Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ambicija @ 2013 11 01, 19:32)
Visų pirma, nustokit kovoti, su savo organizmu reikia draugauti ir įsigilinti į problemas, kurias ne kas kitas, o pačios sukuriate, netinkama mityba...
Vienintėliai vitaminai, kurios dar galiu pateisinti tai būtų tokia forma http://www.bioteka.l...s-uz-superkaina į tuos pačius žaliuosiuos kokteiliukus sutrintus įsidėti kokios trifalos, spirulinos ar acai miltelių, va tokius dalykus bent pasisavina organizmas.

Gėriau ir geriu spiruliną ir acai uogas. Tai man tik žarnynui labai ryškiai padeda lotuliukas.gif Visas problemas išsprendė lotuliukas.gif
O plaukams... Ai nebežinau jau nė ką ir daryt, slenka ir viskas, nesustabdomai.
Reiks pirkt tuos msm gal? g.gif
Atsakyti
o gal kuri iš jūsų bandėt priorin vitaminus? Ar padėjo? 4u.gif

aš užsiregistravau pas ginekologą. paskaičiau, jog plaukų slinkimą gali įtakoti policistinis kiaušidžių sindromas g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 11 04, 00:14)
o gal kuri iš jūsų bandėt priorin vitaminus? Ar padėjo?  4u.gif

aš užsiregistravau pas ginekologą. paskaičiau, jog plaukų slinkimą gali įtakoti policistinis kiaušidžių sindromas  g.gif

o jums nustatytas tas sindromas?
Atsakyti
nuo plauku slinkimo padeda skalaujant plaukus dilgeliu arbata, tikrai isbandyta thumbup.gif dar labai gerai kosmetinis zibalas, juo nedideliu kiekiu itrinti plauku saknis ir palaikyti 10min., kad geriau issiplautu zibalas, as naudoju ji su citrinu sultimis, santykiu 1/1 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2013 11 03, 23:22)
Gėriau ir geriu spiruliną ir acai uogas. Tai man tik žarnynui labai ryškiai padeda  lotuliukas.gif  Visas problemas išsprendė  lotuliukas.gif
O plaukams... Ai nebežinau jau nė ką ir daryt, slenka ir viskas, nesustabdomai.
Reiks pirkt tuos msm gal?  g.gif

Tai gal dar ne visos problemos žarnyne išspręstos? Būtent jame prasideda visos ligos, jeigu anksčiau jis veikė nenormaliu rėžimu, tai vėliau vienaip ar kitaip pasekmės išlenda, o jas taisyt nėra taip lengva. Kad ir pvz nenuėjus bent kartą per dieną rimto reikalo pas nykštukus, belieka laukti rimtų pasekmių. Maisto likučiai kaupiasi, apauga ant žarnyno sienelių, tai kaip galima tikėti, kad viena stebuklinga tabletė padės, jeigu jai pasiekti savo tikslo šansų nulis... Pats organizmas gali įveikti visas ligas, tik reikia sudaryti sąlygas ir nešiukšlinti jo smile.gif Kas norės, pagaus mintį, o kitiems čia bus "ne į temą", nes naiviai tikisi, kad kažkas kitas už juos išspręs visas problemas, taip paprasčiau.
Atsakyti
Sveikos, o gal kas bandėte Klaipėdoje, Lornoje lazerinė fototerapija? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 11 04, 11:46)
Tai gal dar ne visos problemos žarnyne išspręstos? Būtent jame prasideda visos ligos, jeigu anksčiau jis veikė nenormaliu rėžimu, tai vėliau vienaip ar kitaip pasekmės išlenda, o jas taisyt nėra taip lengva. . .

O kiap geriausia išsivalyti žarnyną?
Atsakyti
QUOTE(Longitude @ 2013 11 04, 10:59)
o jums nustatytas tas sindromas?

ne, todėl ir noriu pasitikrinti 4u.gif tik sakau, kad esant plaukų slinkimui, reikia apsilankyti pas endokrinologą, dermatologą ir ginekologą + bendras kraujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 11 04, 14:53)
O kiap geriausia išsivalyti žarnyną?

Esu skaicius, kad specialiai jo valyt nereikia, tiesiog pradejus sveikai maitintis ir gyventi, jis pats issivalo ir susitvarko, bet cia jau kita plati tema.
Atsakyti
Siandien prisiminiau viena senai uzmirsta priemone nuo plauku slinkimo-cemeryciu vanduo!Ir pigu ir efektyvu wink.gif
Atsakyti
na man tai nei čemeryčių vanduo, nei žibalas, nei dilgelės nei tie kvepiantys svogūnai kolkas nepadėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2013 11 04, 22:00)
na man tai nei čemeryčių vanduo, nei žibalas, nei dilgelės nei tie kvepiantys svogūnai kolkas nepadėjo sad.gif

ieskokite giliau tada problemos
Atsakyti