Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

Nu visada norisi daugiau ir aiskiau. Bet yra vienas dalykas, netgi du, is kuriu galima bus spresti, kiek tiesos burime. Tik tiek, kad vienas apsibrezia laikotarpiu "siais metais", bet kitas konkretesnis - rudeni, greiciausiai lapkricio gruodzio menesiais. Ir toks dalykas, kurio kol kas pati neplanavau...
Matysim.

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 03 22, 16:51)
Na o kur tas "stebuklo efektas" - kai pasako kažką, "ko niekas negalėjo žinoti"?  rolleyes.gif  biggrin.gif
Ar nėra taip, kad pagal jūsų užduodamus klausimus bandė atspėti, pataikyti į situaciją "iš bendro išsilavinimo"?
Man pasirodė, kad truputį nusivylėt ax.gif

Papildyta:
Dar tiesa Olita buria kartu ir virgulem (metaliniais virbais). Tiksliau jomis tikrina atsakyma arba tikslina ji. Pvz. kortos parodo kazka, ji perklausia garsiai ir jei virgule pasisuka link jos, reiskia "ne", jei nuo jos - reiskia "taip". Jei per viduri, neutralu (nei taip, nei kitaip). Tai man daug atsakymu virgulem patikslino. O toliau sakau - anksti dar sprest. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2015 03 22, 18:27)
Sveikos, gal kas esate buvusios pas Valentiną iš Vievio ( na, čia gal ne visai į temą, bet netoli Vilniaus vis gi)? Įdomu būtų išgirst atsiliepimus.

Buvau pries menesi.Negaliu pasakyti,kad likau labai suzaveta,ejau su konkrieciu klausimu.Kaip ir atsake i ji.Viskas uztruko apie 15 -20 min max.Sumokejau 15 Eur.Nezinau ar sekanti karta eiciau,nes tikejausi platesnes info.
Atsakyti
Mergaites,koki laikotarpi Stanislovas apybrezia? Buvau gruodzio pradzioj-niekas nesipildo:( tik apie mane ir vyra gerai pasake...
Atsakyti
Gal kuri esat buvusi Lentvaryje pas moteriske prie mokyklos? Vardo nezinau 4u.gif
Atsakyti
na ka buvau pas bureja irena is jeruzales.labai patiko, suzavejo. buria su paprastomis zaidimo kortomis. viska nusake taip nuosekliai. kad as likau apakus.burimas vyksta apie 2 valandas. IRENA AS REKOMENDUOJU.nei kiek nenugrybavo. pasake visas problemas kurios kamuoja mane ir mano seima, kaip jas spresti .ligas nusake, ateiti. nu vienu zodziu nei kiek nenusivyliau wink.gif
Atsakyti
Gal galima kontaktus i az?
Ir dar - truputi detaliau : kokiu tikslumu pasake, pries kiek buvote - gal jau kazkas pildosi?

QUOTE(sylvia @ 2015 04 10, 07:00)
na ka buvau pas bureja irena is jeruzales.labai patiko, suzavejo. buria su paprastomis zaidimo kortomis.  viska nusake taip nuosekliai. kad as likau apakus.burimas vyksta apie 2 valandas. IRENA AS REKOMENDUOJU.nei kiek nenugrybavo. pasake visas problemas kurios kamuoja mane ir mano seima, kaip jas spresti .ligas nusake, ateiti. nu vienu zodziu nei kiek nenusivyliau wink.gif

Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2015 04 10, 06:00)
na ka buvau pas bureja irena is jeruzales.labai patiko, suzavejo. buria su paprastomis zaidimo kortomis.  viska nusake taip nuosekliai. kad as likau apakus.burimas vyksta apie 2 valandas. IRENA AS REKOMENDUOJU.nei kiek nenugrybavo. pasake visas problemas kurios kamuoja mane ir mano seima, kaip jas spresti .ligas nusake, ateiti. nu vienu zodziu nei kiek nenusivyliau wink.gif

Buvau pas ja tris kartus. Dvieju metu ivykiai issipilde absoliuciai 95 proc.
Atsakyti
Gal kas galetu pasidlainti kontaktais to senuko kur prie zaliuju ezeru?? buciau labai dekinga!!
Atsakyti
O kaip del kontaktu? smile.gif Parasykit prasau.

QUOTE(Lionesss @ 2015 04 10, 09:28)

Atsakyti
8652 56459
Atsakyti
Sveikos. Labai reikia moters kokios kontaktų, kuri užkalbėt galėtų, su vaikais nesibaigiančios bėdos. Vilnius, Vilniaus apskritis. Jei galima, į až. Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 04 10, 08:28)

O kokia kaina? Ir kaip ji buria meta kortas ir pasakoja viska apie tave ar klausineja? ar reikia paciai uzduoti klausimus?
Atsakyti