Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ieškau, bet nepavyksta atrasti..
Atsakyti
Jei nepadeda jokios išorinės priemonės, gal tuomet problema mityboje? Arba strese?
Papildyta:
Ir vėlgi klausiu, kas mėginot ajerų šaknų nuovirą? Ajerai taip pat padeda nuo plaukų slinkimo... ajerai
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 10 26, 20:15)
Vartojau šiuos papildus: pusmetį gėriau Marlyn-Formula-50-Support-For-Hair-Nails, dabar geriu jau kelintas mėnuo FutureBiotics-Hair-Skin-Nails, man šiedu efektyviausi.

o bandėte iš iherb kitus?Jei taip,kurie nebuvo pakankamai efektyvūs?
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 11 05, 00:00)
na man tai nei čemeryčių vanduo, nei žibalas, nei dilgelės nei tie kvepiantys svogūnai kolkas nepadėjo sad.gif

Man irgi nepadėjo taip išgirtas svogūnas unsure.gif Dilgėlės irgi nepadėjo, nors kiekvieną kartą po plovimo šampnu skalavau plaukus su skintom dilgėlėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 11 06, 00:58)
Man irgi nepadėjo taip išgirtas svogūnas unsure.gif Dilgėlės irgi nepadėjo, nors kiekvieną kartą po plovimo šampnu skalavau plaukus su skintom dilgėlėm smile.gif

o kas padėjo?
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 11 06, 00:37)
o kas padėjo?

Kol kas niekas, vis dar kovos lauku su slinkimo smile.gif Kitą savaitę eisiu trumpintis plaukų, kad ne taip matytųsi, jog gerokai plaukų sumažėjo... smile.gif

Papildyta:

Aj, tiesa, nusipirkau dar šį amla aliejų ax.gif Gal padės greičiau atsiauginti prarastuosius...

Ir dar nusipirkai vienos dalyvės parekomenduotą John Masters Organics actą, gal pasitaisys situacija ax.gif

Aišku maistą prisižiūriu, valgau daug vaisių, daržovių, grūdų, papildomai dar čija maltų sėklų po šaukštą kasdien suvalgau su pusryčiais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 07 lapkričio 2013 - 16:58
As bandysiu pati pasidaryti amla alieju smile.gif Gal kas gali pasakyti kiek deti milteliu i alieju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 11 07, 21:54)
As bandysiu pati pasidaryti amla alieju  smile.gif  Gal kas gali pasakyti kiek deti milteliu i alieju?  ax.gif

Aš jau gal antra savaitė, kaip gaminuosi tokią ištrauką. Amla miltelių dėjau "iš akies" (kaip Nidulia patarė, ačiū jai), tai indelyje kai nusėdo buvo maždaug trečdalis.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 11 08, 08:55)
Aš jau gal antra savaitė, kaip gaminuosi tokią ištrauką. Amla miltelių dėjau "iš akies" (kaip Nidulia patarė, ačiū jai), tai indelyje kai nusėdo buvo maždaug trečdalis.

O i koki alieju dejote? As galvoju gal reikia nusipirkti jojoba aliejaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 11 08, 13:14)
O i koki alieju dejote? As galvoju gal reikia nusipirkti jojoba aliejaus  g.gif

Reikia žiūrėti koks labiau tinka (patinka) jūsų plaukams, neturi reikšmės, svarbu, kad būtų nerafinuotas, šalto spaudimo. 4u.gif
Atsakyti
Man kazkada stipriai slinko plaukai, tai tikrai padejo tos smirdancios svogunu sulciu kaukes. biggrin.gif Tik as tas sultis skiesdavau su vandeniu, imasazuodavau i galvos oda, palaikydavau ir nuplaudavau. Isdziuve plaukai nesmirdedavo, bet jei sudrekdavo, kvapas jausdavosi. doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kuri susidurete su androgeniniu plauku slinkimu, plaukai slenka jau nuo studentavimo laiku mazdaug 10-15 metu, bet paskutiniu metu jau pradejo sviestis galva.Gyd. diagnoze androgeninis plauku slinkimas, deja del planuojamo nestumo negaliu imtis jokiu drastisku gydymo metodu verysad.gif noriu pabandyti rene furterer ampules nuo pl.slinkimo, gal kuri bande ir koks rezultatas?taip pat gal zinote kur butu galima nusipirkti pigiau negu eurovaistineje blush2.gif
Atsakyti