Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ašara @ 2015 07 11, 12:42)
nelabai  tikiu gydytojais, kas liecia plauku slinkima, kad jie gali padet. tarkim dukra turejo tokia problema, lankemes GK klinikoj Vilniuj, uz konsultacija sumokejom anais laikais virs 200 lt, vaistai irgi nemazai kainavo,o rezultatas nulinis.

Apie privačius trichologus ir aš tą patį girdėjau, bet vis tiek pirma patarčiau nueiti pas šeimos gydytoją įsitikinti, kas plaukų slinkimas yra ne dėl geležies trūkumo, skydliaukės problemų ar kt. Nes jei yra vidinių problemų, tai išorinių priemonių naudojimas neduos rezultato.
jau man nebesvarbu pasaliniai poveikiai, kai nuo pavasario vos ne puse plauku isslinko. kol kas nieko nejauciu, bet as dar tik 10d naudoju, kada jie jums atsirado? tiesa, uzvakar pajauciau, kad galvos oda "kandzioja", kazkoks veiksmas vyksta ant jos. viena pazistama bande naudot Regaine, nes ju abieju sudetis identiska-tiek Regaine, tiek Foligain (skyscio), jai pasalinis poveikis atsirado iskart-skaudejo galva, veida isbere raudnais plemais.

Aš negaliu ilgiau kaip savaitę iš eilės naudoti putų su minoxidiliu, nes labai susierzina ir parausta galvos oda, niežti. Tada padarau kelių dienų pertrauką. Turiu žolelių losjoną plaukams, patepu odą su juo, apsiramina, tada vėl tepu Foligain.
chm,ka tik  issitepiau tom putom, tai pradejo galva skaudet, matyt man jau irgi pasireiskia tas pasalinis poveikis.bet as tu putu tikrai daugiau tepu, negu nurodyta, man neiseina su tokiu mazu kiekiu apsieit.

Daugiau putų negu galima netepkite. Aš tą pačią klaidą dariau pradžioj - išsitepdavau visą galvą (o juk galima tik 1 paspaudimą - 2 ml !), net širdis buvo pradėjusis tabaluotis. Klausiau gydytojos, kaip čia daryt, kad visai galvai neužtenka. Kaip aš supratau iš gydytojos paaiškinimo, nereikia visą galvą ištrinti, nes poveikis yra per kraują. Per tą vietą, kur įtrinsite, minoxidilis įsigers į kraują, o poveikis bus visai galvos odai.
Aš tiesiog norėjau įspėti, kad Foligain nėra paprastas kosmetinis preparatas, tai yra vaistas ir ne visiems jis tinka. Aš mielai šio brudo nenaudočiau, bet kadangi man alopecija, kito pasirinkimo nelabai yra, nebent peruką nešioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 16 liepos 2015 - 22:52
Man plaukų slinkimą tikrai sustabdė "Alpecin". Labai rekomenduoju, super veiksmingas produktas
http://beta.lt/store...y_3_5.0.90.jpeg
Atsakyti
Merginos, ar kuri bandėte mezoterapiją nuo plaukų slinkimo?
Atsakyti

Sveikos, pasirodo ne del pavasarinio, bet del vasarinio plauku slinkimo reikia jaudintis...bent jau man! 3 savaites atgal nuo 60 iki 130 plaunant galva!!!jau nebeskaiciuoju nes nenoriu gasdintis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausruteee @ 2015 07 22, 08:23)
Merginos, ar kuri bandėte mezoterapiją nuo plaukų slinkimo?

Zinoma , lbai daug apie tai prirasyta yra
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Man plaukai slenka apie 2 metus, bet dar plaukų yra, nors apimtis akivaizdžiai sumažėjusi ir išretėjusiose vietose plaukai nenori ataugti sad.gif
Turiu klausimą tom, kas susidūrė su genetiniu slinkimu, ar jis pasireiškia tik skląstymo srityje ir viršugalvyje?
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 07 30, 23:31)
Sveikos, pasirodo ne del pavasarinio, bet del vasarinio plauku slinkimo reikia jaudintis...bent jau man! 3 savaites atgal nuo 60 iki 130 plaunant galva!!!jau nebeskaiciuoju nes nenoriu gasdintis  verysad.gif

Man irgi vasarą pagausėjo slinkimas... verysad.gif Stengiuosi neskaičiuoti, nors matau, kad perbraukus plaukus vis išsitraukia tie plaukai. Na, bet laukiu, gal praeis, nebenoriu daugiau jokių papildų gerti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginatrytia @ 2015 08 03, 10:31)
Sveikos  4u.gif  Man plaukai slenka apie 2 metus, bet dar plaukų yra, nors apimtis akivaizdžiai sumažėjusi ir išretėjusiose vietose plaukai nenori ataugti sad.gif
  Turiu klausimą tom, kas susidūrė su genetiniu slinkimu, ar jis pasireiškia tik skląstymo srityje ir viršugalvyje?

Labas Ginatrytia, taip dazniausiai genetinio t.y. Androgenines Alopecijos atveju isryskeja plauku isretejimas virsugalvyje ir ties smilkiniais. Dar vienas pozymis tai isplatejes sklastymas ypac per viduri.
Atsakyti
Labas, Asara, ar jums buvo diagnozuota androgenine alopecija , kad nusprendet bandyti minoxidili? Apie 4 savaite dazniausiai uzpuola gausus plauku slinkimas kuris parodo, kad preparatas veikia...tad idomu kiek savaiciu jus jau naudojate ir kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 08 06, 22:07)
Labas, Asara, ar jums buvo diagnozuota androgenine alopecija , kad nusprendet bandyti minoxidili? Apie 4 savaite dazniausiai uzpuola gausus plauku slinkimas kuris parodo, kad preparatas veikia...tad idomu kiek savaiciu jus jau naudojate ir kaip sekasi  4u.gif

sveiki,
ne, man niekas nediagnozavo hormoninio plauku slinkimo, bet tikrai nuo to...as pati diagnoze nusistaciau dar ir is kitu simptomu biggrin.gif . mazadug po 10 dienu nuo tepliojimo pradzios plaukai buvo nustoje, bet po to pradejo siaubingai slinkt ir slinko ilgai, kokias tris savaites. tiesa pasakius, kadangi maniskiai vaistai buvo putu pavidalu(siuo metu isigijau ir skyscio pavidalu), tai as ju taip negailedama pritepdavau, gal del to jie pradejo labiau slinkt? stai tik antra ar trecia diena kaip apstojo. esu pasiruosus test gydyma apie metus, kaip ir rekomenduojama.jokiu pasaliniu reiskiniu kol kas dar nejauciu.
iki siu vaistu tepliojimo bandziau vichy ampules, dvifazes rene furterer ampules, dar ten visokias kitokias pakankamai brangias, niekas nepadejo, vitaminus,mineralus tuo metu irgi geriau, viskas veltui. tik bereikalingai laiko sugaisau ir pinigu issvaisciau, bet labiau laiko gaila.
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 08 06, 22:07)
Labas, Asara, ar jums buvo diagnozuota androgenine alopecija , kad nusprendet bandyti minoxidili? Apie 4 savaite dazniausiai uzpuola gausus plauku slinkimas kuris parodo, kad preparatas veikia...tad idomu kiek savaiciu jus jau naudojate ir kaip sekasi  4u.gif

sveiki,
ne, man niekas nediagnozavo hormoninio plauku slinkimo, bet tikrai nuo to...as pati diagnoze nusistaciau dar ir is kitu simptomu biggrin.gif . mazadug po 10 dienu nuo tepliojimo pradzios plaukai buvo nustoje, bet po to pradejo siaubingai slinkt ir slinko ilgai, kokias tris savaites. tiesa pasakius, kadangi maniskiai vaistai buvo putu pavidalu(siuo metu isigijau ir skyscio pavidalu), tai as ju taip negailedama pritepdavau, gal del to jie pradejo labiau slinkt? stai tik antra ar trecia diena kaip apstojo. esu pasiruosus test gydyma apie metus, kaip ir rekomenduojama.jokiu pasaliniu reiskiniu kol kas dar nejauciu.
iki siu vaistu tepliojimo bandziau vichy ampules, dvifazes rene furterer ampules, dar ten visokias kitokias pakankamai brangias, niekas nepadejo, vitaminus,mineralus tuo metu irgi geriau, viskas veltui. tik bereikalingai laiko sugaisau ir pinigu issvaisciau, bet labiau laiko gaila.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal esat tepusios plaukus tarkuotu svogūnu ar jo sultimis? Kažkaip nevilioj būsimas kvapas, bet jei rezultatai džiuginantys, bandyčiau smile.gif
Atsakyti