Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Baltas @ 2013 10 28, 14:53)

Baltas, 28 Spa 2013 - 14:53, parašė:

Baltas, 28 Spa 2013 - 14:53, parašė:

Gal merginos parekomenduotumėt kokią gydytoją dermatologę Vilniuje? Sakau gal rastų problemą kodėl metams bėgant vis plikesnė darausi... verysad.gif

Gal merginos parekomenduotumėt kokią gydytoją dermatologę Vilniuje? Sakau gal rastų problemą kodėl metams bėgant vis plikesnė darausi... verysad.gif

O jus daretes plauku tyrima, ar cia pati taip nusprendete, kad plikesne vis darotes? Man tai siaip is principo butu idomu pamatyti plauku nuotraukas tu nariu, kurios mano, kad jau beveik plikos darosi. g.gif
As beja tyriausi su aparatu plaukus ir tikrai nustate, kad virsugalvyje yra maziausia riba esamu plauku, tai va cia jau manau rimciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 10 28, 17:13)

Tučka, 28 Spa 2013 - 17:13, parašė:

Tučka, 28 Spa 2013 - 17:13, parašė:

O jus daretes plauku tyrima, ar cia pati taip nusprendete, kad plikesne vis darotes? Man tai siaip is principo butu idomu pamatyti plauku nuotraukas tu nariu, kurios mano, kad jau beveik plikos darosi.  g.gif
As beja tyriausi su aparatu plaukus ir tikrai nustate, kad virsugalvyje yra maziausia riba esamu plauku, tai va cia jau manau rimciau  doh.gif

O jus daretes plauku tyrima, ar cia pati taip nusprendete, kad plikesne vis darotes? Man tai siaip is principo butu idomu pamatyti plauku nuotraukas tu nariu, kurios mano, kad jau beveik plikos darosi.  g.gif
As beja tyriausi su aparatu plaukus ir tikrai nustate, kad virsugalvyje yra maziausia riba esamu plauku, tai va cia jau manau rimciau  doh.gif

smile.gif na ne, as be reikalo neverkiu, mano visugalvis akivaizdiai sviecia. Siaip as visa gyvenima apyplike, bet pakutiniu metu visai sitacija blogeja verysad.gif . Tai kur ta plauku tyrima galim padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2013 10 29, 07:27)

Baltas, 29 Spa 2013 - 07:27, parašė:

Baltas, 29 Spa 2013 - 07:27, parašė:

smile.gif na ne, as be reikalo neverkiu, mano visugalvis akivaizdiai sviecia. Siaip as visa gyvenima apyplike, bet pakutiniu metu visai sitacija blogeja  verysad.gif . Tai kur ta plauku tyrima galim padaryt?

smile.gif na ne, as be reikalo neverkiu, mano visugalvis akivaizdiai sviecia. Siaip as visa gyvenima apyplike, bet pakutiniu metu visai sitacija blogeja  verysad.gif . Tai kur ta plauku tyrima galim padaryt?

Dariausi pas prokapil platintojus Green line, ten man pasiule nemokama tyrima pasidaryti. Siaip nezinau ar kainuoja tas tyrimas kazkiek, nes pas mane kiek kitokia situacija susikloste, kadangi vaistineje nusipirkau pakuote su viena suduzusia ampule, tai platintojai man pakeite ir istyre plaukus. Galite pasiskambinti jiems ir paklausti. 4u.gif Butu veliau idomu isgirsti ka pasake, jei tirsites smile.gif
Atsakyti
Vilniuje GK klinikoje galima pasidaryti ta tyrima 4u.gif tik kainuoja nepigiai...
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 10 28, 16:13)

Tučka, 28 Spa 2013 - 16:13, parašė:

Tučka, 28 Spa 2013 - 16:13, parašė:

galiu savo plaukus parodyti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 10 29, 08:39)

Lu Lu, 29 Spa 2013 - 08:39, parašė:

Lu Lu, 29 Spa 2013 - 08:39, parašė:

Vilniuje GK klinikoje galima pasidaryti ta tyrima  4u.gif tik kainuoja nepigiai...

Vilniuje GK klinikoje galima pasidaryti ta tyrima  4u.gif tik kainuoja nepigiai...

Apie tai ir eina kalba, kad ta GK klinika uz kosminius pinigus nieko naujo nepasakys, pradziai tiktu ir paprastesnis tyrimas kaip kad as dariausi smile.gif

Papildyta:
Dar pastebejau toki dalyka, jei plaukai yra reti, tai kuo ilgesni, tuo negraziau atrodo. Todel nusikirpusi ataugusius plaukus pasijauciau taip, kad lygtai ir plauku ant galvos daugiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 10 29, 08:53)

Tučka, 29 Spa 2013 - 08:53, parašė:

Tučka, 29 Spa 2013 - 08:53, parašė:

Apie tai ir eina kalba, kad ta GK klinika uz kosminius pinigus nieko naujo nepasakys, pradziai tiktu ir paprastesnis tyrimas kaip kad as dariausi  smile.gif 

Papildyta:
Dar pastebejau toki dalyka, jei plaukai yra reti, tai kuo ilgesni, tuo negraziau atrodo. Todel nusikirpusi ataugusius plaukus pasijauciau taip, kad lygtai ir plauku ant galvos daugiau.  smile.gif

Apie tai ir eina kalba, kad ta GK klinika uz kosminius pinigus nieko naujo nepasakys, pradziai tiktu ir paprastesnis tyrimas kaip kad as dariausi  smile.gif 

Papildyta:
Dar pastebejau toki dalyka, jei plaukai yra reti, tai kuo ilgesni, tuo negraziau atrodo. Todel nusikirpusi ataugusius plaukus pasijauciau taip, kad lygtai ir plauku ant galvos daugiau.  smile.gif

o kaip tas tyrimas tiksliai vadinasi, kurį jūs darėtės?

O mano plaukai nesiekia pečių, aišku, nukirpus kurį laiką geriau atrodo, bet tik trumpai.

Atsakyti
QUOTE(Longitude @ 2013 10 29, 08:56)

Longitude, 29 Spa 2013 - 08:56, parašė:

Longitude, 29 Spa 2013 - 08:56, parašė:

O mano plaukai nesiekia pečių, aišku, nukirpus kurį laiką geriau atrodo, bet tik trumpai.

Kaip tyrimas vadinasi nezinau, bet ten padaro nuotrauka, suskaiciuoja isslinkusiame plote plaukus ir programa parodo rezultata.

daro su tokiu aparatu

http://nordmed.org/k...o-mds...B8Š·Š°/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 29 spalio 2013 - 09:14
Aš visgi manau, kad labai svarbu neatskirti plaukų su visa galvos oda nuo kūno. Jeigu plaukams staiga kažkas nutiko, vadinasi priežasčių reiktų ieškoti visame mūsų organizme. Taip pat jeigu norime turėti stiprius plaukus, reikia rūpintis savimi VISA...
Apie organizmo darną: čia
Atsakyti
QUOTE(Laimooote @ 2013 10 29, 11:55)

Laimooote, 29 Spa 2013 - 11:55, parašė:

Laimooote, 29 Spa 2013 - 11:55, parašė:

Aš visgi manau, kad labai svarbu neatskirti plaukų su visa galvos oda nuo kūno. Jeigu plaukams staiga kažkas nutiko, vadinasi priežasčių reiktų ieškoti visame mūsų organizme. Taip pat jeigu norime turėti stiprius plaukus, reikia rūpintis savimi VISA...

Visai neinformatyvus straipsnis schmoll.gif
Atsakyti
Kalbant apie tą pačią GK man niekas nedarė jokio tyrimo, nesiūlė to, ko nereikia ir ką galima nustatyti paprasta akimi. Gydytoja apžiūrėjo palaidus plaukus, palygino akimi jų tankumą viršugalvyje ir šonuose, iš to nusprendė, kad slinkimas nėra genetinis. Labiau skaičiau apie kitą garsią dermatologę-trichologę Gitaną Šabūnienę, kad ji tyrimus skiria reikia-nereikia. Labai norėjau pakliūti pas ją, bet daugiau pasiskaičius vykau į GK.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 10 10, 17:36)

NakedA, 10 Spa 2013 - 17:36, parašė:

NakedA, 10 Spa 2013 - 17:36, parašė:

g.gif  ta prasme nuo sėdimo darbo ar tame darbe patiriamo streso  g.gif ?

g.gif  ta prasme nuo sėdimo darbo ar tame darbe patiriamo streso  g.gif ?

Streso ax.gif
Atsakyti