Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(Andze1a @ 2014 01 08, 08:52)
o kur jus radote turkio spalvos plyteliu? as kiek visur ziuriu, tai zydros, melynos, bet ne turkis  schmoll.gif

Turkio spalvos palete nera labai jau grieztai apibrezta: nuo zydresnes iki zalesnes.. Tikrai gali buti daug variaciju. Aisku, daugiau pas mus i zydruma (kas man irgi grazu). Ir dar norisi, kad ta spalva butu skaisti, o ne numurzinta.
Atsakyti
QUOTE(Andze1a @ 2014 01 08, 08:52)
o kur jus radote turkio spalvos plyteliu? as kiek visur ziuriu, tai zydros, melynos, bet ne turkis  schmoll.gif

irgi galvoju derinti su balta spalva; turkio spalva desim po veidrodziu, klozeto bakeli ir dusa;

O kaip šičia g.gif
Arba čia , dar čia, šitos ryškesnės 4u.gif ... įvairių variantų yra mirksiukas.gif . Būtent šitos firmos nė vienos brokuotos plytelės mums per 2 vonias nepasitaikė schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 01 08, 09:23)
Beje, bide mes irgi nedejom, nors vietos daug. Kai yra toje pacioje patalpoje dusas, man poreikis prapuola. Bet antram aukste, kur bus tik tualetas ir kriaukle, mastau irengti bidete.

Apie dušą. Neseniai dariausi venų operaciją, po kurios 2 savaites negalėjau praustis duše - negaljau šlapinti kojos. Bide tokiu atveju - tikras išsigelbėjimas thumbup.gif . Aišku, galima žaisti su dubeniu, nu bet patogumas nepalyginamas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 08:35)
O kaip šičia  g.gif
Arba čia , dar čia, šitos ryškesnės 4u.gif ... įvairių variantų yra  mirksiukas.gif . Būtent šitos firmos nė vienos brokuotos plytelės mums per 2 vonias nepasitaikė  schmoll.gif
Papildyta:

Apie dušą. Neseniai dariausi venų operaciją, po kurios 2 savaites negalėjau praustis duše - negaljau šlapinti kojos. Bide tokiu atveju - tikras išsigelbėjimas  thumbup.gif . Aišku, galima žaisti su dubeniu, nu bet patogumas nepalyginamas smile.gif .


As isivaizduoju, bet kazkaip man jinai nelimpa ax.gif Yra pas mano tevus, tai nepasakyciau, kad toks nepamainomas daiktas. Kol nera va tokios kaip jusu nupasakota situacija, as renkuosi dusa.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 01 08, 09:48)
As isivaizduoju, bet kazkaip man jinai nelimpa  ax.gif Yra pas mano tevus, tai nepasakyciau, kad toks nepamainomas daiktas. Kol nera va tokios kaip jusu nupasakota situacija, as renkuosi dusa.

Tai aišku, kad pamainomas irnesakyk.gif . Čia tiesiog tokis pribumbasas moterims smile.gif . Kad patogesnis gyvenimas būtų smile.gif . Vat pisuaras - tai tikrai nereikalingas dalykas namuose biggrin.gif .
Ir dar - paskaičius kai kuriuos pasisakymus susidaro įspūdis, kad bide reikalingas pasituštinus nusiplaut... na vietoj popieriaus... Tai vat, merginos, klaidinga tokia nuomonė. Popierius lai atlieka savo darbą, o bide reikalingas apsiprausimui 4u.gif . Tai kaip pažeminta praustuvė mirksiukas.gif . Ten nutekėjimas neskirtas išmatoms. Iš nežinojimo žmonės primąsto/prikalba visokių vėjų doh.gif .
Atsakyti
Tai aišku, kad ne dėl vaikų. Mes vaikų vonioj dėjom, nes dvi dukros auga, o pas save vonioj - dėl savęs. Pagrinde dėl higienos "tomis dienomis" biggrin.gif . Ir visai smagu, kad joje patogu apiprausti vaiką, kad nereikia leisti vonios, ar kelti virš praustuvės. Pas mus kol kas situacija tokia, kad turim įsirengę vieną dušą. Vonios dar neturim. Tad bide labai praverčia. Mažiai patys prašo, kad vakare juos "mažai" praustume smile.gif .
Teisingai kažkas rašė, kad kai žmonės nėra kažko naudoję, tai ir nepasigenda. Prieš kokia 11 metų indaplovė virtuvėje irgi atrodė, kaip tinginių, baltarankių išmislas, o dabar jau retoj naujai daromoj virtuvėj jos nestato smile.gif .
Nenorit, nestatykit, man tai kas irnesakyk.gif ... Tik paklausiau, o kokia diskusija užvirė ax.gif ...
4u.gif
[/quote]

Na man bide tai superinis dalykas, taip pat daug masciau deti ar nedeti, daug atsiliepimu ivairiu gavau is tu kas turi ir neturi, bet zinokit kai turi savo vonioje tai nerealu tikrai patogu ir esu be galo laiminga, kad pasidariau. Kaip kazkas sake bande ligonineje arba darbe,as taip pat bandziau ir man nepatiko, na ten naudotis aisku visiskai ne tas, nes gi bijai del higienos t.y. svaros ten sestis ir pan..., bet namie sakau supper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai rekomenduoju jei tik yra
vietos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 01 08, 09:35)
O kaip [url=http://www.ape.es/93327_en/loose-tile/#prettyPhoto]šičia

O kur cia ta parduotuve? Kaip is cia pirkote? Is pradziu siuntetes pvz?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 07, 17:30)
aha  biggrin.gif
man irgi kaip unitazas atrodo...nusiplaut sikna po kakos...arba moteriai pasiorgazmint  ax.gif nes pas pazystama vandens srovele is apacios ejo...tiesiai i putka, kai atsisedi  biggrin.gif suprantu, kad taip nera, bet vistiek tokios asociacijos kyla  biggrin.gif

Isradingumui ir fantazijai ribu nera doh.gif
Sanitarinis daiktas ir tiek, ir net nereikia diskutuoti kam jis skirtas. Jis turi savo funkcija, del to ir naudojamas. Butu niekam nereikalingas, butu ir negaminamas. Apsiplauti labai patogu, kojoms plauti, jau sake, kad ir vaikams labai patogu, nereikia lipti ant keduciu, kad kriaukle pasiektu. Elementari zema kriaukle ir tiek.
Cia dar kazkas paminejo musulmonus, manau reikia tik geru pamineti tokius higieniskus zmoniu iprocius thumbup.gif bet pas juos viskas bega i tualeta.
Cia lygiai tas pats, kas zmonems, augusiems vonioje, kur yra tik vonia ir klozetas, aiskinti, kam reikalinga kriaukle doh.gif "taigi rankas vonioj gali isiplaut, kam ji reikalinga?" doh.gif esu tokiu girdejusi, netgi cia kazkada buvo klausta, ar reikia visgi kriaukles tokiu atveju unsure.gif
Jei manote, kad jums tokio daikto nereikia, tai valio, na bet nerodykit savo neisprusimo, klausdami "kam is viso toks daiktas reikalingas?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 08 sausio 2014 - 09:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 08, 10:13)
O kur cia ta parduotuve? Kaip is cia pirkote? Is pradziu siuntetes pvz?
Aciu 4u.gif

Jomis prekiauja šita firma. Iš jų ir pirkom. Turi pavyzdžių salone. Dar mačiau Ape plytelių Senukuose. Ten asortimentas turbūt visai menkas, bet gal galima užsakinėt iš katalogo. Vienai voniai plyteles išsirinkom tik internetiniam puslapyje, gyvai nematėm - ir viskas ok, nenuvylė, netgi kai kurie momentai gražesni pasirodė realybėje. Kitai voniai irgi internetiniam puslapyje išsirinkau, paskui tik gyvai apžiūrėjau salone - ir dat labiau patiko. Jeigu reikia mozaikos - rinkomės iš šito gamintojo - visokių grožybių pilna wub.gif . Lietuvoje jas tiekia ta pati, anksčiau minėta firma.
Vienspalvė mozaika.
Šitos Metropolitan Bump 04 dar turim beveik visą pakuotę - atliko doh.gif .
Čia dar turkio spalvos. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 sausio 2014 - 09:34
Juodai, aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Dėl turkio spalvos - daug pridiskutuota apie plyteles, bet galima juk tiesiog paprastai nudažyti spec. dažais ir nereikės plytelių ieškoti smile.gif aišku, yra zonų, kur plytelės praktiškiau, bet gražią sienų spalvą vonioj man atrodo paprasčiau su dažais išgauti.
Atsakyti
Oho kokių yra siauro požiūrio žmonių blink.gif PAsisakau už bide su visais jos teikiamais privalumais thumbup.gif Man pačiai po gimdymo buvo super thumbup.gif Auginu dvi mergaites, va joms tai tikrai super reikalingas daiktas. Didžioji šiuo metu mokosi pati nusivalyt doh.gif Tai po to būtinai bide apsiprausia, nes vaikščiotų visą išsitepusi doh.gif Mažoji tuoj mokinsis rankas pati plautis, irgi jai bus patogu pasiekti vandenį thumbup.gif O kai dar abiem mergaitėm dienos prasidės, tai tada pajausim naudą, nes įsivaizduoju kaip dvi paauglės po kelis kartus per dieną eitų į dušą doh.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar 5.5 kv vonioj grazu/praktiska (man vis paranoja, kad dazai nepraktiska, nes nesu tokiose patalpose ant savo kailio isbandzius) dazyti sienas?
Atsakyti