Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(estetė @ 2014 11 21, 00:50)
Tu turbūt irgi PALEO smile.gif
Padaryk valandą tarpą prieš ar po valgio ir tada gerk geležį smile.gif
Ferro‑Folgamma dvivalentė, jei šitą turi omeny. Tik atsargiai, čia nemažai folio rūgšties ir jei jos netrūksta, gali labai pasikelt, kas negerai. Pasidarykfolio  tyrimą arba rinkis geležį be papildomų komponentų. Aš netyčia iki 23.5 pasikėliau vartodama folio rūgštį papildų komplekse. Dabar eliminavau. C vitaminas yra būtinas vartojant geležį, jis didina geležies pasisavinimą.

O kokias gelezies papildus rekomenduotumete be papildomu komponentu? Mano feritinas 35. Reikia pasikelt...Labai slenka plaukai jauciamas nuovargis
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 11 26, 14:41)
O kokias gelezies papildus rekomenduotumete be papildomu komponentu? Mano feritinas 35. Reikia pasikelt...Labai slenka plaukai jauciamas nuovargis

Aš naudoju šiuos http://www.ebay.co.u...=item2c8f6bb342
Turbūt LT jų nėra. Pabandyk parsisiųsti arba klausk vaidtinėj būtent dvivalentės geležies be priedų ir, kad būtų ne po 14mg, kaip įprasta papilduose (dienos norma), bet gerokai daugiau, pvz. šioje geležies tabletėje yra 69mg geležies, t.y. 486proc. ir gerti reikia po tris per dieną, taip pasiekiamas geresnis efektas per trumpesnį laiką.
Atsakyti
O kuom netinka Tardyferonas? Ten net 80 mg vienoj tabletej, geriu du kartus dienoj, man kol kas viskas okj, jokio salutinio poveikio nepatebejau.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 26, 21:37)
O kuom netinka Tardyferonas? Ten net 80 mg vienoj tabletej, geriu du kartus dienoj, man kol kas viskas okj, jokio salutinio poveikio nepatebejau.

2 tabletės į dieną - ar ne per daug? Geležies perdozavimas kenkia sveikatai...
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 26, 22:37)

Man asmeniškai Tardyferon neveikia. Gal yra kam tinka, bet dažniau moterys sako, kad su juo nepasikelia geležies. O jei nepasikelia - reikia keisti preparatą. Aš pasiskaičiau atsiliepimus ir pakeičiau, laukiu rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 11 26, 16:07)
Aš naudoju šiuos http://www.ebay.co.u...=item2c8f6bb342
Turbūt LT jų nėra. Pabandyk parsisiųsti arba klausk vaidtinėj būtent dvivalentės geležies be priedų ir, kad būtų ne po 14mg, kaip įprasta papilduose (dienos norma), bet gerokai daugiau, pvz. šioje geležies tabletėje yra 69mg geležies, t.y. 486proc. ir gerti reikia po tris per dieną, taip pasiekiamas geresnis efektas per trumpesnį laiką.

o per kiek laiko pasikelete gelezi nuo kokio lygio iki kokio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 11 27, 11:47)
o per kiek laiko pasikelete gelezi nuo kokio lygio iki kokio? 4u.gif

Dariausi prieš mėnėsį, tai buvo 30, kėliausi nuo 15, per 1 mėn. maždaug pakilo. Bet gėriau tuo metu šiuos papildus https://www.facebook...t...e=1 Čia nedaug geležies, bet gerai man ją įsisavino + daug kitų medžiagų. Aš juos nutraukiau, nes buvau per daug pasikėlus folio rūgštį ir nebegalėjau vartot, o šiuose papilduose jos buvo daug.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 11 27, 12:28)
Dariausi prieš mėnėsį, tai buvo 30, kėliausi nuo 15, per 1 mėn. maždaug pakilo. Bet gėriau tuo metu šiuos papildus https://www.facebook...t...e=1 Čia nedaug geležies, bet gerai man ją įsisavino + daug kitų medžiagų. Aš juos nutraukiau, nes buvau per daug pasikėlus folio rūgštį ir nebegalėjau vartot, o šiuose papilduose jos buvo daug.

aciu labai uz atsakymus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 11 27, 13:08)
aciu labai uz atsakymus! 4u.gif

Kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2014 11 26, 22:30)
Man asmeniškai Tardyferon neveikia. Gal yra kam tinka, bet dažniau moterys sako, kad su juo nepasikelia geležies. O jei nepasikelia - reikia keisti preparatą. Aš pasiskaičiau atsiliepimus ir pakeičiau, laukiu rezultatų.

O kiek laiko geret Tardyferona, kad nusprendet, jog nekelia gelezies atsargu? As manau, kokia 2-3 men pagerti reikia papilda ir tada darytis tyrima, nes po kokio menesio dar zymaus poveikio ir nebus, ne taip greitai keliasi feritinas.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 27, 16:47)
O kiek laiko geret Tardyferona, kad nusprendet, jog nekelia gelezies atsargu? As manau, kokia 2-3 men pagerti reikia papilda ir tada darytis tyrima, nes po kokio menesio dar zymaus poveikio ir nebus, ne taip greitai keliasi feritinas.

Aš Tardyferon esu gėrus ankščiau apie pora mėn., tiesa, tyrimų po to nedariau, bet plaukai slinko kaip slinkę, o pakeitus papildus neilgai trukus apstojo. Gal jis ir veikia, gal ilgiau reikia pavartot - iki 6mėn., bet man svarbus kuo greitesnis efektas, kai kalbam apie tokį jautrų dalyką kaip plaukų slinkimas. O jis tikrai įmanomas, tad jei matot, jog geriant geležį plaukų būklė nesikeičia - keiskit pačius geležies papildus.
Atsakyti
kuo taip bloga folio rugstis, kad daros ja perdozavus?
Atsakyti