QUOTE(Kisulita @ 2015 03 05, 16:00)
Dar mėnuo ir jau sukaks 2 metai, kai slenka Bet jau mažėja slinkimas, nuo kalėdų jau vis mažiau ir mažiau ištraukiu plaukų, tai greitu metu tikiuosi, kad praeis iš vis O ir galva pilna naujų plaukų, atrodo baisiai, bet džiugu, kad atauga, kas iškrito
Diagnozės nežinau, buvau pas gydytojus, nieko nerado, kraujas irgi geras Tai spėju, kad dėl kotraceptikų, kurias gėriau labai ilgai Bet rugsėjį atsisveikinau su jom, tai laukiu plaukų būklės pagerėjimo
O kokioje klinikoje pas trichologą buvote?
Diagnozės nežinau, buvau pas gydytojus, nieko nerado, kraujas irgi geras Tai spėju, kad dėl kotraceptikų, kurias gėriau labai ilgai Bet rugsėjį atsisveikinau su jom, tai laukiu plaukų būklės pagerėjimo
O kokioje klinikoje pas trichologą buvote?
O kokias kontraceptines vartojote? Sako kaip tik po ju metimo baisus slinkimas po keleto menesiu prasideda...
As irgi keleta metu Yarina vartoju norejau mesti rudeni bet Sabuniene atkalbejo.
Buvau GK klinikoj pas Grigaitiene ir Clinicin pas Sabuniene. Abi klinikos Vilniuje.
Na ar paskaiciavote?
Papildyta:
Ir dar noriu paklausti pas Kisulita kaip uzauginote pilna galva plauku? Ar daret kazka ar jie patys eme augti savaime?