Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 05, 16:00)
Dar mėnuo ir jau sukaks 2 metai, kai slenka  verysad.gif Bet jau mažėja slinkimas, nuo kalėdų jau vis mažiau ir mažiau ištraukiu plaukų, tai greitu metu tikiuosi, kad praeis iš vis g.gif O ir galva pilna naujų plaukų, atrodo baisiai, bet džiugu, kad atauga, kas iškrito smile.gif

Diagnozės nežinau, buvau pas gydytojus, nieko nerado, kraujas irgi geras smile.gif Tai spėju, kad dėl kotraceptikų, kurias gėriau labai ilgai doh.gif Bet rugsėjį atsisveikinau su jom, tai laukiu plaukų būklės pagerėjimo ax.gif

O kokioje klinikoje pas trichologą buvote? smile.gif

O kokias kontraceptines vartojote? Sako kaip tik po ju metimo baisus slinkimas po keleto menesiu prasideda...
As irgi keleta metu Yarina vartoju norejau mesti rudeni bet Sabuniene atkalbejo.
Buvau GK klinikoj pas Grigaitiene ir Clinicin pas Sabuniene. Abi klinikos Vilniuje.
Na ar paskaiciavote? blush2.gif

Papildyta:
Ir dar noriu paklausti pas Kisulita kaip uzauginote pilna galva plauku? Ar daret kazka ar jie patys eme augti savaime? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 03 05, 19:49)
O kokias kontraceptines vartojote? Sako kaip tik po ju metimo baisus slinkimas po keleto menesiu prasideda...
As irgi keleta metu Yarina vartoju norejau mesti rudeni bet Sabuniene atkalbejo.
Buvau GK klinikoj pas Grigaitiene ir Clinicin pas Sabuniene. Abi klinikos Vilniuje.
Na ar paskaiciavote?  blush2.gif
Papildyta:
Ir dar noriu paklausti pas Kisulita kaip uzauginote pilna galva plauku? Ar daret kazka ar jie patys eme augti savaime?  ax.gif

Aš apie 3 metus gėriau Yasmenelle, prieš 2 metus nustojau, po kokių 8 mėnesių vėl pradėjau tik jau Etindros, ir galiausiai šį rugsėjį mečiau visam laikui smile.gif Bet kai pirmą kartą nustojau gerti Yasminelle, tuomet ir prasidėjo slinkimas ir tęsiasi vis dar doh.gif

O kuri trichologė geresnė pasirodė? Aš ir galvoju trichologui pasirodyti, jei nesibaigs slinkimas iki vasaros g.gif

Na vakar kaip tik prausiausi su baltuoju moliu, tai truputį virš 50 ištraukiau, na ir šukose liko apie 20, tai mane jau teigiamai nuteikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 03 05, 19:49)

Ir dar noriu paklausti pas Kisulita kaip uzauginote pilna galva plauku? Ar daret kazka ar jie patys eme augti savaime?  ax.gif

Net nežinau ar čia jie ataugo dėl to, kad kažką dariau, ar todėl, kad iškritę plaukai turėjo pradėti atauginėti biggrin.gif

Nes darau tik kaukes su ricinų aliejumi kartą per tris savaites turbūt, vis pamirštu biggrin.gif Kartą per mėnesį dažau chna, basma, amla ir kitų žolių mišiniu, kiek skaičiau, šios žolės sveika plaukams ax.gif Na ir beveik dvi pakuotes Pantogar sugėriau, tik neseniai nustojau, nes antibiotikų išrašė, tai nenorėjau kelių vaistų vienu metu gerti... Rudenį gėriau Maxi hair plus smile.gif Kaip ir viskas smile.gif
Atsakyti
Taigi merginos, ačiū už patarimus.
Aš pati ėmiausi šių veiksmų: nuo sausio 26 d. pradėjau vartoti Fitoval (pakuotė skirta 2 mėn.), taip pat naudojau Triovit (1 mėn., čia labiau pastiprinti organizmą prieš pavasarį, tiesa, pabaigus pakuotę, pastebėjau, kad oda tapo geltona, gal dėl vitamino A...). Taip pat kas savaitę darausi kaukę su varnalėšų aliejumi, išsitepu plaukus vakare ir einu miegot, o ryte išsiplaunu galvą. Taip pat pradėjau gerti geležį (kol kas tik 1 sav.) bei stengiuosi normaliai maitintis. Kol kas plaukai nustojo slinkti, iškrenta apie 10. Bet, kad atauga dar nematau (suprantu, kad tam reikia ilgesnio laiko nei 1,5 mėn.). Ketinu pasidaryti kraujo tyrimus ir pabaigus Fitoval dar 1 mėn. pavartoti Hair volume pakuotę, nes susigundžiau nusipirkti. Kol kas tiek:)
Atsakyti
Kisulita,
as irgi galvoju kad plaunant kas antra diena 60 duse+issukuojant (mano atveju)jau irgi neblogai.

As pati grisciau pas Sabuniene 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(pan @ 2015 03 06, 09:44)
Taigi merginos, ačiū už patarimus.
Aš pati ėmiausi šių veiksmų: nuo sausio 26 d. pradėjau vartoti Fitoval (pakuotė skirta 2 mėn.), taip pat naudojau Triovit (1 mėn., čia labiau pastiprinti organizmą prieš pavasarį, tiesa, pabaigus pakuotę, pastebėjau, kad oda tapo geltona, gal dėl vitamino A...). Taip pat kas savaitę darausi kaukę su varnalėšų aliejumi, išsitepu plaukus vakare ir einu miegot, o ryte išsiplaunu galvą. Taip pat pradėjau gerti geležį (kol kas tik 1 sav.) bei stengiuosi normaliai maitintis. Kol kas plaukai nustojo slinkti, iškrenta apie 10. Bet, kad atauga dar nematau (suprantu, kad tam reikia ilgesnio laiko nei 1,5 mėn.). Ketinu pasidaryti kraujo tyrimus ir pabaigus Fitoval dar 1 mėn. pavartoti Hair volume pakuotę, nes susigundžiau nusipirkti. Kol kas tiek:)

Labas pan ,
O kiek jum mazdaug isslinkdavo pries nustojant?
10 cia visos dienos begyje?
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 03 06, 20:23)
Kisulita,
as irgi galvoju kad plaunant kas antra diena 60 duse+issukuojant (mano atveju)jau irgi neblogai.

As pati grisciau pas Sabuniene  4u.gif

Na taip, man irgi tokie skaičiai atrodo visai neblogi smile.gif Bet norisi, kad iškristų dar mažiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 03 06, 20:23)
Kisulita,

As pati grisciau pas Sabuniene  4u.gif

Papildyta:
Labas pan ,
O kiek jum mazdaug isslinkdavo pries nustojant?
10 cia visos dienos begyje?

Čia rytais pasišukavus plaukus. Visos dienos bėgyje gal kokie 20 iškrenta, sunku pasakyt, nes tik rytais atkreipiu dėmesį, vėliau susišukuoju ir tiek, pamirštu paskaičiuot:)) Prieš tai kai prasidėjo stiprus slinkimas, neskaičiavau išvis, bet esmė tame, kad pas mane visada buvo ploni plaukai, tad labai greit pasimatė padariniai.
Atsakyti
QUOTE(pan @ 2015 03 09, 15:49)
Čia rytais pasišukavus plaukus. Visos dienos bėgyje gal kokie 20 iškrenta, sunku pasakyt, nes tik rytais atkreipiu dėmesį, vėliau susišukuoju ir tiek, pamirštu paskaičiuot:)) Prieš tai kai prasidėjo stiprus slinkimas, neskaičiavau išvis, bet esmė tame, kad pas mane visada buvo ploni plaukai, tad labai greit pasimatė padariniai.

Taip, kai ploni plaukai, tai man jau ir kokių 30-40 yra daug unsure.gif

O man lyg ir vėl ima didėti slinkimas, vakar labai daug plaukų iškrito, tai baisu, kad vėl kritimo banga užeis verysad.gif
Atsakyti
As daznai paklausiu kitas moteris kiek joms iskrenta plauku...nes jau pamirsau kas normalu yra. Jos juokiasi kad as po viena plauka skaiciuoju verysad.gif
Kisulita, as irgi su siaubu laukiu pavasarinio slinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 03 10, 13:25)
As daznai paklausiu kitas moteris kiek joms iskrenta plauku...nes jau pamirsau kas normalu yra. Jos juokiasi kad as po viena plauka skaiciuoju  verysad.gif
Kisulita, as irgi su siaubu laukiu pavasarinio slinkimo  4u.gif

Na man ankščiau net skaičiuot nereikėdavo, kai vos po keli iškrisdavo prausiantis, o šukuojant koks 1 biggrin.gif Tai suprantu kitas, kurios irgi neskaičiuoja biggrin.gif

Aš tikiuosi, kad nebus jokio pavasarinio slinkimo, ankščiau (vis prisimenu senus gerus laikus smile.gif) nesvarbu koks sezonas, plaukai laikydavosi ant galvos, o dabar neaišku ko laukti g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Anksciau diskutavote, kad Feritino kiekis turi buti ne mazesnis 70-80 tam, kad neslinktu del jo trukumo plaukai. O vat kiek pacios Gelezies (FE) turi buti, kad plaukai neslinktu? Nes tos normu ribos labai jau placios..
Gelezies tyrima turiu pasidariusi, tai kaip ir normos ribose, bet gal su ja kaip ir su Feritinu, turi buti tam tikras kiekis, kad nekristu saujomis plaukai?
As irgi, kaip ir jus, vis ieskau priezasties plauku slinkimo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelara @ 2015 04 23, 14:49)
Sveikos merginos  4u.gif

Anksciau diskutavote, kad Feritino kiekis turi buti ne mazesnis 70-80 tam, kad neslinktu del jo trukumo plaukai. O vat kiek pacios Gelezies (FE) turi buti, kad plaukai neslinktu? Nes tos normu ribos labai jau placios..
Gelezies tyrima turiu pasidariusi, tai kaip ir normos ribose, bet gal su ja kaip ir su Feritinu, turi buti tam tikras kiekis, kad nekristu saujomis plaukai?
As irgi, kaip ir jus, vis ieskau priezasties plauku slinkimo..  doh.gif

Na, normos nėra labai plačios: 9-30,4 mkmol/l. Tai virš 10 jau yra pakankamas kiekis geležies kraujyje. Ar to užtenka, kad plaukai neslinktų, tai neaišku g.gif
Atsakyti