Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kisulita @ 2013 11 15, 16:24)
Hmm, negirdėtas dalykas bigsmile.gif Kiek laiko jau naudojate ir kas tai per druska? bigsmile.gif

QUOTE(NakedA @ 2013 11 15, 19:43)
Bet tai tas pats silicis, tik druska  g.gif  ? Kaip ji vartojama ?

Aga tai Silicea druska, čia skaitosi kaip homeopatinis preparatas.
Pirmas 4 - 6 sav po 6 tab, poto kokia savaitėle pertraukos ir dabar toliau dar geriu po 3 tab pusvalandis prieš valgį, po liežuviu, kad ištirptų.
Man lb veiksminga, džiaugiuosi, kad jas atradau.

Puslapis apie šias druskas.
Turiu beveik visus numeriukus, pati dar geriu nuo dermatito, vaikams imunitetui stiprinti, nuo slogos, kosulio ir pan.
Atsakyti
Pusę metų siaubingai slinko plaukai, bet staiga nustojo. Paskutinės priemonės, kurias naudojau, - skalavimas pačiulių ea arba žibalu. Visiškai nebrangu, veiksminga ir prieinama (nereikia siųstis jokių stebuklų iš užsienių). Pabandykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 11 15, 21:53)
Pusę metų siaubingai slinko plaukai, bet staiga nustojo. Paskutinės priemonės, kurias naudojau, - skalavimas pačiulių ea arba žibalu. Visiškai nebrangu, veiksminga ir prieinama (nereikia siųstis jokių stebuklų iš užsienių). Pabandykit  4u.gif

Pačiulių ea thumbup.gif o žibalas gi yra naftos profuktas ir dar pridėtas "ale" visokio gėrio. schmoll.gif Tad jau geriau į šampūną įsilašinti kokio rozmarino ae ar kažko panašaus, kokio efekto lb tikimasi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 15 lapkričio 2013 - 22:16
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 16, 00:09)
Pačiulių ea  thumbup.gif  o žibalas gi yra naftos profuktas ir dar pridėtas "ale" visokio gėrio.  schmoll.gif

Tarkim, aš ne iš tų, kurios panikuoja dėl tokių dalykų. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 11 15, 22:22)
Tarkim, aš ne iš tų, kurios panikuoja dėl tokių dalykų.  ax.gif  smile.gif

Na taip, nesiginčiju 4u.gif
Aš jau 4 metus esu natūralistė, na turiu tik keletą nukrypimų dekoratyvinėje kosmetikoje biggrin.gif tai man tai svarbu.
Ir pagrindinis gėris, kuris nutiko naudojant eko priemones, tai nežinau kas bėra galiukų skilinėjimas ar lūžinėjimas, nors galiukus pakerpa į metus tik porą karų, o plaukus balinu milteliais. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 15 lapkričio 2013 - 22:30
O gal galit pasidalint kokaias butent eko priemones naudojat? Nes skilinejimas irgi antra problema..
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 15, 22:51)
Aga tai Silicea druska, čia skaitosi kaip homeopatinis preparatas.
Pirmas 4 - 6 sav po 6 tab, poto kokia savaitėle pertraukos ir dabar toliau dar geriu po 3 tab pusvalandis prieš valgį, po liežuviu, kad ištirptų.
Man lb veiksminga, džiaugiuosi, kad jas atradau.

O ar tai sveika vartoti tiek druskų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 15, 22:29)
Na taip, nesiginčiju  4u.gif
Aš jau 4 metus esu natūralistė, na turiu tik keletą nukrypimų dekoratyvinėje kosmetikoje  biggrin.gif  tai man tai svarbu.
Ir pagrindinis gėris, kuris nutiko naudojant eko priemones, tai nežinau kas bėra galiukų skilinėjimas ar lūžinėjimas, nors galiukus pakerpa į metus tik porą karų, o plaukus balinu milteliais.  ax.gif

o plauku milteliai balinimui irgi is eko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 11 16, 09:38)
O gal galit pasidalint kokaias butent eko priemones naudojat? Nes skilinejimas irgi antra problema..

Oi lb daug visokių šampūnų, balzamų turiu, vis ieškau ir ieškau biggrin.gif
Šiuo metu naudoju Lavera, Sante, Giovanni, Alba botanica, Acure. ax.gif

QUOTE(NakedA @ 2013 11 16, 10:27)
O ar tai sveika vartoti tiek druskų  g.gif ?

Plaukams, nagams - Nr. 11, rekomenduočiau pradėti po dvi tabletes tris kartus per dieną, po kokio mėnesio, gavus teigiamą rezultatą, galima pradėti dozę mažinti.

Viskas gi tame puslapyje aiškiai parašyta tik viską atidžiai reikia perskaityti.

Ūmiais atvejais - po 1 tabletę iki 6 kartų per dieną. Lėtinių ligų atvejais po 1 tabletę
1–3 kartus per dieną.
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2013 11 16, 11:39)
o plauku milteliai balinimui irgi is eko?  4u.gif

Oi tikrai nea. 4u.gif
Apie metus dažiau eko dažais, bet vis viena nepadaro plaukučių spalvos kokios noriu, plaukiai buvo labai nuryžėja, tai perėjau vėl prie įprasto balinimo. Na bet priemones pas kirpėja vis viena nešuosi visas savo plaukams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basari'a: 16 lapkričio 2013 - 13:28
Merginos, aš kokius 8 metus buvau blondinė ir galima sakyti neturėjau tokių problemų,tik dabar persidažiau tamsiai ir krenta tikrai daug daugiau. Labiausiai pastebiu plaunant galvą kad iškritusių plaukų kiekis padidėjo. Visa kita atrodo nesikeitė g.gif gali būti nuo spalvos pakeitimo?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 11 18, 17:17)
Merginos, aš kokius 8 metus buvau blondinė ir galima sakyti neturėjau tokių problemų,tik dabar persidažiau tamsiai ir krenta tikrai daug daugiau. Labiausiai pastebiu plaunant galvą kad iškritusių plaukų kiekis padidėjo. Visa kita atrodo nesikeitė g.gif  gali būti nuo spalvos pakeitimo?

Tiesiog jie tamsesni ir labiau matosi mirksiukas.gif Gali daugiau pradeti slinkti, jei koks stresas buvo.
Atsakyti
norėčiau paklausti tų, kurios darėtės trichogramą, ar tai skausminga procedūra?
Atsakyti