Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(jurate4 @ 2013 11 03, 21:04)

jurate4, 03 Lap 2013 - 21:04, parašė:

jurate4, 03 Lap 2013 - 21:04, parašė:

Buvau gal rugsėjį pas Eleną.Priėmė labai greit, laukt nereikėjo. Labai patiko. pradėjo pildytis tik namo parėjus. Todėl iškilo toks klausimas ar kortos tikrai parodo tiesą, ar pradedi taip elgtis ką jos sako sąmoningai.
Žinoma pas ją brangoka, dar turėjau klausimų, tik pinigėlių nebuvau pasiimus daugiau sad.gif

Buvau gal rugsėjį pas Eleną.Priėmė labai greit, laukt nereikėjo. Labai patiko. pradėjo pildytis tik namo parėjus. Todėl iškilo toks klausimas ar kortos tikrai parodo tiesą, ar pradedi taip elgtis ką jos sako sąmoningai.
Žinoma pas ją brangoka, dar turėjau klausimų, tik pinigėlių nebuvau pasiimus daugiau sad.gif

o kas pradejo pildytis vos namo parejus?
del pildymosi tai itariu priklauso nuo itikejimo - jeigu patiki - tai pradedi elgtis kaip kortos parode.
kuo ta Elena tokia ypatinga ir kuo skiriasi nuo kitu kortomis burianciu, pvz Silvijos?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 11 04, 00:29)

Female, 04 Lap 2013 - 00:29, parašė:

Female, 04 Lap 2013 - 00:29, parašė:

del pildymosi tai itariu priklauso nuo itikejimo - jeigu patiki - tai pradedi elgtis kaip kortos parode.
kuo ta Elena tokia ypatinga ir kuo skiriasi nuo kitu kortomis burianciu, pvz Silvijos?

Vat ir abejoju ar įtiki. domino šis tas apie kitą žmogų, o kai jo paklausiau to, apie ką kalbėjo Elena, jis tik patvirtino jos žodžius. O kai dėliojo kortas pakankamai tiksliai nupasakojo esamą laiką, nors ji nieko neklausinėjo.
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2013 11 04, 11:34)

jurate4, 04 Lap 2013 - 11:34, parašė:

jurate4, 04 Lap 2013 - 11:34, parašė:

Vat ir abejoju ar įtiki.  domino šis tas apie kitą žmogų, o kai jo paklausiau to, apie ką kalbėjo Elena, jis tik patvirtino jos žodžius. O kai dėliojo kortas pakankamai tiksliai nupasakojo esamą laiką, nors ji nieko neklausinėjo.

Vat ir abejoju ar įtiki.  domino šis tas apie kitą žmogų, o kai jo paklausiau to, apie ką kalbėjo Elena, jis tik patvirtino jos žodžius. O kai dėliojo kortas pakankamai tiksliai nupasakojo esamą laiką, nors ji nieko neklausinėjo.

o tai ka kalbejo Elena buvo konkretus dalykai ar abstraktus?
nes pvz tokie dalykai kaip dvejones, isgyvenimai ir pan yra budingi daugiau maziau visiems zmonems, taip pat pastebejau kad jos megsta apie keliones kalbeti, nu visi mes daugiau maziau keliaujam ir keliones savoka tokia reliatyvi, taip pat pastebejus esu kad megsta ivardinti kad praeityje buvo sukretimas koks nors - tai zinoma kad buvo, kam ju nebuna, tai va ir nebezinau net kaip atsirinkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 11 04, 12:33)

Female, 04 Lap 2013 - 12:33, parašė:

Female, 04 Lap 2013 - 12:33, parašė:

nes pvz tokie dalykai kaip dvejones, isgyvenimai ir pan yra budingi daugiau maziau visiems zmonems, taip pat pastebejau kad jos megsta apie keliones kalbeti, nu visi mes daugiau maziau keliaujam ir keliones savoka tokia reliatyvi, taip pat pastebejus esu kad megsta ivardinti kad praeityje buvo sukretimas koks nors - tai zinoma kad buvo, kam ju nebuna, tai va ir nebezinau net kaip atsirinkti g.gif

nenoriu atviraut ką man sakė konkrečiai, sorry smile.gif ji meta kortas ir pasako kokioj būsenoj esi. labai tiksliai tai nupasakojo. tai manau, jei atejai atisėdai, o ji tau išmetė kortas ir pasakė tiesą, nu kažkaip nežinau, ar tai parenka iš šablono, juk galėjo sakyt, kad laiminga, kad viską turiu, nu bet to nesakė. ji nupasakoja emocinę būseną, gal taip pavadinčiau, įvardija kaip tu jautiesi.be jokių ten ale psichologinių pliurpalų. man patiko. jei negaila pinigėlių, manau tikrai galima patenkint savo smalsumą ir nekantrumą.
Atsakyti
QUOTE(jurate4 @ 2013 11 04, 11:52)

jurate4, 04 Lap 2013 - 11:52, parašė:

jurate4, 04 Lap 2013 - 11:52, parašė:

nenoriu atviraut ką man sakė konkrečiai, sorry smile.gif  ji meta kortas ir pasako kokioj būsenoj esi. labai tiksliai tai nupasakojo. tai manau, jei atejai atisėdai, o ji tau išmetė kortas ir pasakė tiesą, nu kažkaip nežinau, ar tai parenka iš šablono, juk galėjo sakyt, kad laiminga, kad viską turiu, nu bet to nesakė. ji nupasakoja emocinę būseną, gal taip pavadinčiau, įvardija kaip tu jautiesi.be jokių ten ale psichologinių pliurpalų.  man patiko. jei negaila pinigėlių,  manau tikrai galima patenkint savo smalsumą ir nekantrumą.

nenoriu atviraut ką man sakė konkrečiai, sorry smile.gif  ji meta kortas ir pasako kokioj būsenoj esi. labai tiksliai tai nupasakojo. tai manau, jei atejai atisėdai, o ji tau išmetė kortas ir pasakė tiesą, nu kažkaip nežinau, ar tai parenka iš šablono, juk galėjo sakyt, kad laiminga, kad viską turiu, nu bet to nesakė. ji nupasakoja emocinę būseną, gal taip pavadinčiau, įvardija kaip tu jautiesi.be jokių ten ale psichologinių pliurpalų.  man patiko. jei negaila pinigėlių,  manau tikrai galima patenkint savo smalsumą ir nekantrumą.

man irgi taip buvo smile.gif as dar netgi paklausiau is pradziu del darbo, tai ji bendrai ismete kortas ir bande ziureti is darbine puses, bet viskas ka ji sake, vedesi i asmeninius isgyvenimus ir busena. ir tada kai pradejom apie asmenini gyvenima, viskas ir susideliojo i vietas. labai tiksliai apibudino mano tuometine savijauta ir kaip bebutu keista kita zmogu. kadangi situacija dabar pasikeitus, butu idomu isgirsti ka ji sneketu dabar, nes buvau jau senokai - gal pavasari. bet brangoka.
Atsakyti
jei reiktu lygint pas ka geriau link ko linktumet Malinauska ar Elena? Kaskada senai pries 4 metus buvau pas Malinauska, tai jis pasake jog man reiktu persikrikstyt, tai nlb ir supratau.
Atsakyti
QUOTE(overloaded @ 2013 10 16, 17:00)

overloaded, 16 Spa 2013 - 17:00, parašė:

overloaded, 16 Spa 2013 - 17:00, parašė:

pasidalinkit, prasau, ispudziais apie Svetlana is Pasilaiciu (Gabijos g.)

aciu!

pasidalinkit, prasau, ispudziais apie Svetlana is Pasilaiciu (Gabijos g.)

aciu!

Labas,
Man paciai nesvetimas burimas kortomis. Buvau gan keblioje situacijoje ir norejau objektyvios nuomones ir apsilankiau pas Svetlana. Deja. Nei vienam nerekomenduoju keliauti pas sia bureja. Trumpai: burimas Lenorman ir paprastomis kortomis. Skiria maksimum 20-30 minuciu. Kaina 40-50 litu. Atsako i konkrecius klausimus ir situacijas: bus gerai, arba bus blogai. Man pasirode gan buitiskas zmogus.
Nera labai sviesi asmenybe. Esu sustikusi daug sviesesniu, pozityvesniu, labiau issilavinusiu ir tikrai savo darba kokybiskai atliekanciu bureju, kuriuos sulyginus su Svetlana pavadinciau tikrais profesionalais.
Negaliu sakyti, kas buvo klausta, atsake. Rezultatas buvo toks, kaip rode kortos.

Vienu atveju galima eiti pas ja: tai atsakymams taip arba ne. Situaciju vertinimo, galimybiu, veiksniu analiziu nesitikekite.

Kortu dejimo metu nuolat skambejo telefonas ir buvo snekama asmeniniais klausimais. Kelis kartus kalbant telefonu buvo trukiamos kortos vidury burimo man kitam asmeniui. Kai sita vertinti - spresti jums pacioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helllen: 04 lapkričio 2013 - 16:20
sveikos vilnietes gal ka teko lankytis pas ragana Ūga?
Jurgita Ūga Narvydaitė
ir kortas meta ir amuletus gamina...
gal kas turit atsiliepimu butu idomu suzinoti..
Atsakyti
As esu buvusi pas Svetlana (Gabijos g) kelis kartus. Jos deka nepriemiau skubotu sprendimu ir isbridau is tos balos kurioje sedejau savaime. Siaip burimai trumpi, dazniausiai daug klausimu neturiu, antra karta daugiau ejau vardan smalsumo ir meiles ir kortos viska parode smile.gif aplamai ji gana taikli,pasake,daug dalyku kuriu siaip pasiziurejes i akis nepasakytum:apie seima, tevus, ju gyvenimus. g.gif labai giliai i ateiti neburia,daugiau netgi pirmo vizito metu pasake smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos:)
Esu aplankius daug bureju ir galiu pasidlainti savo patirtim kam idomus?bet esu girdejus labai gerus atsiliepimus apie bureja Liuba is Grigiskiu, tik niekur nerandu jos kontasktu,Gal kas turit ir galit pasidalinti?dekui
Atsakyti
QUOTE(alias @ 2013 10 27, 23:47)

alias, 27 Spa 2013 - 23:47, parašė:

alias, 27 Spa 2013 - 23:47, parašė:

Ar seniai buvot pas Svetlana? kiek kainuoja pas ja burimas? as buvau pas ja prie kokius 4 metus, gal pasikeite kas.
O apie ja galiu pasakyti, kad nueiti verta. Nepamenu, ka kalbejo apie praeiti, bet apie tada buvusia situacija ir apie ateiti pasake gana tiksliai, kaip minejau tai buvo kokie 4-5 metai atgal...

Ar seniai buvot pas Svetlana? kiek kainuoja pas ja burimas? as buvau pas ja prie kokius 4 metus, gal pasikeite kas.
O apie ja galiu pasakyti, kad nueiti verta. Nepamenu, ka kalbejo apie praeiti, bet apie tada buvusia situacija ir apie ateiti pasake gana tiksliai, kaip minejau tai buvo kokie 4-5 metai atgal...

pasa sveta burimas kainuoja 40-50lt
bet buria apstrakciai ir klaisymas atsakymas, ilgiau 20min neuztruksit
esu aplankius daug ju viena geriausia tai is seskines yra. girdejau grigiskese gera gera liuba?gal kas zinot kontaktus?
Atsakyti
QUOTE(simbulka @ 2013 11 09, 17:48)

simbulka, 09 Lap 2013 - 17:48, parašė:

simbulka, 09 Lap 2013 - 17:48, parašė:

esu aplankius daug ju viena geriausia tai is seskines yra. girdejau grigiskese gera  gera liuba?gal kas zinot kontaktus?

esu aplankius daug ju viena geriausia tai is seskines yra. girdejau grigiskese gera  gera liuba?gal kas zinot kontaktus?

gal galima placiau kur buvot kokie ispudziai, ir kas ta is seskines bei kuo patiko? smile.gif
Atsakyti