Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

Apklausa: Kiek plaukų jums išslenka per dieną? (186 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(essa27 @ 2014 09 27, 19:21)
o jus juos siunciates? ar jau kazkur preinamesni tapo ir pas mus nei kad su receptu Vokieciu vaistinej? 4u.gif

Draugė iš Vokietijos atvežė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 18, 15:02)
Sakykit merginos,kokie jusu atsiliepimai apie Pantogar vaistus nuo slinkimo??Gal jau ir buvo kalbeta??Ar cia tik man taip atrodo ar tikrai plaukai maziau slenka g.gif  Farmacininke minejo kad jie skiriami zmonems ir po chemoterapiju...Brangus bet sakyciau efektyvus,ka manot?Vartoju dar tik 2 men.bet rezultatas sioks toks yra man atrodo g.gif

Mano grupioke 2 kursus sugere, bet pradejo berti veida. Reikia pirmiausia priezasti issiaiskinti, ir priemones sau tinkancias pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(essa27 @ 2014 09 27, 19:21)
o jus juos siunciates?

ebay aukcione kartais pasitaiko net labai gera kaina įsigyti. Dažniausiai būna siūloma vokiečių puslapyje ebay.de. Tik kad tas Priorinas stebuklu tampa ne visiems verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 18, 15:02)
Sakykit merginos,kokie jusu atsiliepimai apie Pantogar vaistus nuo slinkimo??Gal jau ir buvo kalbeta??Ar cia tik man taip atrodo ar tikrai plaukai maziau slenka g.gif  Farmacininke minejo kad jie skiriami zmonems ir po chemoterapiju...Brangus bet sakyciau efektyvus,ka manot?Vartoju dar tik 2 men.bet rezultatas sioks toks yra man atrodo g.gif

Aš jau du mėnesius geriu. Slinkimo man nesustabdė,vis dar šimtai plaukų po galvos plovimo,džiovinimo ar tiesiog šukavimosi,bet.. bet jau augt pradėjo visur kur nereik lotuliukas.gif doh.gif Ten,kur net negalvojau,kad kada turėsiu.. Kantriai gersiu pusę metų,bet tie plaukelių augimai visur..nervuoja doh.gif
Atsakyti
Mano istorija : mano plaukai visados buvo mano pasididziacimas, sviesus, begalo stori, ilgi, budavau salone plauku modelis sukuosenom kartais 4u.gif pries 5 menesius, netycia uzciuopiau plika demyte pakausi buvo sokas, prasidejo panika, dakterai, tyrimai, lasijonai, tabletes, tyriausi geriausiose klinikose: GK, Norwey, grybo gatveje, issityriau:krauja, skydliauke, buvau pas dermatologus, suklojau kruva pinigu, tyrimai kainavo labai daug, nes poliklinikoje man pareiske, kad cia ne liga blush2.gif GK klinikoje pasake, kad alopecia areata, bet nedare jokiu tyrimu, tik is akies, gavau prednizalona gert, minoxidil 5 proc, ir biotin 5000, rezultatas- 0 , isleista keli tukstanciai, plaukai po 5 men kaip krito, taip krenta, liko keli plaukai, bet tose vietose kur buvo plikai iskrite, ataugo mazi mazi plaukuciai. jei kas turite bent kokios info ir esate su kazkuo panasaus susidure parasykite i az, toj man stogas pavaziuos doh.gif nebekenciu plauku sampunu reklamos kaip rodo grazius plaukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, jau kartą rašiau, bet pakartosiu - gerkit nėščiųjų/maitinančių moterų vitaminus. Gamintojas nesvarbu, visų jų sudėtis daugmaž vienoda - B grupės vitaminai, folio rūgštis, geležis, cinkas etc.
Prieš metus irgi turėjau košmarą - plaukai slinko nesustodami, šonuose išvis beveik nieko neliko, buvo gėda išeiti iš namų, nebežinojau, kaip šukuotis. Plaukai buvo tapę plonyčiai, beveik nematomi, nejaučiami. Užs. forume gydytoja patarė, jei po gimdymo slenka plaukai, nenustoti vartoti nėštumo metu gertų vitaminų. Prisiminiau, kaip nėštumo metu plaukai fantastiškai raitėsi, blizgėjo. Nors nesilaukiu, jau metai kaip perkuosi nėščiųjų vitaminus. Plaukai vėl stori, apimtis padidėjo, net kirpėja atkreipė dėmesį, dabar net jau stengiuosi įv. priemonėm juos suglotninti, kad neatrodytų per daug biggrin.gif Nuslenka vienas kitas plaukelis per dieną.
Tikrai visoms rekomenduoju, o tie visi pantogarai ir biotinai atrodo įtartini, juk jei skatina plaukų augimą, vadinasi, skatina augimą ir nepageidautinose vietose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 10 01, 11:01)
jau metai kaip perkuosi nėščiųjų vitaminus.

kokius perkat? aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Perku bet kokius pigesnius, žiūrėdama ne į gamintoją, o į kainą (~30 Lt mėnesiui), nes kaip sakiau, visi jie daugmaž vienodi. Pvz. pamačiau kažkokius Pregnasan, patiko, nusipirkau daugiau, nes buvo nuolaida, bet paaiškėjo, kad jų daugiau nebeveš į LT. Bet jie latviški, tai gal pas latvius yra wink.gif Žodžiu, visiškai bet kokius nėščiosioms skirtus, kur prasideda žodžiu Pregn- ar Prena-... nenoriu atrodyti kaip suinteresuota farmacininkė, tik nurodau kryptį wink.gif Ten yra visų organizmui reikalingų vitaminų. Man labai padėjo 4u.gif

Dar tokius esu turėjusi, buvo nuolaida:
http://www.gamtosnam...sioms/?item=144

ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 01 spalio 2014 - 12:12
QUOTE(blondixxx @ 2014 09 30, 22:19)
Mano istorija : mano plaukai visados buvo mano pasididziacimas, sviesus, begalo stori, ilgi, budavau salone plauku modelis sukuosenom kartais 4u.gif  pries 5 menesius, netycia uzciuopiau plika demyte pakausi buvo sokas, prasidejo panika, dakterai, tyrimai, lasijonai, tabletes, tyriausi geriausiose klinikose: GK, Norwey, grybo gatveje, issityriau:krauja, skydliauke, buvau pas dermatologus, suklojau kruva pinigu, tyrimai kainavo labai daug, nes poliklinikoje man pareiske, kad cia ne liga blush2.gif  GK klinikoje pasake, kad alopecia areata, bet nedare jokiu tyrimu, tik is akies, gavau prednizalona gert, minoxidil 5 proc, ir biotin 5000, rezultatas- 0 , isleista keli tukstanciai, plaukai po 5 men kaip krito, taip krenta, liko keli plaukai, bet tose vietose kur buvo plikai iskrite, ataugo mazi mazi plaukuciai. jei kas turite bent kokios info ir esate su kazkuo panasaus susidure parasykite i az, toj man stogas pavaziuos doh.gif  nebekenciu plauku sampunu reklamos kaip rodo grazius plaukus lotuliukas.gif

Panašu į areatą, tai autoimuninės kilmės dalykas. SM yra tema ligų skyrelyje ir šiame skyrelyje yra tema "plaukų gydymas po nuslinkimo". Tie lopinėliai būna savaime atauga, nieko nedarant. Vaikams pasitaiko tokių.

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 10 01, 12:01)
Merginos, jau kartą rašiau, bet pakartosiu - gerkit nėščiųjų/maitinančių moterų vitaminus. Gamintojas nesvarbu, visų jų sudėtis daugmaž vienoda - B grupės vitaminai, folio rūgštis, geležis, cinkas etc.

Tiksliai, sudėtis panaši kaip vitaminų plaukams. Nėsčiosioms gal dar "švaresni" vitaminai smile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate tokį? http://www.kosmetiko...kams-stiprinti/ Ar padeda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirilova: 02 spalio 2014 - 01:23
Aš anksčiau esu naudojusi. Slinkimą sustabdė (bet pas mane slinkimas buvp sezoninis, plius gal mitybos nepakankamumas (svorį mečiau), po gimdymo), plaukai sustiprėjo.
Bet smarvė smarvė...neįtikėtinai šlykšti (man asmeniškai). Aiųku, išsiplauna, bet kol ištrini ir palieki, tai reik kentėt biggrin.gif

Bet pirksiu vėl, dabar visai bėda su plaukais unsure.gif Garbės žodis plinku blink.gif Ypač galvos šonuose išskydę, oda šviečia blink.gif
Atsakyti
Kiek pamenu, tai man nesenai labai slinko plaukai, kažkaip nesureikšminau, kol netyčia bedarant pedikiūrą, nepamačiau savęs iš šono, kirpyklos veidrodyje..vaje, oda šviečia blink.gif , o uodegytė panaši storumu į pelės uodegą blink.gif Susinervinau (iš pradžių net išsigandau). Dar vyro klausiau "ar nemato, kad plinku? Pasakyt negali?" biggrin.gif
Pas gyd. nebuvau, neturiu laiko dėl plaukų nubėgt blush2.gif
1 metai po gimdymo (tvarkiausi figūrą (numečiau 17 kg svorio), o po gimdymo net nespėjus atsigaut - labai didelis stresas dėl sveikatos, operacija, stiprūs naujos kartos antibai, po to - dar kartą antibų kursas, be to maitinu krūtimi dukrytę..matyt viskas susidėjo, kad turiu ką turiu ..tiksliau nebeturiu - išslinko verysad.gif

Prisiskaičiau internete apie priemones, nuėjau į vaistinę (ne visos buvo, apie ką skaičiusi..norėjau rasti ir pabandyti "Bioxsine"ampules) ir išžiūrėjusi visą asortimentą nusipirkau "Ducray Chronostim": http://www.sugiharap...nas-2x50ml.html (su nuolaida gavosi 146 Lt, vietoj 199)
Dar paėmiau "Rene Fuerterer" firmos šampūną "Forticea" (nes to "Anaphase" iš "Ducray" nebuvo).

Bandysiu dabar, gal po kelių mėn. pastebėsiu kokį poveikį..nes kol kas labai liūdna.
Ir kaip aš taip anksčiau nesusiėmiau verysad.gif
Atsakyti