Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(egliene @ 2015 01 09, 14:03)
ui girdejau ne viena atsiliepima, kad nuo Maxi hair papildo padidej aplauku kiekis ne vien ant galvos, bet ir kitose kuno vietose  blush2.gif

Nepadidejo nei ant galvos, nei kitur.
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2015 01 09, 13:03)
ui girdejau ne viena atsiliepima, kad nuo Maxi hair papildo padidej aplauku kiekis ne vien ant galvos, bet ir kitose kuno vietose  blush2.gif

Man "kitur" plaukuotumas nedidėja, tik stipresni tie plaukučiai darosi, kosmetologė depiliuodama kartą skundėsi, kad sunku rauti biggrin.gif , bet daugiau jų neauga, tiek kiek visada.
O va ant galvos - viskas akivaizdžiai tvarkosi thumbup.gif
Atsakyti
Turiu bėdą, ir galvoju kaip čia ją apašyti. Įspūdingų plaukų niekad neturėjau, bet nyksta ir tie paskutiniai. Bėda ta, kad galvos priekį tik ties sklastymų yra ilgesni plaukai, o į šonus kaip nupešiota atrodo ir neilgeja plaukai. Atrodytų, kad jie atauginėja, bet jau keli metai kaip niekas nesikeicia. Kirpčiukų jei norėčiau tiesiog nebūtų iš ko iškarpyti. Kadangi kakta mano aukšta ir kai mažai plaukų priekį tai liūna vaizdas. Esu gėrus Pantogar, bet tik plaukų būklė pagerėjo, kad galai neskilinėja. Dar bėda, kad antakiai labai reti, kasdien nusipiešt juos tenka sad.gif Nežinau kur kreiptis reiktų. Gal trichogramą pasidaryt reiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine_roze: 14 sausio 2015 - 09:53
Man labai padejo Dikson ampules nuo plauku slinkimo... Buvau nusiteikusi skeptiskai, niekas nebepadejo. Po 3 vaiko galvojau, kad visai be plaukų liksiu...
Sunaudojau vieną dėžutę, tai tik truputį sumažėjo slinkimas. Nusipirkau antrą... Ir stebuklas... Beveik nebeslenka. Antrą dežutę naudoju taupiau. Dvi ampules per mėn. Ir po pusę. Pusę įsitrinu ir palieku uždaryta (nuo pirmos dėzutes buvau pasilikusi uzdaryma)...

http://www.groziodra...ic-line-10x10ml
4u.gif

Atsakyti
Parašiau žinute ir tada perskaičiau visą temą. Tai, manau, prie progos reiks tyrimų dėl geležies pas šeimos gydytoją kreiptis. Nusipirksiu čemeryčių vandens ir vitaminų.
Man dar įdomu, buvo užsiminta apie Darsonval aparatą. Ar tikrai jis naudingas? Ar verta investuoti?
Atsakyti
QUOTE(auksine_roze @ 2015 01 14, 18:49)
Parašiau žinute ir tada perskaičiau visą temą. Tai, manau, prie progos reiks tyrimų dėl geležies pas šeimos gydytoją kreiptis. Nusipirksiu čemeryčių vandens ir vitaminų.
Man dar įdomu, buvo užsiminta apie Darsonval aparatą. Ar tikrai jis naudingas? Ar verta investuoti?

Jūsų organizmui trūksta kažkokių medžiagų ir iki plaukų neprieina, nemaitina jų. Didelė tikimybė, kad trūksta geležies, bet pasidarykit tyrimą ne prie progos, o kuo greičiau. Ir šeimos gydytojas abejoju ar duos kompensuojamą tyrimą. Bijau, kad teks susimokėti. Darykitės būtinai ir feritino tyrimą, nes būtent feritinas (geležies atsargos) lemia plaukų būklę. Eikit ryte negėrus ir nevalgius. Čia filmukas apie geležies ir plaukų sąsajas. https://www.youtube....h?v=woNBPUjXiZs
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2015 01 14, 22:29)
Jūsų organizmui trūksta kažkokių medžiagų ir iki plaukų neprieina, nemaitina jų. Didelė tikimybė, kad trūksta geležies, bet pasidarykit tyrimą ne prie progos, o kuo greičiau. Ir šeimos gydytojas abejoju ar duos kompensuojamą tyrimą. Bijau, kad teks susimokėti. Darykitės būtinai ir feritino tyrimą, nes būtent feritinas (geležies atsargos) lemia plaukų būklę. Eikit ryte negėrus ir nevalgius. Čia filmukas apie geležies ir plaukų sąsajas. https://www.youtube....h?v=woNBPUjXiZs

Planuoju rytoj vaziuoti tyrimui i poliklinika.
Atsakyti
QUOTE(auksine_roze @ 2015 01 15, 12:51)
Planuoju rytoj vaziuoti tyrimui i poliklinika.

Puiku! Negėrus ir nevalgius geriausia 4u.gif Parašykite rezultatus, kai gausite.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2015 01 15, 22:37)
Puiku! Negėrus ir nevalgius geriausia  4u.gif Parašykite rezultatus, kai gausite.

Rezultatas 15,2 (norma 6-150). Gydytoja sake, kad toks skaicius yra normalus. Nes kai skaicius jau buna labai didelis tai sake buna jau ieskoma vezio. Bet sake neprosal pagert vitaminu nesciosioms.
Va toks mano rezultatas siai dienai. Reiks toliau dometis ir ieskot iseities.
Atsakyti
QUOTE(auksine_roze @ 2015 01 16, 16:30)
Rezultatas 15,2 (norma 6-150). Gydytoja sake, kad toks skaicius yra normalus. Nes kai skaicius jau buna labai didelis tai sake buna jau ieskoma vezio. Bet sake neprosal pagert vitaminu nesciosioms.

kokio cia tyrimo toks rezultatas?feritino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 16 sausio 2015 - 16:43
QUOTE(auksine_roze @ 2015 01 16, 16:30)

Jūsų gydytoja nekompetentinga, drąsiai sakau. Čia beveik apatinė normos riba. Būtina feritiną pasikelti nors iki 80, tik tada bus normalus rodiklis ir pagerės plaukų būklė. Jei nenorite grąstiškai dideliais kiekiais gerti geležies, tai gerkite mažesniais (po 15 mg per dieną) ir vartokite daugiau geležies turinčio maisto. Apskritai, maitinkitės pilnavertiškai, įvairiai.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2015 01 16, 21:22)
Jūsų gydytoja nekompetentinga, drąsiai sakau. Čia beveik apatinė normos riba. Būtina feritiną pasikelti nors iki 80, tik tada bus normalus rodiklis ir pagerės plaukų būklė. Jei nenorite grąstiškai dideliais kiekiais gerti geležies, tai gerkite mažesniais (po 15 mg per dieną) ir vartokite daugiau geležies turinčio maisto. Apskritai, maitinkitės pilnavertiškai, įvairiai.

Gydytoja, kuri tai pasakė ji yra šeimos gydytoja, čia ne jos specializacija. Ji pasakė nuomonę iš savo pusės. Kad standartiškai toks rodmuo yra norma (feritino tyrimas). Ir patarė pagerti kaip ir kažkas šitoj temoj buvo rašęs vitaminus nėščiosioms. Ji neprieštaravo, kad pakelti geležies skaičių. Tai noriu dabar pradėti nuo vitaminų, išorinių pagalbinių priemonių. Į Sugihara ar GK tikrai bet kada spėsiu juolab, kad atsiliepimai čia temoj apie juos ne itin spindi.
Atsakyti