Tiesiog nuostabi apklausa temos pradžioj. Ar bent viena skaičiuojat, kiek išslenka plaukų?
QUOTE(Idem @ 2014 09 13, 12:15)
Tiesiog nuostabi apklausa temos pradžioj. Ar bent viena skaičiuojat, kiek išslenka plaukų?
Neatidžiai temą skaitot, jei tokių klausimų kyla
QUOTE(forestberry @ 2014 08 14, 23:56)
Netikiu tom kurios sako kad iskrenta daugiau kaip 100, jos tikrai neskaiciavo, kai ilgi plaukai krenta tai ju saujoj atrodo kaip du simtai. Bet bendrai paemus tiketina kad iskrenta per diena apie 40 daugiausiai.
Ir iškrenta 100 plaukų, ir moterys skaičiuoja. Jūs neskaičiuojate, nes jums nėra poreikio.
QUOTE(Idem @ 2014 09 13, 12:15)
Normali, prasminga apklausa tiems, kurie turi plaukų slinkimo problemų. Tokie žmonės tikriausiai yra bent kartą skaičiavę (aš - taip). Nes iki 100 plaukų per dieną dar laikoma norma, daugiau nei 100 - laikas susirūpinti ir ieškoti priežasčių.
Neįmanoma suskaičiuoti... Juk plaukai slenka ne tik šukuojant, bet ir šiaip perbraukus ranka per plaukus, sėdint, gulint, miegant, maudantis, velkantis megztinį, dedantis kepurę ir t.t.
QUOTE(micefee @ 2014 09 15, 21:22)
Neįmanoma suskaičiuoti... Juk plaukai slenka ne tik šukuojant, bet ir šiaip perbraukus ranka per plaukus, sėdint, gulint, miegant, maudantis, velkantis megztinį, dedantis kepurę ir t.t.
Na taip, šimto procentų tikslumu nesuskaičiuosi, tačiau tai, kas liko šukose po šukavimo ir vonioje po plovimo, suskaičiuoti yra realu. Iš to jau galima spręsti ar išslenka daugiau negu turėtų ar normos ribose.
QUOTE(NakedA @ 2014 09 15, 21:20)
Na taip, šimto procentų tikslumu nesuskaičiuosi, tačiau tai, kas liko šukose po šukavimo ir vonioje po plovimo, suskaičiuoti yra realu. Iš to jau galima spręsti ar išslenka daugiau negu turėtų ar normos ribose.
Kai turi problemą tai net plaukus gali suskaičiuoti.
Sakykit merginos,kokie jusu atsiliepimai apie Pantogar vaistus nuo slinkimo??Gal jau ir buvo kalbeta??Ar cia tik man taip atrodo ar tikrai plaukai maziau slenka Farmacininke minejo kad jie skiriami zmonems ir po chemoterapiju...Brangus bet sakyciau efektyvus,ka manot?Vartoju dar tik 2 men.bet rezultatas sioks toks yra man atrodo
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 18, 15:02)
kokie jusu atsiliepimai apie Pantogar vaistus nuo slinkimo?
Man šis preparatas nebuvo veiksmingas, slinkimas nelabai sumažėjo. Matyt, dėl to, kad turiu androgeninę alopeciją, o Pantogar nėra skirtas šiam sutrikimui gydyti.
Sveikos,
gal kas žinot, kur galima būtų įsigyti natūralaus varnalėšų aliejaus Kaune? Kiek žiūrėjau rusiškas priemones, visur yra tik mišiniai. Noriu natūralų produktą pamėgint
gal kas žinot, kur galima būtų įsigyti natūralaus varnalėšų aliejaus Kaune? Kiek žiūrėjau rusiškas priemones, visur yra tik mišiniai. Noriu natūralų produktą pamėgint
QUOTE(ginciucha @ 2014 09 18, 15:02)
Sakykit merginos,kokie jusu atsiliepimai apie Pantogar vaistus nuo slinkimo??Gal jau ir buvo kalbeta??Ar cia tik man taip atrodo ar tikrai plaukai maziau slenka
Man irgi jis nepadėjo, naudojau 3 mėnesius. Nei nauji plaukai pradėjo augti, nei esami nustojo slinkti.
Dabar bandau laimę su Maxi-hair plus, bet vis visokios ligos trukdo man sugerto po 4 kapsules per dieną, nes reikia kitus vaistus gerti
QUOTE(Kisulita @ 2014 09 27, 18:50)
Man irgi jis nepadėjo, naudojau 3 mėnesius. Nei nauji plaukai pradėjo augti, nei esami nustojo slinkti.
manau jie perdaug liaupsinami, negu iš tikro padeda. Geriausiai man padėjo Priorin po pusmečio kurso pilna naujų plaukiukų styrojo, netgi tose vietose, kur jau buvo plika, ir nebetikėjau, kad kažkada ataugs ...
QUOTE(NakedA @ 2014 09 27, 19:06)
manau jie perdaug liaupsinami, negu iš tikro padeda. Geriausiai man padėjo Priorin po pusmečio kurso pilna naujų plaukiukų styrojo, netgi tose vietose, kur jau buvo plika, ir nebetikėjau, kad kažkada ataugs ...
o jus juos siunciates? ar jau kazkur preinamesni tapo ir pas mus nei kad su receptu Vokieciu vaistinej?