Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Renalta @ 2013 11 13, 16:04)
Sveiki,
Gal kuri susidurete su androgeniniu plauku slinkimu, plaukai slenka jau nuo studentavimo laiku mazdaug 10-15 metu, bet paskutiniu metu jau pradejo sviestis galva.Gyd. diagnoze androgeninis plauku slinkimas, deja del planuojamo nestumo negaliu imtis jokiu drastisku gydymo metodu  verysad.gif noriu pabandyti rene furterer ampules nuo pl.slinkimo, gal kuri bande ir koks rezultatas?taip pat gal zinote kur butu galima nusipirkti pigiau negu eurovaistineje  blush2.gif

o kokia gydytoja ir kur diagnozavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Longitude @ 2013 11 13, 16:12)
o kokia gydytoja ir kur diagnozavo? 4u.gif

Sugihara, gyd. G.Š (ji ten vienintelė)
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 11 13, 16:21)
Sugihara, gyd. G.Š (ji ten vienintelė)

4u.gif
Ir po diagnozės pasiūlė ampules naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Longitude @ 2013 11 13, 16:27)
4u.gif
Ir po diagnozės pasiūlė ampules naudoti?

ne nieko neskyre nes mes tuo pat metu planavome nestuma (stimuliuotame cikle) o tai gali pakenkti nevaisingumo gydymui.
siuo metu seimos pagausejimo klausimai sustabdyti, todel vel zadu kreiptis i gyd. ziuresiu ka ji si karta siulys g.gif
Atsakyti
Man nuo Prokapil ir Regene losiono nuo slinkimo labai sumazejo slinkimas. Dabar tik reikia, kad pradetu ataugti greiciau isslinke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 11 14, 10:11)
Man nuo Prokapil ir Regene losiono nuo slinkimo labai sumazejo slinkimas. Dabar tik reikia, kad pradetu ataugti greiciau isslinke  smile.gif

o jus tyretes plaukus, buvo nustatyta diagnoze?ar jus pati savo nuoziura sias priemones pirkote?
Atsakyti
aš taip pat susiduriau su plaukų slinkimo problema.. Esu blondine ir dažnai ataugas dažau dažais šviesiems plaukams - stengiuosi rinktis dažus be amoniako tačiau jie vis tiek yra kenksmingi.. Girdėjau iš vienos pažįstamos apie tokia priemonę- Follixin, kuri atseit padeda - gal kas yra vartojęs? o gal kokie naturalūs būdai?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 11 14, 12:08)
ne nieko neskyre nes mes tuo pat metu planavome nestuma (stimuliuotame cikle) o tai gali pakenkti nevaisingumo gydymui.
siuo metu seimos pagausejimo klausimai sustabdyti, todel vel zadu kreiptis i gyd. ziuresiu ka ji si karta siulys  g.gif

Na per patį nėštumą gal iš tikrųjų nevertėtų nieko naudoti smile.gif o po to vienintelė išeitis monoxidilio tirpalai 4u.gif O per patį nėštumą hormonai persitvarko, gal mažiau androgenų gaminasi unsure.gif šiaip ar taip, sėkmės susilaukiant lėliuko wub.gif apie plaukus dabar mažiausiai jaudinkitės smile.gif viskas ataugs ir susitvarkys..
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 11 01, 18:32)
John masterio actas švelnus, skirtingai nei tie, kur skirti maistui, plius jame žolelių ekstraktų nemažai, į bliūdelį šliūkštelkit vieną kamštelį ir palaikykit panardinusios jame galvą, kad šaknys ten pamirktų, nuims visus šampūno likučius, kieto vandens daleles, šaknys galės laisviau kvėpuoti ir vėliau priimti kitas priežiūros priemones, losjonus ir t.t.

Jau gavau šį actą, bandysiu naudoti g.gif
Kokio dydžio tas bliudelis turi būti? Instrukcijoje parašyta, kad reikia 1-3 cupfuls stiklinei vandens, tai gaunasi daugiau, nei kamštelis bliūdely mastau.gif
Atsakyti
Man labai padeda Šiuslerio druska Nr. 11. thumbup.gif Neatsidžiaugiu vis didėjančiu "ežiuku". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 11 15, 12:00)
Man labai padeda Šiuslerio druska Nr. 11.  thumbup.gif  Neatsidžiaugiu vis didėjančiu "ežiuku".  thumbup.gif

Hmm, negirdėtas dalykas bigsmile.gif Kiek laiko jau naudojate ir kas tai per druska? bigsmile.gif
Atsakyti
Bet tai tas pats silicis, tik druska g.gif ? Kaip ji vartojama ?
Atsakyti