Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pridariau sian savo kraujeli feritino lygiui istirti ziuresim kas bus, nes plaukai labai nusilpe...dar pradejau gert Country Life Maxi Hair Plus Biotin, ten ne tik biotinais bet ir VITAMINAI a c e , sicilis, kalcis, folio ruigstis ir tt gal pades..
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 11 13, 10:33)
pridariau sian savo kraujeli feritino lygiui istirti ziuresim kas bus, nes plaukai labai nusilpe...dar pradejau gert Country Life Maxi Hair Plus Biotin, ten ne tik biotinais bet ir VITAMINAI a c e , sicilis, kalcis, folio ruigstis ir tt gal pades..

o priduodant krauja del feritinino riek but nevalgius?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 11 13, 11:00)

ne, bent jau uk tai galima ir valgyt ir gert pries tyrima smile.gif
Atsakyti
beje moterys!!

Pabandykite panaudoti cemeryciu vandeni. As ji naudojau taip: isplovus galva issukuodavau ir su svirkstu pasiemus cemeryciu vandens praeidavau per saknis paskui rankom itrindavau dar i galva, rezultatas toks kad po menesio kai ejau pas kirpeja ji ent nustebo, sake kad labai daug nauju plauku priauge, as ir pati pastebejau po grifka kysancius naujus plaukus. Galva plaunu kasdien tai cemeryciu kasdien ir naudodavau, nei smirda nei ka smile.gif dabar vel susilpnejo plaukai vel eisiu pirkt...
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 11 13, 12:00)

Geriau nevalgius ryte, bus tikslesni rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2014 11 13, 13:32)
beje moterys!!

Pabandykite panaudoti cemeryciu vandeni. As ji naudojau taip: isplovus galva issukuodavau ir su svirkstu pasiemus cemeryciu vandens praeidavau per saknis paskui rankom itrindavau dar i galva, rezultatas toks kad po menesio kai ejau pas kirpeja ji ent nustebo, sake kad labai daug nauju plauku priauge, as ir pati pastebejau po grifka kysancius naujus plaukus. Galva plaunu kasdien tai cemeryciu kasdien ir naudodavau, nei smirda nei ka smile.gif dabar vel susilpnejo plaukai vel eisiu pirkt...

O neišplaunat to čemeryčių vandenuko? Nebežinau ką ir bedaryti,žiauriai slenka plaukai...
Atsakyti
Taip, čemeryčios labai gerai thumbup.gif
Jos nuodingos, anksčiau naudodavo žmones nuo utėlių, bet plaukus labai stiprina drinks_cheers.gif
Svarbu, kad į burną nepakliūtų, nes labai vemiama. O plaukų išskalauti nereikia.
Tik ištrynusios plaukų šaknis nepamirškite nusiplauti rankų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JORITA @ 2014 11 13, 15:07)
O neišplaunat to čemeryčių vandenuko? Nebežinau ką ir bedaryti,žiauriai slenka plaukai...

neeee nuplauti tikrai nereikia smile.gif man siaip ir nuo slinkimo padejo
Atsakyti
Na va mano atsakymas 35.30 sad.gif
Atsakyti
gal kas išbandėte
toniką "Head and shoulders anti hair fall"
Atsakyti
Aš seniai noriu išbandyti čemeryčių vandenį, bet skaičiau, kad nėra gerai dažnai naudoti, o pvz mano atveju reikia kažko intensyvaus tam slinkimo sustabdymui verysad.gif t.y. skirto naudoti su kiekvienu galvos plovimu.

Šiuo metu naudoju šitą toniką tai nors jis pagal paskirtį ne nuo plaukų slinkimo, bet kažkaip man atrodo, kad kai sąžiningai naudojau buvo sutvarkę tą problemą g.gif Tik nustojau naudoti, vėl pradėjo stipriai slinkti plaukai.
Atsakyti
Gavau atsakyma feritino - 45mg/l pagal viska tai yra normose.
Feritino norma moterims 15-150 mg/l
Vitamina D taipogi normose.
Net nezinau kokios kitos priezastys plauku slinkimo gali buti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 20 lapkričio 2014 - 11:19