QUOTE(Kisulita @ 2015 10 13, 10:53)
Bet kiek skaičiau internete, tai pradėjus naudoti monoxidilį, jį visą gyvenimą ir reikės naudoti, nes jis veiksmingas, kol yra naudojamas. Užsienio puslapiuose rašoma, kad nustojus naudoti, plaukai vėl ims slinkti
Tai dabar nebežinau ką daryti
na, tokiu dalyku as neskaiciau, bet skaiciau stai ka-si vaista reikia naudot maziausiai 4 men. net jei plaukai anksciau nustos slinkt. tik per toki laika susiformuoja naujas folikulas. bet geriausiu rezultatu pasiekiama tepliojant 12men. as pati kol kas nauju plauku nepastebejau augant, uz poros savaiciu bus penki menesiai kaip naudoju si vaista.ai, bendrai meluoju-nauji plauku kuoksteliai man uzaugo kaip cia dabar pasakyt kur? virs smilkiniu tokiuose ploteliuose. reiks namiskiu paprasyt, kad pasizvalgytu po galvos viduri, gal jau kalasi koks papildomas plaukas. kazkodel manau, kad ne...
o del to, kad reiks naudot si vaista visa likusi gyvenima, tai gal cia tik tuo atveju, jei nustatyta kazkuri is tu alopeciju nepagydomu. o man tai nieks nieko nenustate, as cia saviveikla uzsiimineju. po metu bus matyt, tiksliau po 7 men. galesiu aprasyt kuom viskas baigesi. mano viena drauge tepliojosi siais vaistais visus metus net ne del slinkimo, jai jie neslinko,o noredama, kad uzaugtu nauju plauku. ir jokio pasalinio poveikio nejuto. man paskutinius kelis menesius visad rytais skaudena galva. atsikeliu, pavaikstau ir praeina. manau, kad nuo siu vaistu. nors kas ten zino, gal tik sutapimas. dabar ketvirta diena is eiles skauda ne tik atsikelus, bet visa diena. vakar teko du kartus gert vaistus nuo galvos skaudejimo.