Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(saulyteee @ 2015 07 17, 11:01)
jei tik finansai leidžia, tai tik Nakcižibis 4u.gif super  ten thumbup.gif  ir nėra labai toli, o važiuojant vaizdai nuostabūs - puikiai tinkami fotosesijai wub.gif 
šventėm ten sesės vestuves 4u.gif

Na o kas jums tenai patiko? Kiek zmoniu prie stalo gali pasodinti? Kiek vietos nakvynei bei kokia sodybos kaina?
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 07 17, 21:04)
Na o kas jums tenai patiko? Kiek zmoniu prie stalo gali pasodinti? Kiek vietos nakvynei bei kokia sodybos kaina?

Viskas patiko 4u.gif svarbiausia aplinka, teritorija, vaizdai.. ežeras wub.gif ir visas šventimas vyko lauke prie atskirų apvalių staliukų, mūsų vbuvo apie 40. Dėl kainų - jų psl rašo, bet aišku reiktų asmeniškai dar tikslintis mirksiukas.gif Bet.. vien sodybos nuomos kaina tikrai didelė 4u.gif bet kaip minėjau, jei finansai leidžia.... mirksiukas.gif Kiekvienam pagal skonį, vieniems dvarai, kitiems sodybos patinka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

labai ieskau poru, sventusiu vestuves "Margio krante". Gal galetumete pasidalinti patirtimi? Mane labai domina:
- maistas (keliuose kituose puslapiuose skaiciau, kad buvo nusivylusiu maistu)
- viesbucio kambariai, ar tvarkingi ir patogus (pas mus bus sveciu, atvykusiu is toleliau, taigi jie praleistu 2 ar tris naktis viesbutyje)...
- kaina ir ar galima tureti savo alkoholi

Buciau labai labai dekinga uz komentarus...
Atsakyti
Sveikos, Supermamos,

Žinau, kad tokių forumų jau būta ne vienas ir ne du. Tačiau jie kurti jau sonokai, O laikas bėga, atsiranda vis nauju vietų vestuvių šventimui, tad ir nauji komentarai turėtų iškilti į viešumą smile.gif

Kitais metais planuojame savo vestuves. Norime kažko mažo, bet jaukaus. Idealiausia - jaukus restoranas ar sodybėlė, iki 30 zmonių, be jokių nakvynių, tiesiog vakariene, ir 24h visi namo smile.gif

Gal kas galėtų ką rekomenduoti Vilniuje ar Vilniaus rajone?

P.s. Belmonte buvau, jis per didelis manau, Taip pat apžiūrėjome kavinuke Gabi - patiko, La boheme - patiko, bet ne 30 žmonių kompanijai, tiesiog per didele erdvė smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na ką, teko pabūvoti dar vienose vestuvėse, tad dalinuosi įspūdžiais iš šventės vietos: http://sodybapiliakalnis.lt/

Rekomenduojama: jauniesiems su minimaliais poreikiais, t.y. svarbu , kad ant stalo būtų maisto, būtų kiemas parūkymui ir pokalbiams bei salė su baltai apvilktomis kėdėmis. Viskas įrengta priešgerus 15 metų.
Tarifai : 40 Eur žmogui be saldaus stalo ir gėrimų. Jiei - savo galimi.
Teigiami aspektai: netoli Vilniaus, važiuoja taxi, yra nuosavas kiemas. Nors tarp gyvenamųjų namų, to visai nesijautė.
Neigiami faktoriai: maistas - tragedija. Nors atrodo pakankamai, bet guminis ir be skonio. Kadangi neimama už salės nuomą, viskas taupoma kąsnio sąskaita. Atrodo net ant pipirų ir druskos. Karštas pateikalas: tai prastos šeimininkės patiekiamas kepsnys su užpilamu padažu. Vaizdo jokio, bulvės ir tos vos kramtomos. Garnyras - agurkėliai ir salotos lapas be skonio. Nuolat visur vaikšto šeimininkas su apsmukusiais džinsais: tai vejelį pataiso, tai su šluota kiemą pašluoja. paprašius užtraukti langus dėl šviečiančios saulės, piktai buvo atsakyta, kad pakentėsite 30 minučių ir nebešvies.

Tad tokie ispūdžiai kaip svečio. Nei pati norėčiau grįžti, nei kam rekomenduočiau.
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kuri turite atsiliepimų apie tores bravorą Pavilny? 4u.gif
Atsakyti
Jana1,

Aš jums siūlyčiau nuvažiuoti ir paprastą dieną pakarieniauti. Susidarysite ispūdį. Maistas vidutinis, aptarnavimas irgi. Nesitikėkite kažko labai prašmatnaus ir kokybiško bendravimo.
Esu nusivežus ten svečius vakarienės, su tikslu pasižvalgyti po galimas vestuvių šventimo vietas. Visi vienbalsiai pasakė konkrečiai NE.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2015 08 30, 12:45)
Jana1,

Aš jums siūlyčiau nuvažiuoti ir paprastą dieną pakarieniauti. Susidarysite ispūdį. Maistas vidutinis, aptarnavimas irgi. Nesitikėkite kažko labai prašmatnaus ir kokybiško bendravimo.
Esu nusivežus ten svečius vakarienės, su tikslu pasižvalgyti po galimas vestuvių šventimo vietas. Visi vienbalsiai pasakė konkrečiai NE.

Hellen,

sakykite kažkas konkrečiai nepatiko ar viskas bendrai sudėjus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2015 08 30, 13:45)
Jana1,

Norėčiau replikuoti pateikiant savo nuomonę 4u.gif Nėra kažkas ten super duper, bet tikrai nėra ir blogai. Labai dažnai ten nuvažiuojam papietauti, pavakarieniauti, tai bent maistas tikrai skanus, o aptarnavimas visai neblogas mirksiukas.gif Ir tikrai pritariu minčiai, kad reikia pačiam nuvažiuoti ir įvertinti (kelis kartus), nes kas vienam yra normalu, kitam gali pasirodyti prastai ir atvirkščiai ax.gif Sėkmės renkantis!
Atsakyti
Merginos,

ačiū kad pasidalinot nuomonėmis smile.gif Kagi atrodo jau žinau kur vakarieniausime su draugu biggrin.gif
Atsakyti
Na o mes jau sodyba radome kitiems metams smile.gif buvo sudetinga.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 09 05, 12:28)
Na o mes jau sodyba radome kitiems metams smile.gif buvo sudetinga.. smile.gif

Naturaliai iskyla klausimas - ka radot? smile.gif
Atsakyti