Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(jolantele1030 @ 2015 03 17, 12:13)
zinokit ji taip ir sake  biggrin.gif Kad atseit per viduri negalima nutraukt nes nebus jokio poveikio. Dar ir kaina dabar sumazino. Jau uz 50 euru siulo. Nes as jai sakiau kad pinigu tiek neturiu. Turbut tikrai  reikia pamirst ir tiek. Bet as ziople jai savo nuotrauka is anksto palikau. Tai baisu kad ko nepridarytu. Nes as galvoju jai  parasyt ar paskambint pasakyt kad visai apsigalvojau g.gif

Nesamoniu Jum prisnekejo, pas sarlatane pataiket. Sventintu zvakiu nusipirkit, padeginkit norui esant, bus Jum apsauga normali ir pigesne. Druska irgi pravalo energetiskai, i vonia galit pilt ar kojas pamirkyt vakare tokiam tirpale. Pinigu ar ko nors reik imt kazkiek, kad neliktu nenutrauktu energetiniu rysiu, bet ne tokias sumas, cia daug kartu padauginta padori suma yra. Ir jei tie vejai, kad negalima nutraukt, daugybiniai seansai ir t.t., tai Jus jau siurbia ir galo tam nematyt. Atriskit, paleiskit visai, susimokejot uz tai, ka ten dare ir taip perdaug, gana. Psichologija privaloma ismanyt jei tuo uzsiimi, bet negalima to savo tikslams naudot, tas nepateisinama.
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2015 03 17, 14:09)
Noriu padovanoti,
o jums kas nors is Stanislavo pranasysciu issipilde?  smile.gif

Sveika,
malonu, kad prisimenat bigsmile.gif
Dabar esu kaip tik ant išsipildymo slenksčio. Situacija "arba-arba" rolleyes.gif
Jei pasiseks, parašysiu plačiau, vėliau. Kai bus tikrai aišku.
Silvija iš esmės tą patį pasakė, ką ir jis.
ax.gif
O jums kaip? Dar kas nors susidėliojo praėjus laikui? smile.gif

Kas dar buvot pas Stanislavą, Fabijoniškėse, ar pildosi jums...

---
jolantele1030, kai eisit atsiimti nuotraukos, slapta įrašinėkit pokalbį, bent jau drąsiau jausitės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 17 kovo 2015 - 13:12
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 03 17, 12:34)
Sveika,
Dabar esu kaip tik ant išsipildymo slenksčio. Situacija "arba-arba" rolleyes.gif
ax.gif

o smagu bus perskaityti, kaip seksis smile.gif

man pildosi, bet ne viskas. Ivairiai, bet dabarti apibudina jis man geriausiai.

buvau pas Silvija viena karta, niekas neissipilde, bet ji man nieko nepataike visiskai nei apie praeiti nei apie dabarti, kaip apie kita zmogu koki kalbejo.

Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2015 03 17, 16:11)
buvau pas Silvija viena karta, niekas neissipilde, bet ji man nieko nepataike visiskai nei apie praeiti nei apie dabarti, kaip apie kita zmogu koki kalbejo.

Pas Silviją buvote ne pirmą kartą?
Man pirmą kartą (prieš keliolika metų) labai gerai, antrą kartą prieš ~2 m. nelabai, o trečią kartą (po Naujųjų čia kažkada) vėl taikliai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 03 17, 15:43)
Pas Silviją buvote ne pirmą kartą?
Man pirmą kartą (prieš keliolika metų) labai gerai, antrą kartą prieš ~2 m. nelabai, o trečią kartą (po Naujųjų čia kažkada) vėl taikliai.  rolleyes.gif

pas Silvija buvau viena vieninteli karta ir visiskai nieko nepataike, pasakojo apie kazka kita tik ne apie mane, neturiu jokio noro kartot ejima pas ja smile.gif
Atsakyti
laba vakara. noriu pasiklausti gal kas zinote kur dingo bureja Ausra is Svitrigailos/Sevcenkos gatves.telefonas neatsako. gal zinote jos kita telefona?
Atsakyti

Lauksime naujienų biggrin.gif
man jo du pasakyti dalykai išsipildė smile.gif dabar laukiu toliau o šiaip esminių permainų tikiuosi ne už ilgo biggrin.gif
Atsakyti
Sveika,
ax.gif

Kas dar buvot pas Stanislavą, Fabijoniškėse, ar pildosi jums...

---
jolantele1030, kai eisit atsiimti nuotraukos, slapta įrašinėkit pokalbį, bent jau drąsiau jausitės biggrin.gif

Aš esu buvusi pas Stanislovą prieš metus. Pasiskaičiau atsiliepimų šioje temoje ir ryžausi nueiti, nes jaučiausi patekusi į akligatvį..
Pirmas būrimas (kaip ir daugeliui turbūt) neįvyko dėl netinkamo laiko.. teko važiuoti antrą kartą. Tai ką sakė apie mane ir mane dominančius žmones man atrodo teisinga, kažką ir naujo, nežinomo pasakė. Kadangi man reikėjo apsipręsti kaip elgtis toliau (to ir klausiau), o jis man nurodė gaires kaip bus jei pasirinksiu tą variantą ir kaip - jei kitą.. Labai logiškai ir paprastai papasakojo prognozes, kaip aš ir galvojau, kad jau buvau bemananti, kad jis skaito mano mintis biggrin.gif
Pasakė šiek tiek ir apie darbą - pataikė puikiai, ir čia aš dar neturėjau susiformavusios nuomonės, taigi kaip ir įsitikinau, kad informaciją skaitė iš kortų smile.gif.
Kažkiek nuspėjo ir apie buitinius dalykus ir davė keletą patarimų (pasirinkimo variantų) kaip elgtis ir kokios iš to seks pasekmės.
Labai rūpėjo klausimas dėl artimų santykių, bet kai kas neišsipildė, o kai ko neturėjau galimybės įsitikinti ar galėtų tai būti tiesa...
Apibendrinant galiu pasakyti iš esmės man patiko pas jį - jo bendravimo stilius, pateikima informacija, jos analizavimas bei patarimai.
Šiemet vėl žadu pas jį apsilankyt, nes kai kurie dalykai "niekaip neišsisprendžia" rolleyes.gif .
Atsakyti
Galima Olitos kontaktus gauti? ax.gif
Atsakyti
Labas,

Na pagaliau nuejau pas Olita. Nezinau, gal mazokai man konkreciu dalyku pasake, bet is esmes patiko. Ziuresim, ar tie konkretus, kuriuos pasake, issipildys. Siaip moteris labai maloni. Burimas vyksta pagal klausimus - uzduodi klausima, meta kortas. Jei kazkas nevisiskai aisku, galima tikslinti klausima ir vel mest kortas, kad aiskiau butu. Buria valanda. Burimo laikotarpis kazkur pusei metu.
Aciu dar karta uz kontaktus wink.gif

QUOTE(Akáli @ 2015 03 16, 12:30)
Sveikos, mielosios:)

Na, ar buvot kuri pas Olitą iš tų, kur gavot kontaktus?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ausra55 @ 2015 03 22, 17:26)
Labas,

Na pagaliau nuejau pas Olita. Nezinau, gal mazokai man konkreciu dalyku pasake, bet is esmes patiko. Ziuresim, ar tie konkretus, kuriuos pasake, issipildys. Siaip moteris labai maloni. Burimas vyksta pagal klausimus - uzduodi klausima, meta kortas. Jei kazkas nevisiskai aisku, galima tikslinti klausima ir vel mest kortas, kad aiskiau butu. Buria valanda. Burimo laikotarpis kazkur pusei metu.
Aciu dar karta uz kontaktus wink.gif

Na o kur tas "stebuklo efektas" - kai pasako kažką, "ko niekas negalėjo žinoti"? rolleyes.gif biggrin.gif
Ar nėra taip, kad pagal jūsų užduodamus klausimus bandė atspėti, pataikyti į situaciją "iš bendro išsilavinimo"?
Man pasirodė, kad truputį nusivylėt ax.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kas esate buvusios pas Valentiną iš Vievio ( na, čia gal ne visai į temą, bet netoli Vilniaus vis gi)? Įdomu būtų išgirst atsiliepimus.
Atsakyti