Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(GITALE @ 2015 01 26, 14:57)
tai dabar noretumet kad paklaustume kokios firmos naudojot pavadinima? ar iskart sunku parasyt

nesunku tongue.gif tingejau eit paziuret ant ampules blush2.gif , del to ir nerasiau Botea
Atsakyti
Kallos Hair botox ampules nuo plauku slenkimo. Isbandyta, tikrai padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERIKUTE K: 03 vasario 2015 - 11:59
Hm...kaip manot, jei Minoxidil 5 proc., teigiamų rezultatų nedavė, tai jį nutraukus neiškris visi 3 likę plaukai? g.gif
Čia taip gasdinama, kad jei nutrauksi jo naudojimą iškris ir išaugę, bet kad aš po pusės metų nematau, kad man čia kas būtų išaugę...lyg ir išdygsta pūkai, bet jie ir iškrenta tokie patys į plaukus nepavirtę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2015 02 03, 15:04)
Hm...kaip manot, jei Minoxidil 5 proc., teigiamų rezultatų nedavė, tai jį nutraukus neiškris visi 3 likę plaukai?  g.gif
Čia taip gasdinama, kad jei nutrauksi jo naudojimą iškris ir išaugę, bet kad aš po pusės metų nematau, kad man čia kas būtų išaugę...lyg ir išdygsta pūkai, bet jie ir iškrenta tokie patys į plaukus nepavirtę  verysad.gif

Minoxidil veikia, tik KOL jį naudoji. Nustojus jį vartoti, plaukų būklė grįžta į pradinę, t.y. į tokią, kokia buvo prieš pradedant naudoti Minoxidil. Reiškia, kad tie papildomi plaukai, kurie išaugo dėl Minoxidil (o ne natūraliai), palaipsniui iškris. Tačiau tie plaukai, kurie augo ir be Minoxidil pagalbos, išliks.
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2015 02 03, 13:04)
Hm...kaip manot, jei Minoxidil 5 proc., teigiamų rezultatų nedavė, tai jį nutraukus neiškris visi 3 likę plaukai?  g.gif
Čia taip gasdinama, kad jei nutrauksi jo naudojimą iškris ir išaugę, bet kad aš po pusės metų nematau, kad man čia kas būtų išaugę...lyg ir išdygsta pūkai, bet jie ir iškrenta tokie patys į plaukus nepavirtę  verysad.gif

Kiek ilgai naudojate minoxidil? Perskaiciau daug atsiliepimu ir istoriju...Dauguma raso kad greitu rezultatu nesulaukia kaip rasoma ant pakuotes ( iki 4 men)...ir jeigu po 12 men nera rezultatu tik tada galima jau tvirtai sakyti kad deja nepadeda...
Ir dar...jeigu jums nebuvo pradzioje didelio slinkimo, tai butu zenklas kad greiciausiai preparatas nepades...nors radau daug atsiliepimu kur moterys verkia praradusios daug plauku vos pradejus naudoti minoxidoli (kas turetu rodyti kad preparatas veikia) o deja didelio rezultato taip ir nesulauke...
Atsakyti
Baltas...tik dabar pamaciau kad naudojate 6 menesius...as vietoj jusu drasiai dar 6 menesius naudociau!tikrai gali buti dar per anksti rezultatams!
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 02 04, 21:47)
Baltas...tik dabar pamaciau kad naudojate 6 menesius...as vietoj jusu drasiai dar 6 menesius naudociau!tikrai gali buti dar per anksti rezultatams!

Nu ačiū už patarimus, pabandysiu dar pažaist pusę metų, nes vis tiek jau nėra ką prarast doh.gif
Kažkaip niekaip neatsistatau feritino, matyt todėl dar ir tas Minoxidil nelabai poveikį daro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2015 02 05, 09:15)
Nu ačiū už patarimus, pabandysiu dar pažaist pusę metų, nes vis tiek jau nėra ką prarast  doh.gif
Kažkaip niekaip neatsistatau feritino, matyt todėl dar ir tas Minoxidil nelabai poveikį daro sad.gif

O koks jusu feritinas? Mano 25...viena gydytoja liepe keltis iki 70 kita iki 40. Geriu viena gelezi be jokiu priedu (buna su cinku su b12 ir kt) rytais valanda pries pusrycius ant tuscio skrandzio su apelsinu ir dar stikline apelsinu sulciu isgeriu kad padetu geleziai geriau isisavinti...na ir po 3 menesiu eisiu pasitikrinti...dar daug kur skaiciau kad lysine tablete kartu su gelezim labai gerai...gal reikes nusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lismore: 05 vasario 2015 - 13:40
QUOTE(Lismore @ 2015 02 05, 14:39)
O koks jusu feritinas? Mano 25...viena gydytoja liepe keltis iki 70 kita iki 40. Geriu viena gelezi be jokiu priedu (buna su cinku su b12 ir kt) rytais valanda pries pusrycius ant tuscio skrandzio su apelsinu ir dar stikline apelsinu sulciu isgeriu kad padetu geleziai geriau isisavinti...na ir po 3 menesiu eisiu pasitikrinti...dar daug kur skaiciau kad lysine tablete kartu su gelezim labai gerai...gal reikes nusipirkti  g.gif

Mano feritinas tik 16.
Keturis mėnesius geriau feroglobiną su B12 (nes ir B12 pas mane trukumas), bet iš savijautos jaučiu, kad niekas nepasikeitė. Dabar jau geriu gryną geležį ir vitaminą c papildomai. B12 susileidau 10 ampulių ir dabar kiekvieną savaitę dar po vieną leidžiuosi. Gal po kokių 3 mėnesių bandysiu pasitikrinti vėl feritiną ir B12.
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2015 02 05, 15:42)
Mano feritinas tik 16.
Keturis mėnesius geriau feroglobiną su B12 (nes ir B12 pas mane trukumas), bet iš savijautos jaučiu, kad niekas nepasikeitė. Dabar jau geriu gryną geležį ir vitaminą c papildomai. B12 susileidau 10 ampulių ir dabar kiekvieną savaitę dar po vieną leidžiuosi. Gal po kokių 3 mėnesių bandysiu pasitikrinti vėl feritiną ir B12.

Man labai idomu koks buvo jusu B12 rezultatas nustatant trukuma? Ir ar buvote pas dermatologa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lismore @ 2015 02 08, 01:20)
Man labai idomu koks buvo jusu B12 rezultatas nustatant trukuma? Ir ar buvote pas dermatologa?  4u.gif

B12 buvo 123, o dermatologe nieko nepasake, tipo - nu taip jau buna...
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2015 02 08, 16:32)
B12 buvo 123, o dermatologe nieko nepasake, tipo - nu taip jau buna...

Mano B12 = 166 galvoju ar ne per mazai... g.gif
Tai jus diagnozes kaip ir neturite?
As sedziu ziuriu I savo uodegele ir galvoju elcranell ar rogaine?
Jei skaitote angliskai labai daug informacijos ir moralines paramos rasite cia www.heralopecia.com
Atsakyti