Longitude plaukuciai tikrai retoki , o kokio ilgio juos nesioji?
QUOTE(Rasytee @ 2013 10 30, 21:01)
Longitude plaukuciai tikrai retoki , o kokio ilgio juos nesioji?
Jie nesiekia pečių.
O kaip jums sekasi kovoti su plaukų problemomis, skaičiau temas ir pastebėjau, kad jūs darėtės daug tyrimų, kokia dabar padėtis?
Siuo metu plaukai nebeslenka , manau padejo 7 mezoterapijos ir jau 5 men geriu vitaminus . Bet pries tai visus metus visaip kovojau ir nei is vietos ,tai dabar dziugu , aisku kasyte tai net taip pavadint negalima , storio kaip mazasis pirstelis , bet prie galvos plauku daug , daug atauginejanciu .
QUOTE(Rasytee @ 2013 10 31, 20:40)
Siuo metu plaukai nebeslenka , manau padejo 7 mezoterapijos ir jau 5 men geriu vitaminus . Bet pries tai visus metus visaip kovojau ir nei is vietos ,tai dabar dziugu , aisku kasyte tai net taip pavadint negalima , storio kaip mazasis pirstelis , bet prie galvos plauku daug , daug atauginejanciu .
Būsiu praleidus, kokius vitaminus geriat ?
Biotino dezute sunaudojau (daugiau neturiu tai ir nebenaudoju) ir priorina geriu , ji gert patare GK gydytoja , nors buvau gerus kazkada ir pries tai
QUOTE(Rasytee @ 2013 10 31, 19:40)
o ką gydytoja nustatė? kokia slinkimo priežastis?
QUOTE(Longitude @ 2013 11 01, 11:40)
o ką gydytoja nustatė? kokia slinkimo priežastis?
neatsimenu kaip tai vadinosi , bet esme kad per daug plauku yra telogeno fazej . kai 11% plauku yra telogeno fazei tai jau skaitoma slinkimo o pas mane ju yra 30%
zodziu per daug mieganciu plauku , per trumpas plauko gyvenimo ciklas .
QUOTE(Rasytee @ 2013 11 01, 12:26)
neatsimenu kaip tai vadinosi , bet esme kad per daug plauku yra telogeno fazej . kai 11% plauku yra telogeno fazei tai jau skaitoma slinkimo o pas mane ju yra 30%
o kaip pažadinti tuos plaukus?
QUOTE(Longitude @ 2013 11 01, 13:45)
o kaip pažadinti tuos plaukus?
visom jau zinomom priemonem ...ampoles , vitaminai , masazai , mezoterapija
QUOTE(Rasytee @ 2013 11 01, 12:47)
visom jau zinomom priemonem ...ampoles , vitaminai , masazai , mezoterapija
Ačiū, Rasytee.
manau, kad man kažkas panašaus, nes plaukai slenka n metų, bet dar nesu visiškai plika, vadinasi, jie kažkaip atauga.
O kovodama su tuo ka esi isbandzius? Ir kiek ilgai tai darai?
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 22, 14:50)
Galvojate, gali slinkti del kieto vandens? Pas mane namuose irgi labai kietas, tiesiog net odos problema atsiradus buvo, poto teko pora menesiu pagyventi pas mama kitam rajone, visos bedos baigesi.
As taip pat nusipirkau nauja sepeti, nezinau, koks geriausias , pasiemiau naturaliu serno seriu. Skaiciau forumuose, kad labai sveika sukuoti plaukus pries miega, reikia perbraukti 300 kartu per galvos oda, suaktyvina kraujotaka.
As taip pat nusipirkau nauja sepeti, nezinau, koks geriausias , pasiemiau naturaliu serno seriu. Skaiciau forumuose, kad labai sveika sukuoti plaukus pries miega, reikia perbraukti 300 kartu per galvos oda, suaktyvina kraujotaka.
Pasidalinsiu ir aš savo problemom, kurias lyg ir išsprendžiau šiai dienai. Mes senam bute turėjom filtrą vandens, tai net nesapnavau apie tokias problemas su plaukais, užtat persikėlus į kitą miestą, kur vanduo gana chloruotas prasidėjo bezabrazija, slinkimas labai suaktyvėjo, plaukai atrodo pakeitė struktūrą net Išbandžiau john masters organics actą su žolelėm, tai atrodo ta kieto vandens problema kaip ir išspręsta, plaukai bent panašūs į plaukus, slinkimas apmažėjęs, bet dar naudoju papildomai priemonę svogūnėliam JMO, kur ale dar apimties suteikia, šita funkcija tokia pusėtina, bet plaukų šaknims labai patiko, ežiukas prie kaktos linijos vaidentis greit pradėjo Pradžioje kiekvieną vakarą palenkus galvą, kad kraujas subėgtų išmasažuodavau galvą ir supurkšdavau juo, kad geriau pasisavintų, laabai greit suveikė Plius vartot pradėjau goji uogas džiovintas, gal ir jos prisidėjo, nes gydytoja rekomendavo dėl geležies lengvai pasisavinamo