Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kisulita @ 2015 10 06, 09:36)
Aš irgi neapsikentusi vėl girebiausi Pantogar... Nes nuo liepos labai pasitiprėjo slinkimas, tai pasidarė neramu, kad greit nebeliks kam slinkti sad.gif
Ir dar Silicea gelį geriu, labai laukiu teigiamų rezultatų ax.gif

Ir penktadienį pas dermatologę keliauju, prašysiu, kad tirtų viską, ką gali, nes jau pusantrų metų slenka, kažkas tikrai negerai yra g.gif

as tai dar ir pas endokrinologa eiciau. hormonu tirtis. o dermatologe privati ar valdiskoj poliklinikoj?
Atsakyti
Mano receptas, kuris dabar labai stipriai sumazino slinkima, tai mazakraujystes gydymas ir ampules is eurokos su placenta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 10 07, 07:52)
Mano receptas, kuris dabar labai stipriai sumazino slinkima, tai mazakraujystes gydymas ir ampules is eurokos su placenta. 4u.gif

O kaip gydote?

Man irgi nustate mazakraujyste sad.gif Feritino ats laukiu, bet jau nujauciu, kad bus ne kazka.

Plaukai man nuo vasaros pradzios slinko ziauriai, niekaip nesustojo. Aisku, ir streso turejau-nepabijokim to zodzio. Kol laukiaupirminio kraujo tyrimo pakomentavimo, prad4jau gerti biotina. Ir man asmeniskai pasijaute labai stipriai po savaites. Aisku, nenustojo slinkti, vonia vis dar uzsikemsa doh.gif bet maziau ir nera tiek daug mano plauku visur cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 07 spalio 2015 - 10:58
QUOTE(Sanraiz @ 2015 10 07, 10:58)
O kaip gydote?

Man irgi nustate mazakraujyste sad.gif Feritino ats laukiu, bet jau nujauciu, kad bus ne kazka.

Plaukai man nuo vasaros pradzios slinko ziauriai, niekaip nesustojo. Aisku, ir streso turejau-nepabijokim to zodzio. Kol laukiaupirminio kraujo tyrimo pakomentavimo, prad4jau gerti biotina. Ir man asmeniskai pasijaute labai stipriai po savaites. Aisku, nenustojo slinkti, vonia vis dar uzsikemsa  doh.gif  bet maziau ir nera tiek daug mano plauku visur  cool.gif

geriu Tardyferona su folio rugstim ir vitaminu C, kad gelezis geriau isisavintu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2015 10 07, 10:58)
O kaip gydote?

Plaukai man nuo vasaros pradzios slinko ziauriai, niekaip nesustojo. Aisku, ir streso turejau-nepabijokim to zodzio. Kol laukiaupirminio kraujo tyrimo pakomentavimo, prad4jau gerti biotina. Ir man asmeniskai pasijaute labai stipriai po savaites. Aisku, nenustojo slinkti, vonia vis dar uzsikemsa  doh.gif  bet maziau ir nera tiek daug mano plauku visur  cool.gif

o koki biotina gerete?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 10 06, 23:45)
as tai dar ir pas endokrinologa eiciau. hormonu tirtis. o dermatologe privati ar valdiskoj poliklinikoj?

Aš pas endokrinologą dėl skydliaukės hormonų buvau žiemą, tai tuomet viskas gerai buvo, bet gal dabar reikės dar kartą nueit g.gif

Eisiu į Antakalnio polikliniką, nes mano šeimos gydytoja parekomendavo vieną dermatologę, tai bandysiu laimę eiti pas ją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 10 08, 16:46)
Aš pas endokrinologą dėl skydliaukės hormonų buvau žiemą, tai tuomet viskas gerai buvo, bet gal dabar reikės dar kartą nueit g.gif

Eisiu į Antakalnio polikliniką, nes mano šeimos gydytoja parekomendavo vieną dermatologę, tai bandysiu laimę eiti pas ją smile.gif

Na štai, aš jau po dermatologės smile.gif Dabar turėsiu grįžti pas savo šeimos gydytoją ir pakartotinai darytis bendrą kraujo tyrimą, geležies, feritino ir skydliaukės hormonų tyrimus smile.gif
Ir aišku vėl gavau receptą monoxidilio tirpalui doh.gif Nemanau, kad pirksiu, gal bandysiu kol kas su Pantogar'u ir silicio geliu išsiversti, nes minoxidilis labai jau rimtas vaistas atrodo g.gif

Na ir dar mane siunčia fizioterapijai darsonvalizacijai mastau.gif Gal padės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 10 09, 12:30)
Na štai, aš jau po dermatologės smile.gif Dabar turėsiu grįžti pas savo šeimos gydytoją ir pakartotinai darytis bendrą kraujo tyrimą, geležies, feritino ir skydliaukės hormonų tyrimus smile.gif
Ir aišku vėl gavau receptą monoxidilio tirpalui doh.gif Nemanau, kad pirksiu, gal bandysiu kol kas su Pantogar'u ir silicio geliu išsiversti, nes minoxidilis labai jau rimtas vaistas atrodo g.gif

Na ir dar mane siunčia fizioterapijai darsonvalizacijai mastau.gif Gal padės g.gif

nepersu savo nuomones ir to vaisto, bet apie save galiu pasakyt, jog kvaila buvau, kad anksciau juo nepradejau gydytis,tepliojausi visokiais kitais preparatais, tai sulaukiau, kol lygiai puse plauku isslinko. dabar tik nagus galiu grauzt- nuo kvailumo tai tikrai vaistu nera...neisivazduojat koks vargas dabar, sustabdzius slinkima, kai norint normaliai atrodyt,plaukus reikia kasdien plaut, sukt, kad ju daugiau isrodytu. metus laiko praradau gerdama, tepliodama tuom, kas nepadejo-anksciau jau minejau kuom, tikrai ne pigiom priemonem is kokio eurokoso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 11 spalio 2015 - 16:02
QUOTE(Ašara @ 2015 10 11, 16:48)
nepersu savo nuomones ir to vaisto, bet apie save galiu pasakyt, jog kvaila buvau, kad anksciau juo nepradejau gydytis,tepliojausi visokiais kitais preparatais,  tai sulaukiau, kol lygiai puse plauku isslinko. dabar tik nagus galiu grauzt- nuo kvailumo tai tikrai vaistu nera...neisivazduojat koks vargas dabar, sustabdzius slinkima, kai norint normaliai atrodyt,plaukus reikia kasdien plaut, sukt, kad ju daugiau isrodytu. metus laiko praradau gerdama, tepliodama tuom, kas nepadejo-anksciau jau minejau kuom, tikrai ne pigiom priemonem is kokio eurokoso.

Bet kiek skaičiau internete, tai pradėjus naudoti monoxidilį, jį visą gyvenimą ir reikės naudoti, nes jis veiksmingas, kol yra naudojamas. Užsienio puslapiuose rašoma, kad nustojus naudoti, plaukai vėl ims slinkti g.gif Tai dabar nebežinau ką daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 10 13, 10:53)
Bet kiek skaičiau internete, tai pradėjus naudoti monoxidilį, jį visą gyvenimą ir reikės naudoti, nes jis veiksmingas, kol yra naudojamas. Užsienio puslapiuose rašoma, kad nustojus naudoti, plaukai vėl ims slinkti g.gif Tai dabar nebežinau ką daryti g.gif

na, tokiu dalyku as neskaiciau, bet skaiciau stai ka-si vaista reikia naudot maziausiai 4 men. net jei plaukai anksciau nustos slinkt. tik per toki laika susiformuoja naujas folikulas. bet geriausiu rezultatu pasiekiama tepliojant 12men. as pati kol kas nauju plauku nepastebejau augant, uz poros savaiciu bus penki menesiai kaip naudoju si vaista.ai, bendrai meluoju-nauji plauku kuoksteliai man uzaugo kaip cia dabar pasakyt kur? virs smilkiniu tokiuose ploteliuose. reiks namiskiu paprasyt, kad pasizvalgytu po galvos viduri, gal jau kalasi koks papildomas plaukas. kazkodel manau, kad ne...
o del to, kad reiks naudot si vaista visa likusi gyvenima, tai gal cia tik tuo atveju, jei nustatyta kazkuri is tu alopeciju nepagydomu. o man tai nieks nieko nenustate, as cia saviveikla uzsiimineju. po metu bus matyt, tiksliau po 7 men. galesiu aprasyt kuom viskas baigesi. mano viena drauge tepliojosi siais vaistais visus metus net ne del slinkimo, jai jie neslinko,o noredama, kad uzaugtu nauju plauku. ir jokio pasalinio poveikio nejuto. man paskutinius kelis menesius visad rytais skaudena galva. atsikeliu, pavaikstau ir praeina. manau, kad nuo siu vaistu. nors kas ten zino, gal tik sutapimas. dabar ketvirta diena is eiles skauda ne tik atsikelus, bet visa diena. vakar teko du kartus gert vaistus nuo galvos skaudejimo.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2015 10 14, 00:34)

o man tai nieks nieko nenustate, as cia saviveikla uzsiimineju. po metu bus matyt, tiksliau po 7 men. galesiu aprasyt kuom viskas baigesi. mano viena drauge tepliojosi siais vaistais visus metus net ne del slinkimo, jai jie neslinko,o noredama, kad uzaugtu nauju plauku. ir jokio pasalinio poveikio nejuto. man paskutinius kelis menesius visad rytais skaudena galva. atsikeliu, pavaikstau ir praeina.  manau, kad nuo siu vaistu. nors kas ten zino, gal tik sutapimas. dabar ketvirta diena is eiles skauda ne tik atsikelus, bet visa diena. vakar teko du kartus gert vaistus nuo galvos skaudejimo.

Man irgi niekas nieko nenustatė, pasakiau, kad plaukai slenka ir dermatologė iš kart minoksidilį išrašė unsure.gif Todėl ir suabejojau ar man tikrai reikia tokio stipraus vaisto, nes šalutinių poveikių sąrašas tai ilgas, todėl vis dvejoju... Na praeisiu fizioterapiją, tuomet ir sumąstysiu ką čia toliau daryti, nes vis tiek sakė darant fizioterapiją nenaudoti minoksidilio, nes galvos odai bus per daug smile.gif
Atsakyti
Ar gali plaukai pradet slinkt pradejus naudot ekologiskas priemones plaukams? Plaukai atrodo labai graziai, su galvos oda ir viskas gerai, bet jau 3 sav. kaip nenaudoju chemijos ir pradejo slinkt...ar kuriai buvo taip verysad.gif ?
Atsakyti