Užsienio straipsniuose skaičiau, kad telogeninis slinkimas paprastai trunka iki 6 mėn., tada plaukai nustoja slinkti. Jei slenka ilgiau, tai jau chroniškas telogeninis slinkimas, jis užtrunka iki 6 metų. Ir jei nėra genetinio polinkio į plikimą, tai niekada nenupliksite, nes jų vietoj ataugs nauji plaukai, tik jiems reikia laiko kad vėl jaustųsi apimtis Tai šiek tiek guodžia.
QUOTE(Rasytee @ 2013 11 01, 13:50)
O kovodama su tuo ka esi isbandzius? Ir kiek ilgai tai darai?
man slenka plaukai jau gal kokie 6 metai, gal ir daugiau. Šiaip pažiūrėjus į mano plaukus apskritai, nepasakysi, kad jie slenka, atrodo normalūs, aišku nekrenta vešlios garbanos, bet jos niekada ir nekrito.
Kovodama esu daug ką išsbandžiusi: periodiškai geriu pantogar, buvau susižavėjusi natūraliomis priemonėmis, tai tepdavau visokiaisi eteriniais aliejais, aliejais ir pan.
dabar naudoju šampūnus nuo slinkimo, tepu ampules. Ruošiuosi nusipirkti msm ir biotino, nes pasiskaičiau forume, kad padeda.
Papildyta:
QUOTE(smokey_eyes @ 2013 11 01, 14:38)
Pasidalinsiu ir aš savo problemom, kurias lyg ir išsprendžiau šiai dienai.
O tas actas kažkaip nukietina tą vandenį, pas mus irgi namuose labai kietas vanduo, per kelias dienas dušo sienos pabąla?
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2013 11 01, 15:07)
Užsienio straipsniuose skaičiau, kad telogeninis slinkimas paprastai trunka iki 6 mėn., tada plaukai nustoja slinkti. Jei slenka ilgiau, tai jau chroniškas telogeninis slinkimas, jis užtrunka iki 6 metų. Ir jei nėra genetinio polinkio į plikimą, tai niekada nenupliksite, nes jų vietoj ataugs nauji plaukai, tik jiems reikia laiko kad vėl jaustųsi apimtis Tai šiek tiek guodžia.
Įdomu o kodėl 6 metai?
QUOTE(Longitude @ 2013 11 01, 17:40)
Įdomu o kodėl 6 metai?
Mokate skaityti anglų kalba? Įkelsiu keletą straipsnių
http://www.webmd.com...loss/effluviums
http://www.dermnet.c...ogen-effluvium/.
Buvau radus, kad iki 6 metų, bet manau, kad kiekvienam individualiai, gali ir ilgiau užsitęsti. Gera žinia, kad 95 % žmonių plaukai atauga. Nėra visiškai vieningos nuomonės dėl trukmės.
QUOTE(Longitude @ 2013 11 01, 17:40)
man slenka plaukai jau gal kokie 6 metai, gal ir daugiau. Šiaip pažiūrėjus į mano plaukus apskritai, nepasakysi, kad jie slenka, atrodo normalūs, aišku nekrenta vešlios garbanos, bet jos niekada ir nekrito.
Kovodama esu daug ką išsbandžiusi: periodiškai geriu pantogar, buvau susižavėjusi natūraliomis priemonėmis, tai tepdavau visokiaisi eteriniais aliejais, aliejais ir pan.
dabar naudoju šampūnus nuo slinkimo, tepu ampules. Ruošiuosi nusipirkti msm ir biotino, nes pasiskaičiau forume, kad padeda.
Papildyta:
O tas actas kažkaip nukietina tą vandenį, pas mus irgi namuose labai kietas vanduo, per kelias dienas dušo sienos pabąla?
Papildyta:
Visų pirma, nustokit kovoti, su savo organizmu reikia draugauti ir įsigilinti į problemas, kurias ne kas kitas, o pačios sukuriate, netinkama mityba, plaukų priemonėmis ir aišku, mintimis! Kas liečia konkrečiai actą, tai acto pH yra rūgštinis, kaip ir mūsų plaukų bei odos, todėl labai naudinga tokie perplovimai, ypač pasilpusiems plaukams, kuriems bet kokia netinkama priežiūra ir net kietas vanduo gali pridaryti daug žalos. John masterio actas švelnus, skirtingai nei tie, kur skirti maistui, plius jame žolelių ekstraktų nemažai, į bliūdelį šliūkštelkit vieną kamštelį ir palaikykit panardinusios jame galvą, kad šaknys ten pamirktų, nuims visus šampūno likučius, kieto vandens daleles, šaknys galės laisviau kvėpuoti ir vėliau priimti kitas priežiūros priemones, losjonus ir t.t. Apskritai, slenkantiems plaukams reikia prisižiūrėti labai kokio pH priemones naudojat, ypač tai galioja šampūnui, vengti visokių SLS ir viso to chlamo. Šampūno nuo slinkimo nėra ir negali būti, visų šampūnų paskirtis yra plauti - vieni tai daro švelniai, kiti tik dar labiau aštrina jau esamas problemas. Reikia rinktis kuo švelnesnį šampūną, žiūrėti, kad jo sudėties pradžioje eitų alavijo gelis, (aišku, maximoje ar kirpyklose tokio nerasit, garantuoju ) kuris normalizuoja pH, sveika tiek plaukui, tiek to vargšo folikulo nealina. Antra, tabletės mažų mažiausiai prisideda prie sveikatos problemų sprendimo. Valgykit, damos, daugiau daržovių, vaisių, darykites žalumynų kokteilius, daiginkit grūdus, pupuoles, čia žaliavalgių mitybos įpročiai labai padėtų, kaip ir turint bet kokių sveikatos problemų. Geriau vietoj vitaminų bonkutės, nusipirkti špinatų, rukolos, petražolių, bananų, persimonų kokių ir vuolia, viską sutrinat - vitaminų bomba! Vienintėliai vitaminai, kurios dar galiu pateisinti tai būtų tokia forma http://www.bioteka.l...s-uz-superkaina į tuos pačius žaliuosiuos kokteiliukus sutrintus įsidėti kokios trifalos, spirulinos ar acai miltelių, va tokius dalykus bent pasisavina organizmas.
visu antra kodel Jus galvojat kad mes to nedarom ...?
ir dar jei pirksit spinatus ir visokius bananus ir darytis kokteilius tai jie ne naudos o zalos pridarys...zalieji kokteiliai turi but is misko , is savo darzo ...
deja jie man nepadeda plauku klausimu , bet labai dziugu kad ju pagalba nebeturiu sienliges !!!
ir dar jei pirksit spinatus ir visokius bananus ir darytis kokteilius tai jie ne naudos o zalos pridarys...zalieji kokteiliai turi but is misko , is savo darzo ...
deja jie man nepadeda plauku klausimu , bet labai dziugu kad ju pagalba nebeturiu sienliges !!!
QUOTE(Rasytee @ 2013 11 01, 22:41)
visu antra kodel Jus galvojat kad mes to nedarom ...?
Fizinei ir dvasinei sveikatai, geriau špinatai iš svetimo daržo, nei kiaulaitės ir vištos iš savo tvarto
ne ta tema diskutuojate . nemanau kad reiktu plestis cia apie tai
QUOTE(Rasytee @ 2013 11 01, 23:35)
ne ta tema diskutuojate . nemanau kad reiktu plestis cia apie tai
Holistinis požiūris į pasekmes dar niekam nepakenkė
QUOTE(NakedA @ 2013 11 01, 16:47)
Mokate skaityti anglų kalba?
perskaičiau, ačiū.
QUOTE(Longitude @ 2013 11 01, 13:45)
o kaip pažadinti tuos plaukus?
Aš pradėjau naudoti šampūną su kofeinu Alpecin, tai jaučias slinkimo sumažėjimas bet jis man truputį sausina plaukus
QUOTE(ambicija @ 2013 11 01, 18:32)
John masterio actas švelnus, skirtingai nei tie, kur skirti maistui, plius jame žolelių ekstraktų nemažai, į bliūdelį šliūkštelkit vieną kamštelį ir palaikykit panardinusios jame galvą, kad šaknys ten pamirktų, nuims visus šampūno likučius, kieto vandens daleles, šaknys galės laisviau kvėpuoti ir vėliau priimti kitas priežiūros priemones, losjonus ir t.t. Apskritai, slenkantiems plaukams reikia prisižiūrėti labai kokio pH priemones naudojat, ypač tai galioja šampūnui, vengti visokių SLS ir viso to chlamo. Šampūno nuo slinkimo nėra ir negali būti, visų šampūnų paskirtis yra plauti - vieni tai daro švelniai, kiti tik dar labiau aštrina jau esamas problemas. Reikia rinktis kuo švelnesnį šampūną, žiūrėti, kad jo sudėties pradžioje eitų alavijo gelis, (aišku, maximoje ar kirpyklose tokio nerasit, garantuoju )
Širdingai dėkoju už naudingą info Sudomino John masters actas, bet jau kaina jo Nu ką, vėl alga nukeliaus plaukų priežiūros priemonėm
QUOTE(smokey_eyes @ 2013 11 01, 14:38)
Pasidalinsiu ir aš savo problemom, kurias lyg ir išsprendžiau šiai dienai
o kaip jūs tą JMO actą naudojote?