gif
QUOTE(egllute @ 2014 04 21, 16:44)

http://www.skelbiu.l...a-18926033.html
pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Džeko Raselo terjero kalytė Gindžer:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti