Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Vilniuje (II)

QUOTE(overloaded @ 2013 10 16, 17:00)
pasidalinkit, prasau, ispudziais apie Svetlana is Pasilaiciu (Gabijos g.)

aciu!

Ispudziai geri. Maloni moteris. Uzdaviau konkrecius klausimus, ji pateike atsakymus, kalbejo konkreciai, be isvedziojimu. Rekomenduoju. Uzsirasiusiu zmoniu pas ja - nemazai. Visa diena eilute be pertraukos, kaip supratau, buvo tuomet, kai lankiausi.
Atsakyti
Kokių dar turit atsiliepimų apie Eleną? Kiek reikia laukti priėmimo, kokia kaina? Ar pildosi jos pranašystės?
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote kiek ima uz burima Virginija is Perkunkiemio 4u.gif
Atsakyti
Aš patarčiau nesiblaškyti, o eiti pas Eleną iš Baltupių, Palaukti reikės, bet po jos daug kas paaiškėja. Čia nei tik myli-nemyli, o daug giliau viskas. Ir nebijokit atsiverti, tada geriausiai padeda. Aš ja labai pasitikiu, labai ji man padėjo.
Atsakyti
QUOTE(svaja32 @ 2013 10 21, 11:03)
Ispudziai geri. Maloni moteris. Uzdaviau konkrecius klausimus, ji pateike atsakymus, kalbejo konkreciai, be isvedziojimu. Rekomenduoju. Uzsirasiusiu zmoniu pas ja - nemazai. Visa diena eilute be pertraukos, kaip supratau, buvo tuomet, kai lankiausi.

Ar seniai buvot pas Svetlana? kiek kainuoja pas ja burimas? as buvau pas ja prie kokius 4 metus, gal pasikeite kas.
O apie ja galiu pasakyti, kad nueiti verta. Nepamenu, ka kalbejo apie praeiti, bet apie tada buvusia situacija ir apie ateiti pasake gana tiksliai, kaip minejau tai buvo kokie 4-5 metai atgal...
Atsakyti
o pas bureja nesant zmogaus nuotrauka kokia ji turi buti? kuo naujesne, didesne, spalvota? gal galima siais laikais ir is pvz telefono parodyt?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 10 28, 12:36)
o pas bureja nesant zmogaus nuotrauka kokia ji turi buti? kuo naujesne, didesne, spalvota? gal galima siais laikais ir is pvz telefono parodyt?

man atrodo jokio skirtumo, svarbiausia, kad kokybiska butu nuotrauka ax.gif na, kad to zmogaus veidas, ypac akys, butu gerai matomos. ir dar kad nuotraukoje nebutu pasaliniu, tik tas zmogus.
as telefono nenorejau rodyt, tai tiesiog atsispausdinau kompiuteryje tureta nuotrauka ant paprasto balto lapo, gavosi nespalvota. bet tai burejai, pas kuria buvau, tiko smile.gif
cia mano nuomone, pataisykit, kuri geriau zinot wink.gif
Atsakyti
prisiskaičius daug gerų atsiliepimų apie Silvija (Lvovo g.) buvau nuėjus pas ją.
kadangi pimą kartą pas būrėją lankiausi neturiu su kuo lyginti, bet šiaip tiek kiek sakė apie dabarti visiškos pievos, pataikė tik kad nusimato kelionė, taip ir buvo po kelių dienų išvykti turėjau, na dar ir apie mokslus teisingai pasakė.
o apie ateitį labai gražiai kalbėjo ir daug, tik ar tiesa dar nežinau smile.gif
kadangi klausiau apie meilę, tai sakė iki 30m ištekėsiu smile.gif nedaug liko laukti, pažiūrėsim smile.gif)
Šiaip moteris maloni, geranorišką, smagiai nuteikė.
sumokėjau 60-70Lt tiksliai nepamenu nes buvau prieš porą mėn.
kadangi pati žinau taro kortų reikšmes, tai negaliu sakyti, kad tai ką kalbėjo apie ateitį buvo nesamonė, nes reikšmės kortų tokios ir buvo.

Atsakyti
QUOTE(Nebula @ 2013 10 17, 20:43)
Mergaitės, esu meilės trikampyje ir man labai reikia patarimo. Ką parekomenduotumėt iš kortų dėliotojų? Būtų gerai, kad pas ją pavyktų greitu metu nuvykt, gan skubus reikalas čia :/

Geriausiai santykiu tema dirba Elena is Baltupiu,labai issamiai ir konkreciai,tik jai reikia pasakyti ko atejai.Bet abejoju,ar pavyks greitai patekti,priima nedaug zmoniu.Kontaktai maciau yra paskelbti.Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Nebula @ 2013 10 22, 17:37)
Kokių dar turit atsiliepimų apie Eleną? Kiek reikia laukti priėmimo, kokia kaina? Ar pildosi jos pranašystės?

Apie ja labai ivairus atsiliepimai.Kam ko reikia.labai gilinasi i laikotarpio analize,pasako kam palankus ir kam nepalankus laikas.Bet jau tarpusavio santykius isanalizuoja klasiskai,.Kaina uz 1,5val.100litu.Patekti pas ja sunkoka.Sekmes.
Atsakyti
kokios burejos buria is nuotrauku vilniuje?
Atsakyti
o yra vilniuje toks zmogutis kuris matytu nuziurejimus, uzkeikimus? ir jei jie yra panaikintu? g.gif
Atsakyti
Buvau gal rugsėjį pas Eleną.Priėmė labai greit, laukt nereikėjo. Labai patiko. pradėjo pildytis tik namo parėjus. Todėl iškilo toks klausimas ar kortos tikrai parodo tiesą, ar pradedi taip elgtis ką jos sako sąmoningai.
Žinoma pas ją brangoka, dar turėjau klausimų, tik pinigėlių nebuvau pasiimus daugiau sad.gif
Atsakyti