QUOTE(Eighteen @ 2015 07 11, 00:07)
Man
Foligain putų preparatą išrašė gydytoja, kadangi diagnozavo androgeninę alopeciją.
Tik reikėtų pridurti, kad Foligain preparatą reikėtų atsargiai vartoti. Kadangi jame yra minoxidilio, reikia vartoti labai mažą kiekį (2 ml), gali pasireikšti pašalinis poveikis: skalpo odos išsausėjimas, pleiskanojimas, niežėjimas, paraudimas, padidėjęs kaktos ir skruostų odos plaukuotumas. Pacientams, kurie sirgo širdies ir kraujagyslių ligomis, minoksidilį reikia vartoti ypač atsargiai dėl galimo sisteminio preparato poveikio. Daugiau info
čia.
Taigi reziumuojant, jeigu jums slinkimas ne dėl alopecijos, gal ir neverta jums jo bandyti. Geriausiai patartų gydytojas. Aš stengiuosi labai atsargiai naudoti šį preparatą, nes man pasireiškė šalutiniai poveikiai.
nelabai tikiu gydytojais, kas liecia plauku slinkima, kad jie gali padet. tarkim dukra turejo tokia problema, lankemes GK klinikoj Vilniuj, uz konsultacija sumokejom anais laikais virs 200 lt, vaistai irgi nemazai kainavo,o rezultatas nulinis. kaip veliau pasidomejau, ta gydytoja skiria beveik visiems vienodus vaistus visais atvejais nuo slinkimo-tu vaistu LT nera, juos uzsako is Vokietijos kai kurios vaistines. ateini pas gydytoja, pasklaido plaukus, visiems israso vienodu vaistu recepta, susimoki ne pacia maziausia pinigu suma ir eini vaistu uzsisakyt. puikus darbas, net nereiktu med.diplomo, dauguma taip galetu dirbt... ir nesu susidurus su zmogum, kuris turejo slenkanciu plauku problema, nuejo pas gydytoja ir atitaike jam vaistus.tai vat taip bandymu keliu pats ir ieskai kas padeda.kaip rasiau, pries tai naudojau Rene Furterer ampules, dar neminejau, kad ir Vichy tepiau, kuriu sudetine dalis aminoxilis, bet kaip slinko, taip slinko. pernai vasara buvo pradeje slinkt, tai menesi tepiau Regaine ir nustojo. isivazdavau, kad tiek ir uztenka, jei nustojo. o reikia maziausiai 4 men tepliot.
jau man nebesvarbu pasaliniai poveikiai, kai nuo pavasario vos ne puse plauku isslinko. kol kas nieko nejauciu, bet as dar tik 10d naudoju, kada jie jums atsirado? tiesa, uzvakar pajauciau, kad galvos oda "kandzioja", kazkoks veiksmas vyksta ant jos. viena pazistama bande naudot Regaine, nes ju abieju sudetis identiska-tiek Regaine, tiek Foligain (skyscio), jai pasalinis poveikis atsirado iskart-skaudejo galva, veida isbere raudnais plemais.
chm,ka tik issitepiau tom putom, tai pradejo galva skaudet, matyt man jau irgi pasireiskia tas pasalinis poveikis.bet as tu putu tikrai daugiau tepu, negu nurodyta, man neiseina su tokiu mazu kiekiu apsieit.