Asara, ne nuo tepamo kiekio jums toks slinkimas prasidejo, jis visada toks buna pries pagerejima. Tiems, kuriems slinkimo pradzioje nebuna, preparatas nepades.As niekaip nesiryztu pradeti, nes nuslinktu mano paskutiniai plaukai...dievazi! bet tuoj prieisiu liepto gala, kai jau nebus kur detis...laukiu ziemos kirpsiuos trumpai, kad nesigasdinciau, ir kuri laika bent jau po kepure galesiu sleptis, kol prades nauji ataugineti
Papildyta:
siandien ryte ploviau galva, suskaiciavau 160...tai mano uodegelei kaip 500 normalios apimties plaukams...bandysiu pas endokrinologa papulti.
Idomu kaip Baltui sekasi
Gal pagaliau po 6 men Rogaine yra rezultatu?
QUOTE(infinita. @ 2015 08 08, 14:27)
Laba diena
Gal esat tepusios plaukus tarkuotu svogūnu ar jo sultimis? Kažkaip nevilioj būsimas kvapas, bet jei rezultatai džiuginantys, bandyčiau
Gal esat tepusios plaukus tarkuotu svogūnu ar jo sultimis? Kažkaip nevilioj būsimas kvapas, bet jei rezultatai džiuginantys, bandyčiau
Bandžiau, bet man nelabai padėjo, kai buvo rimtas plaukų slinkimas
Bet mano mamai padėjo, pas ją stipriai neslinko, tai manau, kad dėl to
QUOTE(ausruteee @ 2015 07 22, 08:23)
Merginos, ar kuri bandėte mezoterapiją nuo plaukų slinkimo?
Dariausi 4 proceduras kas savaite ir dabar karta per menesi reikes eiti, bet svarstau, ar verta, nes jokio pagerejimo nera.
Sveiki. Plaukai slenka apie du metus. Gyd. dabar paskyrė minoksidilio tirpalą. Pirmą mėn. 2 k. dienoje, antrą mėn. - kas antrą dieną, trečią mėn. - du kartus per savaitę. Po to daryti trijų mėn. pertrauką, o tada vėl iš pradžių. Ar buvo kuriai paskirtas toks vaisto naudojimas, nes visur rašo, kad jį reikia naudoti pastoviai?
QUOTE(anakondinas @ 2015 08 18, 07:49)
Sveiki. Plaukai slenka apie du metus. Gyd. dabar paskyrė minoksidilio tirpalą. Pirmą mėn. 2 k. dienoje, antrą mėn. - kas antrą dieną, trečią mėn. - du kartus per savaitę. Po to daryti trijų mėn. pertrauką, o tada vėl iš pradžių. Ar buvo kuriai paskirtas toks vaisto naudojimas, nes visur rašo, kad jį reikia naudoti pastoviai?
Labas, o kokia diagnoze?
QUOTE(Lismore @ 2015 08 18, 19:36)
Labas, o kokia diagnoze?
Gyd., pas kurią dabar lankausi nuomone, androgeninė al. Kito gyd. - telogeninė al. Taip kad priežastis slinkimo nėra aiški.
QUOTE(anakondinas @ 2015 08 18, 21:06)
Gyd., pas kurią dabar lankausi nuomone, androgeninė al. Kito gyd. - telogeninė al. Taip kad priežastis slinkimo nėra aiški.
Jeigu minoxidili israse ta gydytoja, kuri diagnozavo telogenine, tai manau, kad galima, nors informaciniam lankstinuke raso, kad preparatas skirtas esant butent genetiniam slinkimui t.y. androgeninei alopecijai. Teoriskai, minoxidilis yra ne antiadrogeninis preparatas, bet augima skatinantis, todel esu skaiciusi, kad ir esant telogeniniam slinkimui, kai kurie gydytojai rekomenduoja pabandyti.
Jeigu israse gydytoja, kuri diagnozavo androgenine, as asmeniskai naudociau pagal instrukcija t.y. kasdien.
QUOTE(Lismore @ 2015 08 19, 00:46)
Jeigu minoxidili israse ta gydytoja, kuri diagnozavo telogenine, tai manau, kad galima, nors informaciniam lankstinuke raso, kad preparatas skirtas esant butent genetiniam slinkimui t.y. androgeninei alopecijai. Teoriskai, minoxidilis yra ne antiadrogeninis preparatas, bet augima skatinantis, todel esu skaiciusi, kad ir esant telogeniniam slinkimui, kai kurie gydytojai rekomenduoja pabandyti.
Jeigu israse gydytoja, kuri diagnozavo androgenine, as asmeniskai naudociau pagal instrukcija t.y. kasdien.
Man disgnozavo telogenine ir rekomendavo minoxidili , bet as nepasiryzau
Pas kokius gyd buvot ?
QUOTE(Rasytee @ 2015 08 19, 07:31)
Man disgnozavo telogenine ir rekomendavo minoxidili , bet as nepasiryzau
Pas kokius gyd buvot ?
Pas kokius gyd buvot ?
Aš buvau pas Urbšienę, Razukevičių, Jasaitienę, taip pat grožio pasaulyje pas abi. Aišku, per ilgą laiką. Išbandžiau daugybę priemonių ir procedūrų, bet vis tikiuosi pagerėjimo.
QUOTE(anakondinas @ 2015 08 19, 08:56)
Aš buvau pas Urbšienę, Razukevičių, Jasaitienę, taip pat grožio pasaulyje pas abi. Aišku, per ilgą laiką. Išbandžiau daugybę priemonių ir procedūrų, bet vis tikiuosi pagerėjimo.
Nelabai girdetos pavardes , kur dirba ? Pas ka patiko labiausiai ?
Ar kazkuri priemone dave rezultata ?
QUOTE(Rasytee @ 2015 08 19, 08:29)
Nelabai girdetos pavardes , kur dirba ? Pas ka patiko labiausiai ?
Jie dirba Kaune. Negaliu nieko blogo pasakyti nei apie vieną, tik Grožio pasaulyje nepatiko. Iš priemonių negaliu išskirti nei vienos, buvo lyg pagerėjimų, bet paskui vėl tas pats. Dabar tris mėn. naudojau minox., turėčiau daryti pertrauką, bet bijau nutraukti, nes linkti nenustojo. Dar dariausi PRP dvi procedūras. Rezultatas turėtų būti po 3-4 mėn., tiek laiko nepraėjo, todėl nieko pasakyt kol kas negaliu. Bet plaukai lyg ir gyvesni.
QUOTE(anakondinas @ 2015 08 19, 20:35)
Jie dirba Kaune. Negaliu nieko blogo pasakyti nei apie vieną, tik Grožio pasaulyje nepatiko. Iš priemonių negaliu išskirti nei vienos, buvo lyg pagerėjimų, bet paskui vėl tas pats. Dabar tris mėn. naudojau minox., turėčiau daryti pertrauką, bet bijau nutraukti, nes linkti nenustojo. Dar dariausi PRP dvi procedūras. Rezultatas turėtų būti po 3-4 mėn., tiek laiko nepraėjo, todėl nieko pasakyt kol kas negaliu. Bet plaukai lyg ir gyvesni.
o kur PRP daret? kas kiek laiko ?
o tai labai nuslinke plaukuciai? gal kokia foto is nugaros turit ?