Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ramce @ 2015 09 08, 08:11)
As taip pat laukiu feritino atsakymu. Nuslinko jau 2/3 plauku. verysad.gif  Taip buvo ir pries 10metu, tuomet jau kuokstais isslinko, pliki lopai sviete. Prisipirkau ampoliu, sampunu. Gaila juodojo ridiko nerandu niekur, pats geriausias vaistas. unsure.gif Jei kuri zino kur Kaune rast, rekit. 4u.gif  biggrin.gif

Na ka, galiu ''pasigirti'' savo gelezies atsargom. doh.gif Norma 13-150, pas mane 6. doh.gif
Atsakyti
rudeni bet kurioj maisto parduotuvej turetu atsirasti ridiku, tiek juodu tiek baltu. pati dirbu rimi, ir vakar uzsakinejau juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(3wa @ 2015 09 09, 20:17)
rudeni bet kurioj maisto parduotuvej turetu atsirasti ridiku, tiek juodu tiek baltu. pati dirbu rimi, ir vakar uzsakinejau juos smile.gif

kaip gerai thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu apie Regaine tirpalą parašyti...tepiausi galvą daugiau, nei mėnesį, ir prisižaidžiau. Iš pradžių pradėjau jaustis blogai, t.y. labai neturėjaun energojos, jutau nuotaikų svyravimus, kartumą burnoje, kol tai nesibaigė mėnesinių dingimu.
Nuėjus pas ginekologę paaiškėjo, kad kiaušidės visiškai užmigdytos, gimda susitraukusi. Iš karto paklausė ar vartojau kokius nors hormoninius preparatus ir man iš karto tapo viskas aišku.
Tepiausi pagal instrukciją, net mažiau, nei buvo parašyta.
Taigi, atsargiai su panašaus pobūdžio preparatais, jie gali išbalansuoti hormonus 4u.gif

Čia nemažai informacijos esu parašiusi apie plaukus, paskaitinėkit smile.gif
https://www.facebook.com/motersplaukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 10 rugsėjo 2015 - 12:29
QUOTE(estetė @ 2015 09 10, 12:28)
Taigi, atsargiai su panašaus pobūdžio preparatais, jie gali išbalansuoti hormonus  4u.gif

Laba diena,
viskas lygiai taip pat buvo ir man kaip parasete blink.gif tik dar plius isslinko daugiau negu puse turimu plauku verysad.gif
Atsakyti
Minoxidilis nera hormoninis vaistas, todel jis negali veikti kaip antiadrogenas. Visur rasoma, kad jis tik stimuliuoja augima, nes plecia kraujagysles ir aktyvina kraujotaka. Todel svarbu naudoti du preparatus to paciu metu: antiadrogenini ir stimuliatoriu ( tik androgenines Alopecijos atveju! )
Todel man labai keista, kad sitaip neigiamai sureagavo jusu organizmas.
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2015 09 10, 13:27)
Laba diena,
viskas lygiai taip pat buvo ir man kaip parasete  blink.gif  tik dar plius isslinko daugiau negu puse turimu plauku  verysad.gif

tai gal neislauket to laiko tarpo, kai po preparato naudojimo plaukai pradeda labiau slinkt.
as ketvirta men naudoju, man jokiu blogybiu nepasireiske.na, jau anksciau rasiau, kad buvo momentas, kai plaukai labai slinko pradejus vaista naudot. buvo ziauru, bet islaukiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Man irgi slenka plaukai verysad.gif Jau kokie metai turbut (tai intensyviau, tai maziau intensyviai, bet tikrai daugiau nei 100 plauku per diena) doh.gif Pradzioje nekreipiau i tai demesio, bet kai pamaciau, kad smarkiai sumazejo plauku apimtis ir ties pakausiu jie tapo tokie tikrai reti - issigandau. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Atrodo kad ataugyneja spygliukai, bet is esmes tai atrodo, kad isslenka daugaiu nei atauga verysad.gif Dabar jau koki menesi geriu SILICEA ir plaunu Fitovaliu , pries tai ploviau VICHY sampunu. Naudoju seruma nuo slinkimo, bet lygtais nemazeja slinkimas doh.gif doh.gif Pasiskaicius foruma pasidariau kraujo tyrimus - viskas ok. Pasidariau feritino tyrima. Tai pas mane 20. Gydytoja sako, kad norma nuo 10 iki 200 (labai didelis svyravimas) tai mano kaip ir normoje. Taciau prie zemutines ribos. AR gali itaka daryti tai plauku slinkimui? AR ieskoti kitu priezasciu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 01 spalio 2015 - 20:10
o ka su juodu ridiku daryti? Kaip gydyti su juo?
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2015 10 01, 20:09)
Sveikos  4u.gif

Man irgi slenka plaukai  verysad.gif  Jau kokie metai turbut (tai intensyviau, tai maziau intensyviai, bet tikrai daugiau nei 100 plauku per diena)  doh.gif Pradzioje nekreipiau i tai demesio, bet kai pamaciau, kad smarkiai sumazejo plauku apimtis ir ties pakausiu jie tapo tokie tikrai reti - issigandau. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Atrodo kad ataugyneja spygliukai, bet is esmes tai atrodo, kad isslenka daugaiu nei atauga  verysad.gif  Dabar jau koki menesi geriu SILICEA ir plaunu Fitovaliu , pries tai ploviau VICHY sampunu. Naudoju seruma nuo slinkimo, bet lygtais nemazeja slinkimas  doh.gif  doh.gif Pasiskaicius foruma pasidariau kraujo tyrimus - viskas ok. Pasidariau feritino tyrima. Tai pas mane 20. Gydytoja sako, kad norma nuo 10 iki 200 (labai didelis svyravimas) tai mano kaip ir normoje. Taciau prie zemutines ribos. AR gali itaka daryti tai plauku slinkimui? AR ieskoti kitu priezasciu? blush2.gif

Manau, kad gali. Stengciaus pasiekti bent 50 kad butu. Didesnes feritino atsargos dar niekam nepakenke. 4u.gif
Atsakyti
Man plaukai slinko apie metus su puse doh.gif Išbandžiau daug daug visko pradedant nuo apmulių baigiant papildais. Kuomet pradėjo šviesti smilkiniai kaip paskutinio šiaudo griebiausi Pantogar, geriau tris mėn sustabdė silkimą ir pagritino ataugimą. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi neapsikentusi vėl girebiausi Pantogar... Nes nuo liepos labai pasitiprėjo slinkimas, tai pasidarė neramu, kad greit nebeliks kam slinkti sad.gif
Ir dar Silicea gelį geriu, labai laukiu teigiamų rezultatų ax.gif

Ir penktadienį pas dermatologę keliauju, prašysiu, kad tirtų viską, ką gali, nes jau pusantrų metų slenka, kažkas tikrai negerai yra g.gif
Atsakyti