sveikos
turiu ir as beda ,slenka labai plaukai
pries pora menesiu isidejau mirena ,sako kad nuo jos gali slinkti plaukai ,bet ar tai bus taip visada kiek ja turesiu is tikro darosi baisu ... nusipirkau is kirpejos serumo slenkantiems plaukams ,vitaminu nusipirkau plaukams ,eisiu medicinine prasitest ,prasysiu kokiu nors tyrimu kad padarytu ,gal kas dar uzpole kokios bedos
Sveikos, merginos,
O jūs išmėginkite DSD de Luxe produktus. Lietuvoje jie nauji, tačiau tiek JAV, tiek Rusijoje, tiek Latvijoje su jais dirba gydytojai trichologai ir dermatologai.
Aš po gimdymo turėjau problemų su plaukais ir niekaip neatsitaikydavau produktų. O šitie tai buvo kažkas nepaprasto
Smagu atsikratyti varginančios problemos
O jūs išmėginkite DSD de Luxe produktus. Lietuvoje jie nauji, tačiau tiek JAV, tiek Rusijoje, tiek Latvijoje su jais dirba gydytojai trichologai ir dermatologai.
Aš po gimdymo turėjau problemų su plaukais ir niekaip neatsitaikydavau produktų. O šitie tai buvo kažkas nepaprasto
QUOTE(vivaska @ 2015 07 01, 10:39)
Sveikos, merginos,
turejau ir isbandziau, nieko gero, o kaina kosmosas. turbut kiekvienam savo, kas tinka paciiam ne visada tiks kitam
Si rudeni pirma kart gyvenime susiduriau su plauku slinkimu, ir galiu pasakyti, kad man tikrai labai padejo Kerastase Densifique ampules. Efekta pamaciau mazdaug po 5 dienu
QUOTE(viljana @ 2015 06 27, 14:18)
sveikos
pries pora menesiu isidejau mirena ,sako kad nuo jos gali slinkti plaukai ,bet ar tai bus taip visada kiek ja turesiu is tikro darosi baisu ... nusipirkau is kirpejos serumo slenkantiems plaukams ,vitaminu nusipirkau plaukams ,eisiu medicinine prasitest ,prasysiu kokiu nors tyrimu kad padarytu ,gal kas dar uzpole kokios bedos
"Ačiū" Mirenai, kurios dėka plaukų kiekis per 5 metus sumažėjo perpus. gaila, kad tik besibaigiant jos nešiojuimui aš perskaičiau, kad daugybei moterų ji sąlygojo plaukų slinkimą-pasigūglinkit, yra net filmukų youtubėj. Vakar pamačiau savo nuotrauką prieš 5 metus, tai dabar , palyginus su tuo, kas buvo, liko tik šluota ant galvos
QUOTE(Ašara @ 2015 06 19, 17:39)
uzsisakiau stai tokias plauku putas nuo plauku slinikimo. parasysiu atsiliepimus panaudojus kuri laika.
kaip ir zadejau, rasau atsiliepima.
po 9-niu naudojimo dienu plaukai galima sakyt nustojo slinkt.o slinko man jie tris men tiesiog kuokstais, pries tai sutepiau dvi pakuotes Rene Furterer dvifaziu ampuliu, nepadejo nei trupucio. vitaminus geriau, gelezi geriau, silici geriau...kadangi plauku isslinko beveik puse per tuos kelis men, gerai butu, kad jie ir atauginet pradetu nuo siu vaistu. laukia ilga kelione per kopas...siandien uzsisakiau papildomai, jei kam idomu-klauskit, siomis dienomis naujai prisijungusiems 15% nuolaida, uzsisakinejau BIOVEA, atkeliavo per savaite, nuo 49eu siuntimas i LT nemokamas.
QUOTE(Ašara @ 2015 07 10, 20:07)
po 9-niu naudojimo dienu plaukai galima sakyt nustojo slinkt.o slinko man jie tris men tiesiog kuokstais, pries tai sutepiau dvi pakuotes Rene Furterer dvifaziu ampuliu, nepadejo nei trupucio. vitaminus geriau, gelezi geriau, silici geriau...kadangi plauku isslinko beveik puse per tuos kelis men, gerai butu, kad jie ir atauginet pradetu nuo siu vaistu. laukia ilga kelione per kopas...siandien uzsisakiau papildomai, jei kam idomu-klauskit, siomis dienomis naujai prisijungusiems 15% nuolaida, uzsisakinejau BIOVEA, atkeliavo per savaite, nuo 49eu siuntimas i LT nemokamas.
Sudominot, bet jusu az perpildytas
QUOTE(Ašara @ 2015 07 10, 20:07)
Man Foligain putų preparatą išrašė gydytoja, kadangi diagnozavo androgeninę alopeciją.
Tik reikėtų pridurti, kad Foligain preparatą reikėtų atsargiai vartoti. Kadangi jame yra minoxidilio, reikia vartoti labai mažą kiekį (2 ml), gali pasireikšti pašalinis poveikis: skalpo odos išsausėjimas, pleiskanojimas, niežėjimas, paraudimas, padidėjęs kaktos ir skruostų odos plaukuotumas. Pacientams, kurie sirgo širdies ir kraujagyslių ligomis, minoksidilį reikia vartoti ypač atsargiai dėl galimo sisteminio preparato poveikio. Daugiau info čia.
Taigi reziumuojant, jeigu jums slinkimas ne dėl alopecijos, gal ir neverta jums jo bandyti. Geriausiai patartų gydytojas. Aš stengiuosi labai atsargiai naudoti šį preparatą, nes man pasireiškė šalutiniai poveikiai.
QUOTE(Eighteen @ 2015 07 11, 01:07)
Geriausiai patartų gydytojas. Aš stengiuosi labai atsargiai naudoti šį preparatą, nes man pasireiškė šalutiniai poveikiai.
va.. gerai, kad paraset.. bo butume cia i pusbrolius Itus visos pavirte.. as jau planavau pirkt.. bet kaip tik vakar uzsipirau rusu parduotuvelej sampuna svogunu nuo plikimo,Babuskos Agafijos kapsuliu ir Varnalesu aliejaus.. uzteks kol kas pristabdyt slinkima manau..
QUOTE(Eighteen @ 2015 07 11, 00:07)
Man Foligain putų preparatą išrašė gydytoja, kadangi diagnozavo androgeninę alopeciją.
Tik reikėtų pridurti, kad Foligain preparatą reikėtų atsargiai vartoti. Kadangi jame yra minoxidilio, reikia vartoti labai mažą kiekį (2 ml), gali pasireikšti pašalinis poveikis: skalpo odos išsausėjimas, pleiskanojimas, niežėjimas, paraudimas, padidėjęs kaktos ir skruostų odos plaukuotumas. Pacientams, kurie sirgo širdies ir kraujagyslių ligomis, minoksidilį reikia vartoti ypač atsargiai dėl galimo sisteminio preparato poveikio. Daugiau info čia.
Taigi reziumuojant, jeigu jums slinkimas ne dėl alopecijos, gal ir neverta jums jo bandyti. Geriausiai patartų gydytojas. Aš stengiuosi labai atsargiai naudoti šį preparatą, nes man pasireiškė šalutiniai poveikiai.
nelabai tikiu gydytojais, kas liecia plauku slinkima, kad jie gali padet. tarkim dukra turejo tokia problema, lankemes GK klinikoj Vilniuj, uz konsultacija sumokejom anais laikais virs 200 lt, vaistai irgi nemazai kainavo,o rezultatas nulinis. kaip veliau pasidomejau, ta gydytoja skiria beveik visiems vienodus vaistus visais atvejais nuo slinkimo-tu vaistu LT nera, juos uzsako is Vokietijos kai kurios vaistines. ateini pas gydytoja, pasklaido plaukus, visiems israso vienodu vaistu recepta, susimoki ne pacia maziausia pinigu suma ir eini vaistu uzsisakyt. puikus darbas, net nereiktu med.diplomo, dauguma taip galetu dirbt... ir nesu susidurus su zmogum, kuris turejo slenkanciu plauku problema, nuejo pas gydytoja ir atitaike jam vaistus.tai vat taip bandymu keliu pats ir ieskai kas padeda.kaip rasiau, pries tai naudojau Rene Furterer ampules, dar neminejau, kad ir Vichy tepiau, kuriu sudetine dalis aminoxilis, bet kaip slinko, taip slinko. pernai vasara buvo pradeje slinkt, tai menesi tepiau Regaine ir nustojo. isivazdavau, kad tiek ir uztenka, jei nustojo. o reikia maziausiai 4 men tepliot.
jau man nebesvarbu pasaliniai poveikiai, kai nuo pavasario vos ne puse plauku isslinko. kol kas nieko nejauciu, bet as dar tik 10d naudoju, kada jie jums atsirado? tiesa, uzvakar pajauciau, kad galvos oda "kandzioja", kazkoks veiksmas vyksta ant jos. viena pazistama bande naudot Regaine, nes ju abieju sudetis identiska-tiek Regaine, tiek Foligain (skyscio), jai pasalinis poveikis atsirado iskart-skaudejo galva, veida isbere raudnais plemais.
chm,ka tik issitepiau tom putom, tai pradejo galva skaudet, matyt man jau irgi pasireiskia tas pasalinis poveikis.bet as tu putu tikrai daugiau tepu, negu nurodyta, man neiseina su tokiu mazu kiekiu apsieit.